Belki basit ama beni gerçekten çok yordu artık, tükendim...

Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ve sevgilimin kız kardeşi olmadığı halde adeta bana görümcelik yapmaya çalışan kuzeni...

Sevgilimin kuzeni ile aynı okuldaydım. Sevgilim benimle çıkmaya başlamadan önce kuzeniyle çok yakınmış. Dertleşmeler, her şeyi birbirlerine anlatmalar falan. Ben erkek kuzenlerimin hiçbiriyle bu kadar yakın değilim...

Sevgilimin kuzeni bizim çıktığımızı öğrenince gelip benimle konuşmaya çalıştı. Ama nasıl konuşma görmeniz lazım. Üstten bakarak, küçümseyerek böyle. Hani bir eski sevgili tavrıyla... okul içerisinde kapı çarpmalar, her konuda bana laf sokmaya çalışmalar, yanımdan geçerken gülmeler falan. Hadi bunlar neyse...

Ben evde tatlı yaptığımda erkek arkadaşımla onun evine de gönderirim. Bir gün yine gönderdiğim zaman arkadaşım benim yaptığımı söylemiş. Beğenerek yediği tatlıyı benim yaptığımı duyunca "aman ben de yaparım" diyip burun kıvırmis. Benim anlamadığım mevzu, bir kız kuzeninin sevgilisini neden kıskanır?

Daha sonra biz okulda kötü bir şey yaşasak gidip evde herkesin içinde anlatıyordu. Bana böyle böyle dedi diye. Erkek arkadaşım onun bana karşı bu davranışları doğrultusunda kuzeninden uzaklaştı. Bir gün kız X abim(erkek arkadaşıma abi der) neden benden soğudu diye ağlamış. Bunları hiç anlamıyorum işte, kuzenim benimle çok sık görüşmüyor konuşmuyor diye bir insan neden ağlar?

Tüm bunlar kuzeninin sevgilimden hoşlandığını düşünmeme sebep oldu. Sevgilime söyledim bunu "biz kardeş gibi büyüdük" diyip kestirip attı, inanmak istemedi, kıskançlık gibi gördü. Ama ayni şeyi sevgilimin babası benim düşüncemden haberi olmadan sevgilime söylemiş. Benim ne düşündüğümü bilmeden benimle aynı düşüncedeymiş meğerse. Babam da onaylayınca sevgilim inandı...

Şu an bu kız iki gündür sevgilimin evinde kalıyor yani tabi aileyle beraber. Sevgilime güvenim sonsuz ama ben bu kızın orda olduğunu düşündükçe deliriyorum. Kavga ettik arkadaşımla, hakli olarak takıntılı olduğumu düşünmeye başladı.

Haklı, çok sıktım onu ama kendime engel olamıyorum ben :KK43:
Gereksiz kıskançlık yapıp hayatı zehir etmeyin ikinize de.

herşeyin sınırı varsa madem daha ortada birşey yokken ,svgilinizin ailesine nasıl anne baba diyip sahipleniyorsunuz bu kadar??
kardeşliğin sevginin saygının sınırı olmaz.kız sizi sevmiyor ve istemiyro olabilir.(ki haksız bulmadım ) bu demek değil ki kuzenine aşık..bence svgiliniz sizin gazınıza gelip,kuzenini ihmal etmiş denge sağlayamamış..kızın yerinde olsam çoookkk üzülür ve sizden extra uzaklaşırdım.
bu arada şimdi onlar evde eski günlerdeki gibi sohbet edip dertleşşip,hatta şakalaşıp gülüşüyorlardır:KK66:tıpkı eski günlerdeki gibi.
Aynisi sizin başınıza gelir umarım :KK52:şu an karşıdan bakıp böyle konuşması kolay oluyor tabi

Benden sonra araları bozulmadı. Ben bozmadım aralarını. Beni sevmeyen o. Gelip benimle üstten üstten konuşan, sizin beraber olmanızı istemiyorum diyecek olup da diyemeyen ben değilim, o. Sevgilime de ondan soğu demedim. Kuzeninin bana karşı davranışlarını görüp kendisi uzaklaştı.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten.çok doğal bir durum bu..kız oyunlar çevirmedi ya arkanızdan .kötülük yapmadı yaa...ee sorun nedir??
sorun sadece sevgili için kuzenini yok sayan erkek arkadaşınız...

Yaşım gereği böyle düşünüyorum belki de. Ben de bu şekilde düşünmekten hoşlanmıyorum. Umarım değişir düşüncelerim

Evet yaşının verdiği tecrübesizlik sana böyle düşündüren.
Yoksa birşey bildigin yok (takılıyorum sana alınma hemen :) :KK19:

Aynisi sizin başınıza gelir umarım :KK52:şu an karşıdan bakıp böyle konuşması kolay oluyor tabi

Ah bu yaş soruları :)
19.

:KK70::KK70:keşke yorumlarıma başlamadan sorsaydım yaşınızı..16 yaşında başlayan ilişki ,19 yaşında ailenin içindesiniz,kuzeni ile anlaşamadınız diye bu kadar sıkıntı..
oldu lisesi muhabbeti olduğunu bilsem başlamazdım yorumlara.
tamam oldu başıma gelir umarım,ama geç kaldın be güzelim kuzenim evlendi,.ok sevsiğim de bir karısı var.

Yok hayır. Öyle planları yok. Annem(sevgilimin annesi) çok iyi biri. Sevgilimin bir abisi bir de erkek kardeşi var. Kızı olmadığı için bu arkadaşa bayılıyor. Beni de çok sever, kızı gibi sever. Arkadaşının kuzenine X diyelim. X'in yerine geçtim gibi oldu. Sevgilimin ailesinde herkes çok seviyor beni. Kıskançlık tavan yaptı bu kişide...

