Belirtisiz hamilelik

Melissedaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
4
0
1
30
Arkadaşlar 20 yaşındayım geriçekilme yöntemiyle korunduk hep reglim tam 6 gün gecikti ki saat gibiyimdir hiç şaşmazdı şimdiye kadar. Bulantı kusma başdönmesi hiç bişey yok göğüslerimde şişkinlik bile yok sadece kasıklarımda bi ağrı var belime doğru ve akıntım var öyle ki regl oldum sanıyorum ve ilişkiye girdiğimiz tarih yumurtlama dönemi şüphelenmelimiyim ? Şimdiden saolun

Zaten ilk haftalarda mide bulantısı bas dönmesi vs pek yaşanmıyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı olur hafiften, bi de akıntı artar. Benim şu anki durumum öyle, tabi herkeste ayni belirtiler olmaz o ayrı. Ben yine de bi test yap derim.

Zaten ilk haftalarda mide bulantısı bas dönmesi vs pek yaşanmıyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı olur hafiften, bi de akıntı artar. Benim şu anki durumum öyle, tabi herkeste ayni belirtiler olmaz o ayrı. Ben yine de bi test yap derim.
Teşekkür ederim

Arkadaşlar 20 yaşındayım geriçekilme yöntemiyle korunduk hep reglim tam 6 gün gecikti ki saat gibiyimdir hiç şaşmazdı şimdiye kadar. Bulantı kusma başdönmesi hiç bişey yok göğüslerimde şişkinlik bile yok sadece kasıklarımda bi ağrı var belime doğru ve akıntım var öyle ki regl oldum sanıyorum ve ilişkiye girdiğimiz tarih yumurtlama dönemi şüphelenmelimiyim ? Şimdiden saolun
hamile olabiliesiniz bnd çok belirti olmuştu ama bn adet öncesinde belirti yaşayan birisi olmadığım için olabilir. ama çoğu kişide belirti fazla olmuo. ha baş dönmesi bulantı pek yaşamadım. kasık ağrısı gaz kabızlık akıntoda çoğalma gibi başlıca belirttileri yaşdım . her hamilelik bir deildir

geri cekilme bi korunma yontemi degildir. bu sekilde hamile kalma riski var. ben nerdeyse hic belirti yasamamistim hamileliimde. bazi belirtiler 2. aya dogru olmaya baslamisti. adet olcagima emindim hatta o kadar belirtisizdi. zaten bi cok belirti de oyle hemen olmuyor. gecikme olmus bi idrar testi yap varsa cikar zaten ya da en garantisi saglik ocaklarinda bile kan tetsiyle 1 gunde bakiolar hemen. bi kan testi de yaptirarak netlestirebilirsin

Back
X