Belki basit ama beni gerçekten çok yordu artık, tükendim...

bskrc_18

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
407
394
18
Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ve sevgilimin kız kardeşi olmadığı halde adeta bana görümcelik yapmaya çalışan kuzeni...

Sevgilimin kuzeni ile aynı okuldaydım. Sevgilim benimle çıkmaya başlamadan önce kuzeniyle çok yakınmış. Dertleşmeler, her şeyi birbirlerine anlatmalar falan. Ben erkek kuzenlerimin hiçbiriyle bu kadar yakın değilim...

Sevgilimin kuzeni bizim çıktığımızı öğrenince gelip benimle konuşmaya çalıştı. Ama nasıl konuşma görmeniz lazım. Üstten bakarak, küçümseyerek böyle. Hani bir eski sevgili tavrıyla... okul içerisinde kapı çarpmalar, her konuda bana laf sokmaya çalışmalar, yanımdan geçerken gülmeler falan. Hadi bunlar neyse...

Ben evde tatlı yaptığımda erkek arkadaşımla onun evine de gönderirim. Bir gün yine gönderdiğim zaman arkadaşım benim yaptığımı söylemiş. Beğenerek yediği tatlıyı benim yaptığımı duyunca "aman ben de yaparım" diyip burun kıvırmis. Benim anlamadığım mevzu, bir kız kuzeninin sevgilisini neden kıskanır?

Daha sonra biz okulda kötü bir şey yaşasak gidip evde herkesin içinde anlatıyordu. Bana böyle böyle dedi diye. Erkek arkadaşım onun bana karşı bu davranışları doğrultusunda kuzeninden uzaklaştı. Bir gün kız X abim(erkek arkadaşıma abi der) neden benden soğudu diye ağlamış. Bunları hiç anlamıyorum işte, kuzenim benimle çok sık görüşmüyor konuşmuyor diye bir insan neden ağlar?

Tüm bunlar kuzeninin sevgilimden hoşlandığını düşünmeme sebep oldu. Sevgilime söyledim bunu "biz kardeş gibi büyüdük" diyip kestirip attı, inanmak istemedi, kıskançlık gibi gördü. Ama ayni şeyi sevgilimin babası benim düşüncemden haberi olmadan sevgilime söylemiş. Benim ne düşündüğümü bilmeden benimle aynı düşüncedeymiş meğerse. Babam da onaylayınca sevgilim inandı...

Şu an bu kız iki gündür sevgilimin evinde kalıyor yani tabi aileyle beraber. Sevgilime güvenim sonsuz ama ben bu kızın orda olduğunu düşündükçe deliriyorum. Kavga ettik arkadaşımla, hakli olarak takıntılı olduğumu düşünmeye başladı.

Haklı, çok sıktım onu ama kendime engel olamıyorum ben :KK43:

Ben olsam bende sıkarım,haklısınız böyle düşünmekte.Neden aileyle kalıyorlar.Ara yapmak istiyor olabilirler mi?Ailelerin öyle bir niyeti olabilir mi?Yoksa sizi kıskandırmak için yalan mı söylüyor?:KK64:

Kuzeniyle arasinda bi sey oldugunu mu ima ediyorsun :110:
Ya da kuzenin sevgiline bisi hissettigini

Ben olsam bende sıkarım,haklısınız böyle düşünmekte.Neden aileyle kalıyorlar.Ara yapmak istiyor olabilirler mi?Ailelerin öyle bir niyeti olabilir mi?Yoksa sizi kıskandırmak için yalan mı söylüyor?:KK64:
Yok hayır. Öyle planları yok. Annem(sevgilimin annesi) çok iyi biri. Sevgilimin bir abisi bir de erkek kardeşi var. Kızı olmadığı için bu arkadaşa bayılıyor. Beni de çok sever, kızı gibi sever. Arkadaşının kuzenine X diyelim. X'in yerine geçtim gibi oldu. Sevgilimin ailesinde herkes çok seviyor beni. Kıskançlık tavan yaptı bu kişide...

Sevgilim asla bakmaz ama ben olmasaydım onların arası yapilır mıydı? İşte bu düşünce beni kahrediyor...

Yani kuzen de var bir ayarsızlık orası nette,
abi diyormuş o kısım dan emin olamadım :KK64:
Belki abi gibi gercekten sahiplendiği için görümce triplerine girmiştir,
keşke sen erkek arkadasına senden hoşlanıyor gibi bir şey söylemeseydin.
Bu kezde babası ima etmiş, çıkamadım içinden pes ediyorum.

Erkek arkadasin tek çocuk mu? Yada kuzeni tek cocuk mu? Eger ailede biri tek cocuksa kuzenlere daha çok yaklasiyor. Ama sizr karşı bu davranışları çok can sıkıcı kesinlikle.

Yok hayır. Öyle planları yok. Annem(sevgilimin annesi) çok iyi biri. Sevgilimin bir abisi bir de erkek kardeşi var. Kızı olmadığı için bu arkadaşa bayılıyor. Beni de çok sever, kızı gibi sever. Arkadaşının kuzenine X diyelim. X'in yerine geçtim gibi oldu. Sevgilimin ailesinde herkes çok seviyor beni. Kıskançlık tavan yaptı bu kişide...

