- 2 Aralık 2020
- 101
- 50
- 13
Kuzum bende evli bir abla olarak sana şunu diyebilirim eşinin kötü bir alışkanlığı yoksa senide sevip değer veriyorsa zamanla herşey olur ev eşya inanki dediğim gibi adam adam gibi adamsa kötü alışkanlık gözü dışarda değilse seni tutuyosa koruyup kollayıp değer veriyorsa Allah büyüktür zamanla inanki herşey olur sevgiyle,saygıyla birbirinize destek olup inşAllah . Haa calismana gelince izin vermiyor sa kıskandığı için olabilir oda güzel bişey ama biraz daha güzelce konuşup ikna edebilirsin belki. Yani dediğim gibi hiç bir evlilik kolay değildir evlilik imtihandır sabırdır herşey ev eşyada değildir ev eşya olup insan mutluda olmayabilir. Yaa dediğim gibi adam gibi adam karısına sahip çıkan sevgi saygı bide anlaşabilmek. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınCanım düğündemi olmadı
Arkadaslar cok kisa sure icinde nisanlanip evlendim.esimin borcu var malum asgari ucret gecim derdini bilirsiniz.dugun taki hic bisey istemedim.normal nikahla evlendim.ailesi istemeye gelemedi beni.o istemedi ben de kendi ailem yuzunden israr etmedim.gideyim kurtulayim dedim acikcasi.10 yildir calisiyodum ki maddi olarak da kotu durumdayiz.calismama izin vermiyo.aciktim kapandim o ayri bi derttir bana.ve ailesi de maadi olarak guclu insanlar.ama esim kabul etmiyo calistirmiyo da.ne evi ne esyayi gonlume gore alabildim.ayni durumda olaaniz ne yapardiniz bana akil verebilir misiniz ozellikle evlilik yapan ablalarimdan yardim istiyorum
Bana deger veriyo.yani zaten su an da yeniyiz imkanimiz var onun ailes cok istiyo destek olmayi.ki maddi olarak da guclu insanlar.esim inat ediyo.ben de imkan varken zor durumda yasamak istemiyorum.yoksa muhabbeti sevgisi simdilik beni tatmin ediyo.kotu aliskanliklari da yokYani
Kuzum bende evli bir abla olarak sana şunu diyebilirim eşinin kötü bir alışkanlığı yoksa senide sevip değer veriyorsa zamanla herşey olur ev eşya inanki dediğim gibi adam adam gibi adamsa kötü alışkanlık gözü dışarda değilse seni tutuyosa koruyup kollayıp değer veriyorsa Allah büyüktür zamanla inanki herşey olur sevgiyle,saygıyla birbirinize destek olup inşAllah . Haa calismana gelince izin vermiyor sa kıskandığı için olabilir oda güzel bişey ama biraz daha güzelce konuşup ikna edebilirsin belki. Yani dediğim gibi hiç bir evlilik kolay değildir evlilik imtihandır sabırdır herşey ev eşyada değildir ev eşya olup insan mutluda olmayabilir. Yaa dediğim gibi adam gibi adam karısına sahip çıkan sevgi saygı bide anlaşabilmek. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Yani
Kuzum bende evli bir abla olarak sana şunu diyebilirim eşinin kötü bir alışkanlığı yoksa senide sevip değer veriyorsa zamanla herşey olur ev eşya inanki dediğim gibi adam adam gibi adamsa kötü alışkanlık gözü dışarda değilse seni tutuyosa koruyup kollayıp değer veriyorsa Allah büyüktür zamanla inanki herşey olur sevgiyle,saygıyla birbirinize destek olup inşAllah . Haa calismana gelince izin vermiyor sa kıskandığı için olabilir oda güzel bişey ama biraz daha güzelce konuşup ikna edebilirsin belki. Yani dediğim gibi hiç bir evlilik kolay değildir evlilik imtihandır sabırdır herşey ev eşyada değildir ev eşya olup insan mutluda olmayabilir. Yaa dediğim gibi adam gibi adam karısına sahip çıkan sevgi saygı bide anlaşabilmek. Rabbim hayırlı insanlarla karşıl
Bana deger veriyo.yani zaten su an da yeniyiz imkanimiz var onun ailes cok istiyo destek olmayi.ki maddi olarak da guclu insanlar.esim inat ediyo.ben de imkan varken zor durumda yasamak istemiyorum.yoksa muhabbeti sevgisi simdilik beni tatmin ediyo.kotu aliskanliklari da
Bana deger veriyo.yani zaten su an da yeniyiz imkanimiz var onun ailes cok istiyo destek olmayi.ki maddi olarak da guclu insanlar.esim inat ediyo.ben de imkan varken zor durumda yasamak istemiyorum.yoksa muhabbeti sevgisi simdilik beni tatmin ediyo.kotu aliskanliklari da yok
Yani gurur yapıyordurBana deger veriyo.yani zaten su an da yeniyiz imkanimiz var onun ailes cok istiyo destek olmayi.ki maddi olarak da guclu insanlar.esim inat ediyo.ben de imkan varken zor durumda yasamak istemiyorum.yoksa muhabbeti sevgisi simdilik beni tatmin ediyo.kotu aliskanliklari da yok
Bazı erkekler öyle benim eşimde öyle mesela benim ailem küçük kızıma bı harçlık hediye gönderelim diyorlar eşim ben size bakamıyorum mu diyor. Ama eşim namusunda serefinde çok şükür kötü alışkanlığıda yok . Kimse dört dörtlük değildir bacım bunu unutma inanki her yerde bişey çıkar hayat bu İmtihan: sakın boşanayımda kurtulayım deme daha kötülerle karşılaşabilirsin. Beterin beteri var.Yani gurur yapıyordur
Amin canım benim inşAllah seninde zamanla herşey gönlünce olsunCok tesekkur ederim.kalbiniz gibi guzel omrunuz olsun
Çocuk oyuncağı değil ki evlilik hemen boşan nedir ya. Herşey hallolabilir tabi şiddet dışında hele ki maddiyat düzelir illa ki Allah karaktere zeval vermesin.Bazı erkekler öyle benim eşimde öyle mesela benim ailem küçük kızıma bı harçlık hediye gönderelim diyorlar eşim ben size bakamıyorum mu diyor. Ama eşim namusunda serefinde çok şükür kötü alışkanlığıda yok . Kimse dört dörtlük değildir bacım bunu unutma inanki her yerde bişey çıkar hayat bu İmtihan: sakın boşanayımda kurtulayım deme daha kötülerle karşılaşabilirsin. Beterin beteri var.
Aynen öyle canımÇocuk oyuncağı değil ki evlilik hemen boşan nedir ya. Herşey hallolabilir tabi şiddet dışında hele ki maddiyat düzelir illa ki Allah karaktere zeval vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?