Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ve sevgilimin kız kardeşi olmadığı halde adeta bana görümcelik yapmaya çalışan kuzeni...
Sevgilimin kuzeni ile aynı okuldaydım. Sevgilim benimle çıkmaya başlamadan önce kuzeniyle çok yakınmış. Dertleşmeler, her şeyi birbirlerine anlatmalar falan. Ben erkek kuzenlerimin hiçbiriyle bu kadar yakın değilim...
Sevgilimin kuzeni bizim çıktığımızı öğrenince gelip benimle konuşmaya çalıştı. Ama nasıl konuşma görmeniz lazım. Üstten bakarak, küçümseyerek böyle. Hani bir eski sevgili tavrıyla... okul içerisinde kapı çarpmalar, her konuda bana laf sokmaya çalışmalar, yanımdan geçerken gülmeler falan. Hadi bunlar neyse...
Ben evde tatlı yaptığımda erkek arkadaşımla onun evine de gönderirim. Bir gün yine gönderdiğim zaman arkadaşım benim yaptığımı söylemiş. Beğenerek yediği tatlıyı benim yaptığımı duyunca "aman ben de yaparım" diyip burun kıvırmis. Benim anlamadığım mevzu, bir kız kuzeninin sevgilisini neden kıskanır?
Daha sonra biz okulda kötü bir şey yaşasak gidip evde herkesin içinde anlatıyordu. Bana böyle böyle dedi diye. Erkek arkadaşım onun bana karşı bu davranışları doğrultusunda kuzeninden uzaklaştı. Bir gün kız X abim(erkek arkadaşıma abi der) neden benden soğudu diye ağlamış. Bunları hiç anlamıyorum işte, kuzenim benimle çok sık görüşmüyor konuşmuyor diye bir insan neden ağlar?
Tüm bunlar kuzeninin sevgilimden hoşlandığını düşünmeme sebep oldu. Sevgilime söyledim bunu "biz kardeş gibi büyüdük" diyip kestirip attı, inanmak istemedi, kıskançlık gibi gördü. Ama ayni şeyi sevgilimin babası benim düşüncemden haberi olmadan sevgilime söylemiş. Benim ne düşündüğümü bilmeden benimle aynı düşüncedeymiş meğerse. Babam da onaylayınca sevgilim inandı...
Şu an bu kız iki gündür sevgilimin evinde kalıyor yani tabi aileyle beraber. Sevgilime güvenim sonsuz ama ben bu kızın orda olduğunu düşündükçe deliriyorum. Kavga ettik arkadaşımla, hakli olarak takıntılı olduğumu düşünmeye başladı.
Haklı, çok sıktım onu ama kendime engel olamıyorum ben