Belki ben de hatali olabilirim

Yani
Canım düğündemi olmadı
Kuzum bende evli bir abla olarak sana şunu diyebilirim eşinin kötü bir alışkanlığı yoksa senide sevip değer veriyorsa zamanla herşey olur ev eşya inanki dediğim gibi adam adam gibi adamsa kötü alışkanlık gözü dışarda değilse seni tutuyosa koruyup kollayıp değer veriyorsa Allah büyüktür zamanla inanki herşey olur sevgiyle,saygıyla birbirinize destek olup inşAllah . Haa calismana gelince izin vermiyor sa kıskandığı için olabilir oda güzel bişey ama biraz daha güzelce konuşup ikna edebilirsin belki. Yani dediğim gibi hiç bir evlilik kolay değildir evlilik imtihandır sabırdır herşey ev eşyada değildir ev eşya olup insan mutluda olmayabilir. Yaa dediğim gibi adam gibi adam karısına sahip çıkan sevgi saygı bide anlaşabilmek. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Olsun, geç değil. zararın neresinden dönersen kardır. Sana baskı kuran adama artık sevginin kalmadığını tahmin ediyorum. Sakın çocuk yapma, çünkü kocanın sana saygısı yok, Boşan, iş tecrüben varmış, herkesten bağımsız kendi hayatını eline al. Tek göz apart tutarsın ama mutlu, huzurlu olursun.

Bana deger veriyo.yani zaten su an da yeniyiz imkanimiz var onun ailes cok istiyo destek olmayi.ki maddi olarak da guclu insanlar.esim inat ediyo.ben de imkan varken zor durumda yasamak istemiyorum.yoksa muhabbeti sevgisi simdilik beni tatmin ediyo.kotu aliskanliklari da yok

Yani gurur yapıyordur

isteme, düğün nikah yapmayabiirsin bu senin tercihin fakat kendi yerime koyduğumda eğer kendi evimde zorluk yaşıyorsam -manevi olarak- evleneceğim insanı öyle bir tanıyarak evlenirdim ki bana o evde yaşadığım zorluğu unuttururdu. çünkü yaşın küçük değilmiş. hatta benden de büyüksün. evlenmek bence bu kadar kolay karar verilecek bir şey değil. bende evliyim, eşimi uzun süredir tanıyorum. eğer kapanmamı isterse bunu eşim istediği için değil Allah rızası için yaparım, çalışmak istiyorsam benim isteklerime de saygı duymalı çünkü eş dediğin seni değiştirecek değil seni olduğun gibi kabullenecek ve kararlarının arkasında duracak biri olmalı. bu durumu yaşamayan biri olarak belki anlamam zor olabilir. he sen değer veriyor, sevgisi tatmin ediyor diyorsun şu an tek sıkıntın maddiyatsa çözülemeyecek bir şey değil

Hem evi geçindiriyorum hem eve sığamadım diyorsunuz? Daha detaylı anlatsanız keşke. Şimdiye kadar çalışıp niye eşin istemiyor diye ayrıldınız, madem kabul ettiniz bunlarla mutlu olmaya bakın.

Yani gurur yapıyordur
Bazı erkekler öyle benim eşimde öyle mesela benim ailem küçük kızıma bı harçlık hediye gönderelim diyorlar eşim ben size bakamıyorum mu diyor. Ama eşim namusunda serefinde çok şükür kötü alışkanlığıda yok . Kimse dört dörtlük değildir bacım bunu unutma inanki her yerde bişey çıkar hayat bu İmtihan: sakın boşanayımda kurtulayım deme daha kötülerle karşılaşabilirsin. Beterin beteri var.

Çocuk oyuncağı değil ki evlilik hemen boşan nedir ya. Herşey hallolabilir tabi şiddet dışında hele ki maddiyat düzelir illa ki Allah karaktere zeval vermesin.

Bu adamla kosa kosa kacarcasina sanki dunyadaki tek erkekmis gibi evlenmenizin sebebini merak ettim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…