Sevgilim asla bakmaz ama ben olmasaydım onların arası yapilır mıydı? İşte bu düşünce beni kahrediyor...
Ne bu simdiden annem mannem? Bi evlen bakalim burda konu acarsin lanet kv diye:) gidisat belli ortada okuz yok ortaklik kurmussun tatlim:)

Sen sevgilinin annesi ve babasından,
annem yada babam diye mi bahsediyorsun.
burada annemin tarafı demişsin, konun dada babam da onaylayınca demişsin.
Yani kuzen senin kuzenin değil dimi, orasını anlayamadım.
Yok bee simdiden baslamis annem babam miç miççç:) 5sene sonra gorecek:)

Kuzenin ailesiyle ziyarete gelip kalmasını sınırı aşmak olarak mı görüyorsunuz? Yahu bu kızın bir ebeveyni ile sevgilinizin bir ebeveyni kardeş. Kardeş kardeşin evinde kalamaz mı ailesiyle beraber?

Benim de çok çok sevdiğim bir erkek kuzenim vardı; o evlendiği sene çok kıskanmıştık onu diğer kız kuzenimle beraber, eşinden. Bir şey mi hissediyorduk? Düşüncesi bile iğrenç. Sadece kuzenimi kıskanıyorduk işte, eskisi kadar birlikte vakit geçiremeyeceğiz diye. Nitekim eşi bizi kıskandığı için (arada 10 yaş var kuzenimle) bir daha asla sarılamadık bile eskisi gibi.

Ayrıca insan nikâh düşen birilerini de kardeşi gibi görebilir. Maksimum 20 kişi oluyor insanın hayatında nikâh düşmeyen; geri kalan kimseyi sevip onlarla sağlıklı bir ilişki kuramayacak mıyız?

Kuzenin ailesiyle ziyarete gelip kalmasını sınırı aşmak olarak mı görüyorsunuz? Yahu bu kızın bir ebeveyni ile sevgilinizin bir ebeveyni kardeş. Kardeş kardeşin evinde kalamaz mı ailesiyle beraber?

Benim de çok çok sevdiğim bir erkek kuzenim vardı; o evlendiği sene çok kıskanmıştık onu diğer kız kuzenimle beraber, eşinden. Bir şey mi hissediyorduk? Düşüncesi bile iğrenç. Sadece kuzenimi kıskanıyorduk işte, eskisi kadar birlikte vakit geçiremeyeceğiz diye. Nitekim eşi bizi kıskandığı için (arada 10 yaş var kuzenimle) bir daha asla sarılamadık bile eskisi gibi.

Ayrıca insan nikâh düşen birilerini de kardeşi gibi görebilir. Maksimum 20 kişi oluyor insanın hayatında nikâh düşmeyen; geri kalan kimseyi sevip onlarla sağlıklı bir ilişki kuramayacak mıyız?
Kuzenlerinizi sevebilirsiniz. Ancak burda anlattıkların benim erkek arkadaşımın kuzeni tarafından yaşadıklarımın ancak yarısı kadar. Sınırı aştı olarak gördüğüm şey tabiki aynı evde kalmaları değil. Böyle bir düşüncenin ne kadar iğrenç olduğunun ben de farkındayım. Bu iğrençlikten dolayı üzülüyorum zaten. Ayrıca bu düşünceye sahip olan tek kişi de ben değilim...

Tek kişi olsam tamam ben art niyetliyim diyeceğim.

Kuzenlerinizi sevebilirsiniz. Ancak burda anlattıkların benim erkek arkadaşımın kuzeni tarafından yaşadıklarımın ancak yarısı kadar. Sınırı aştı olarak gördüğüm şey tabiki aynı evde kalmaları değil. Böyle bir düşüncenin ne kadar iğrenç olduğunun ben de farkındayım. Bu iğrençlikten dolayı üzülüyorum zaten. Ayrıca bu düşünceye sahip olan tek kişi de ben değilim...

Tek kişi olsam tamam ben art niyetliyim diyeceğim.
Evet, anlattıklarınızdan tahmin ettiğim kadarıyla aranızda kavga, sürtüşme de olmuş. Ben yaşamadım böyle bir şey; umarım sizin de hakaret içerikli ağız dalaşlarınız olmamıştır. Ayrıca kuzenin gidip bırbır anlatması da çok büyük yanlış; burada hemfikirim.

Benim demek istediğim yaşananların ille de kızın erkek arkadaşınızdan hoşlandığı anlamına geliyor olmayabileceği. O anlama geliyor olsa bile boşuna kendinizi doldurmayın; sonuçta ailenin görüşmesinin önüne geçemezsiniz. "Yetişkin kızınız var, bize gelmeyin" diyecek değiller ya? Erkek arkadaşınız samimiyeti azaltmış zaten.

Evet, anlattıklarınızdan tahmin ettiğim kadarıyla aranızda kavga, sürtüşme de olmuş. Ben yaşamadım böyle bir şey; umarım sizin de hakaret içerikli ağız dalaşlarınız olmamıştır. Ayrıca kuzenin gidip bırbır anlatması da çok büyük yanlış; burada hemfikirim.

Benim demek istediğim yaşananların ille de kızın erkek arkadaşınızdan hoşlandığı anlamına geliyor olmayabileceği. O anlama geliyor olsa bile boşuna kendinizi doldurmayın; sonuçta ailenin görüşmesinin önüne geçemezsiniz. "Yetişkin kızınız var, bize gelmeyin" diyecek değiller ya? Erkek arkadaşınız samimiyeti azaltmış zaten.
İlgilenmemeye çalışacağım artık..

Back
X