- 13 Aralık 2008
- 445
- 69
- 643
ne kadara aldın canım papatya modelini
1600 tl' ye 10 taksitli aldım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadara aldın canım papatya modelini
parmaklıkların boya vermesi ile ilgili mağazamızı arayıp bilgi verdinizmi?alınan uyku seti belis markamı?bu arada nerden alınmış ne zaman alınmış onuda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım
sormak istediğiniz herhangi bişey olursa belis ürünleri ve mağazaları ile ilgili yardımcı olmaktan keyif duyarım.ümraniye belis satış ekibinden sevilay ben
SLM CANIM bende bebek odasını ümraniye tarafınfan bir mağazadan aldım kullanıyorum ve memnunum ama bir sorunum var beşiğimin altındaki çekmecelerden biri sürekli düşüyor aşağıya ve ç.ok kötü duruyor düzeltemiyorum ..kafamçokkarıştı
bebeğime dün belisin doğa modelini aldık.3 kapılı gardrop ,şifonyer ve büyüyen karyola ,nevresim takımı ve belis ortopedik yatağı 1255 tlye aldık.üstelik ben beyaz istedim tamamını .sipariş verdiler 10 güne geicek inşallah.bence fiyatı süper.aldığımız yerde 3000 tlye de çok güzel modeller vardı ama gerek yok o kadarına.bu arada çevik bebe'den aldık kızlar.kargoyla başka şehirlere de gönderiyorlarmış.