Boyle evlenmeyi kabul edince yapacak bir sey olmuyor. Bir de eş zoruyla kapanmak asla kabul edilir degil. Üzgünüm ama her sey siz istediğiniz icin boyle olmus.Arkadaslar cok kisa sure icinde nisanlanip evlendim.esimin borcu var malum asgari ucret gecim derdini bilirsiniz.dugun taki hic bisey istemedim.normal nikahla evlendim.ailesi istemeye gelemedi beni.o istemedi ben de kendi ailem yuzunden israr etmedim.gideyim kurtulayim dedim acikcasi.10 yildir calisiyodum ki maddi olarak da kotu durumdayiz.calismama izin vermiyo.aciktim kapandim o ayri bi derttir bana.ve ailesi de maadi olarak guclu insanlar.ama esim kabul etmiyo calistirmiyo da.ne evi ne esyayi gonlume gore alabildim.ayni durumda olaaniz ne yapardiniz bana akil verebilir misiniz ozellikle evlilik yapan ablalarimdan yardim istiyorum
Ailem eve sigdirmadi.basimda annem yoktu.ben de kurtulus gozuyle baktim biraz ki haklisinizBoyle evlenmeyi kabul edince yapacak bir sey olmuyor. Bir de eş zoruyla kapanmak asla kabul edilir degil. Üzgünüm ama her sey siz istediğiniz icin boyle olmus.
Okusaydiniz keske. Kendi ayaklariniz uzerinde yasardiniz. 1 göz odaniz olurdu ana özgür olurdunuz. Bu nasil bir hayat? Dugun yok taki yok esyaar uyduruk bir de ustune zorla tesettüre sokulmuşsunuz.Ailem eve sigdirmadi.basimda annem yoktu.ben de kurtulus gozuyle baktim biraz ki haklisiniz
Okumak calismak icin degil mi 3000 ssk primim var lise bitti ciktim yola.magaza mudurlugu yapiyodum zaten.ama evin gecimi uzerimdeydi.annem yok babam var ama bi evi cevirecek gucte degil.ben 29 yasimdayim.oyle sacma sapan haldeyim ki.ne yapacam bilemiyorum.bosansam ayaklarimin ustunde durabilirim amaOkusaydiniz keske. Kendi ayaklariniz uzerinde yasardiniz. 1 göz odaniz olurdu ana özgür olurdunuz. Bu nasil bir hayat? Dugun yok taki yok esyaar uyduruk bir de ustune zorla tesettüre sokulmuşsunuz.
O konuda cok basariliyim galibaHerşeyi kocaya göre yaptıktan sonra.
Yaptım ama mutsuzum demek de ne bileyim.
Başkaları için hayatınızı hep harcar mısınız
Evliliği kurtuluş olarak görmek başlı başına hata. Sırf eşin istedi diye kapanmana girmiyorum bile.. herşey içinde ukte kalıcak malesef tabi hayat bu belli de olmaz bi kapı açılabilir. Eşin nasıl biri peki karakter olarak? Maddi sorundan başka sorununuz varmı?Arkadaslar cok kisa sure icinde nisanlanip evlendim.esimin borcu var malum asgari ucret gecim derdini bilirsiniz.dugun taki hic bisey istemedim.normal nikahla evlendim.ailesi istemeye gelemedi beni.o istemedi ben de kendi ailem yuzunden israr etmedim.gideyim kurtulayim dedim acikcasi.10 yildir calisiyodum ki maddi olarak da kotu durumdayiz.calismama izin vermiyo.aciktim kapandim o ayri bi derttir bana.ve ailesi de maadi olarak guclu insanlar.ama esim kabul etmiyo calistirmiyo da.ne evi ne esyayi gonlume gore alabildim.ayni durumda olaaniz ne yapardiniz bana akil verebilir misiniz ozellikle evlilik yapan ablalarimdan yardim istiyorum
Bu saatten sonra ne desek boş.
Ha bir de tesettür din içindir, koca için değil.
29 yasindayim koca derdi degildi.18 yasimdan beri ev gecindirdim.kurtulmak istedim ama sanki daha buyuk batakliktayimKoca kaçıyo muydu?
Ne desem alttan aliyo kotu biri degil.ama hep biseyler eksik kaliyo bendeEvliliği kurtuluş olarak görmek başlı başına hata. Sırf eşin istedi diye kapanmana girmiyorum bile.. herşey içinde ukte kalıcak malesef tabi hayat bu belli de olmaz bi kapı açılabilir. Eşin nasıl biri peki karakter olarak? Maddi sorundan başka sorununuz varmı?
Canım düğündemi olmadıArkadaslar cok kisa sure icinde nisanlanip evlendim.esimin borcu var malum asgari ucret gecim derdini bilirsiniz.dugun taki hic bisey istemedim.normal nikahla evlendim.ailesi istemeye gelemedi beni.o istemedi ben de kendi ailem yuzunden israr etmedim.gideyim kurtulayim dedim acikcasi.10 yildir calisiyodum ki maddi olarak da kotu durumdayiz.calismama izin vermiyo.aciktim kapandim o ayri bi derttir bana.ve ailesi de maadi olarak guclu insanlar.ama esim kabul etmiyo calistirmiyo da.ne evi ne esyayi gonlume gore alabildim.ayni durumda olaaniz ne yapardiniz bana akil verebilir misiniz ozellikle evlilik yapan ablalarimdan yardim istiyorum
Empati yapınca anlıyabiliyorum seni.. Eşinle konuş yani böyle gitmez de çalışmayı teklif etNe desem alttan aliyo kotu biri degil.ama hep biseyler eksik kaliyo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?