Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar konu biraz eski kalmış ama bende hala oda takımı arayışı içindeyim..acaba belis alanlar hala memnunmu? çok kararsız kaldım çilekle belis arasında..nerdeyse 500 liralık bir fark var..birde büyümeyen beşiklerde kaş yaşa kadar yatırabilirz acaba?
bizde belis aldık büyümeyen beşikli ve en fazla 6-7 yaşına kadar yatabileceği söylendi.asansörlü olduğundan parmaklıklar iniyor ve karyola gibi oluyor beşik...bizmkini genişliği 135 cm civarında normal ebatlardan biraz büyük
anladım canım sizde sanırım daha kullanmaya başlamadınız..peki hangi modeli aldınız? büyümeyen beşikte sanırım 2 kapılı dolap oluyor,siz eşyaları sığdırabildinizmi?
yok canım daha gelmedi bile evimize..bizim odamız küçük o yüzden 2 kapılı dolabı istedik ama istersen 3 kapılı da alabiliyorduk..ben inceledim sığar gibi geldi eşyaları sonuçtaa beşiğin altında da çekmeceler var oralarada bişeyler yerleştiricem...
belis melisa oda takımını aldık çok güzel şimdilik memnunum
internet sitesinde 3800 yazıyor ama ben 2600 e aldım :)
Merhaba, bende bebeğim için belis markasından bir oda takımı beğendim araştırma aşamasındayım size sormak istediğim bu fiyatı hangi belis mağazasından aldınız? Mobilyanızı güle güle kullanın...
hadımköy eskiji bit pazarından aldım ben. Adını hatırlamadığım bir dükkandan. bu markanın odalarını satıyor.
ama bize şöyle dedi. Stok alıyorlarmış onlar. fazlası ile o yüzden 2015 fiyatları ile satıyoruz hala dedi. hatta bize liste fiyatlarını da gösterdi. orada da fiyat 3800 gerçekten.
geçen gün uyku setimi almaya gittim belis sitesindeki uyku setini begenmiştim onu da hediye ettiler. sip üzerine geldi.
zam geldi falan dedi. fiyatlar yine değişti tam zamanında aldınız dediler.
benim mobilyalarım kesinlikle cila kokusu falan yoktuCevabınız için çok çok teşekkür ederim.Biz büyüyen yataklı bir oda takımı almaktan vazgeçtik bu sebeple 70*140 mothercare korkuluklu bir beşik aldık devamındaki gardrop ve şifonyerini ise ikeadan tamamlayacağız çünkü büyüyün beşikli oda imalatı yapan yerleri gezdiğimde benim bile başımı ağrıtan inanılmaz bir vernik/ boya7cila kokusuyla karşılaştım son 2,5 aya girdik birde kış bebeği olacak o sebeple kokudan korktum heryer kapalı olunca koku ağır gelir diye düşünüyorum.
Hafimkoy degil canim haramidere carreforun orda babytown du sanirim adi bende ordan aldim belis country besik aldim. Bebek arabasini da ordan almistik.hadımköy eskiji bit pazarından aldım ben. Adını hatırlamadığım bir dükkandan. bu markanın odalarını satıyor.
ama bize şöyle dedi. Stok alıyorlarmış onlar. fazlası ile o yüzden 2015 fiyatları ile satıyoruz hala dedi. hatta bize liste fiyatlarını da gösterdi. orada da fiyat 3800 gerçekten.
geçen gün uyku setimi almaya gittim belis sitesindeki uyku setini begenmiştim onu da hediye ettiler. sip üzerine geldi.
zam geldi falan dedi. fiyatlar yine değişti tam zamanında aldınız dediler.
merhaba zaman geçmiş biraz ama ankarada belis satan bir mağaza buldunuz mu acabaAnkarada belis mobilya besigini nerden bulabilirim bilen varsa yardimci olur musunuz kizlar?