Sevgilim asla bakmaz ama ben olmasaydım onların arası yapilır mıydı? İşte bu düşünce beni kahrediyor...
Ailecek seni seviyorsa,sevgilindende eminsen,boşver rahat ol bence.

İki ihtimal var, ya kuzeninize aşık, ya da sevgilinize kuzen/sırdaş/arkadaş olarak çok değer veriyordu onu sizinle paylaşmak ona ağır geldiği için çirkefleşti.

kız belki kuzeninizi abisi yerine koydu. olabilir yani. belki de bişeyler hissediyor. bu da olabilir.

ama sevgiliniz size hak vermiş, uzaklaşmış. şimdi kız o eve gelmesin tavrı içine girmeye hakkınız yok artık. bu şekilde ancak kendinizi yorarsınız hatta kaybedersiniz. umursamayın. umursamamaya çalışın. yok illa kafama takıcam derseniz de sevgilinize belli etmeyin.

Yani kuzen de var bir ayarsızlık orası nette,
abi diyormuş o kısım dan emin olamadım :KK64:
Belki abi gibi gercekten sahiplendiği için görümce triplerine girmiştir,
keşke sen erkek arkadasına senden hoşlanıyor gibi bir şey söylemeseydin.
Bu kezde babası ima etmiş, çıkamadım içinden pes ediyorum.
Abi gibi sahiplense sevgilimin abisine de öyle davranırdı...

Keske kuzeninin ondan hoslandigini soylemeseydiniz. Saniyorsunuz ki, o bunu duyunca, karsisindaki kisiden nefret edecek, uzak duracak. Hayir yok oyle birsey. Erkeklerin hosuna gider boyle bir durum. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi olmus. Surekli bu konuda adami rahatsiz etmeyin. Evet akrabalar arasinda da birbirinden hoslanan insanlsr cikiyor malesef ama sandiginiz gibi olmayabilir de. Belki sadece abisi gibi goruyordur da ondan kiskaniyordur. Cunku adamin ilgisi birden ondan size kaydi. Siz bu konuyu cok desmeyin.

Erkek arkadasin tek çocuk mu? Yada kuzeni tek cocuk mu? Eger ailede biri tek cocuksa kuzenlere daha çok yaklasiyor. Ama sizr karşı bu davranışları çok can sıkıcı kesinlikle.
Sevgilimin bir abisi bir de erkek kardeşi var. Bu kız annemin tarafında tek kız. Ve biz sevgilimle tanışmadan önce çok değerliymis. Tabiki hâlâ değerli ancak yerini aldığımı düşündüğünden ben kıskançlık seziyorum...

Hem de fena şekilde can sıkıcı...

İki ihtimal var, ya kuzeninize aşık, ya da sevgilinize kuzen/sırdaş/arkadaş olarak çok değer veriyordu onu sizinle paylaşmak ona ağır geldiği için çirkefleşti.
Ama bu çirkeflik haddi aştı. Bir de biz okuldayken farklı, evde mülayim kız gibi tavırları yok mu? Beni çileden çıkartıyor :KK62:

Sevgilimin bir abisi bir de erkek kardeşi var. Bu kız annemin tarafında tek kız. Ve biz sevgilimle tanışmadan önce çok değerliymis. Tabiki hâlâ değerli ancak yerini aldığımı düşündüğünden ben kıskançlık seziyorum...

Sen sevgilinin annesi ve babasından,
annem yada babam diye mi bahsediyorsun.
burada annemin tarafı demişsin, konun dada babam da onaylayınca demişsin.
Yani kuzen senin kuzenin değil dimi, orasını anlayamadım.

Keske kuzeninin ondan hoslandigini soylemeseydiniz. Saniyorsunuz ki, o bunu duyunca, karsisindaki kisiden nefret edecek, uzak duracak. Hayir yok oyle birsey. Erkeklerin hosuna gider boyle bir durum. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi olmus. Surekli bu konuda adami rahatsiz etmeyin. Evet akrabalar arasinda da birbirinden hoslanan insanlsr cikiyor malesef ama sandiginiz gibi olmayabilir de. Belki sadece abisi gibi goruyordur da ondan kiskaniyordur. Cunku adamin ilgisi birden ondan size kaydi. Siz bu konuyu cok desmeyin.
İlgilenmeyeceğim artık ben de yoruldum.

Tek kizsa el bebek gül bebek büyümüştur. Bir de sevgilin onu koruyup kolluyorsa eskiden sen gelince ilgisi sana kaymissa kıskançlık yapabilir. Kuzene sevgili bulun bence bir an önce;-)

Sen sevgilinin annesi ve babasından,
annem yada babam diye mi bahsediyorsun.
burada annemin tarafı demişsin, konun dada babam da onaylayınca demişsin.
Yani kuzen senin kuzenin değil dimi, orasını anlayamadım.
Evet sevgilimin anne babasına "anne, baba" diye hitap ediyorum.
Kuzen sevgilimin kuzeni, benim değil.

Back
X