Belki beni yadırgayacaksınız ama nolur yardım edin

Yaslariniz kac canim?

Oooof of... Normalde böyle yorumlar yapmam ama, daha hamile nasıl kalınır bilmeden, kadın anatomisini bilmeden, neden böyle kaldıramayacağınız, arkasında duramayacağınız, paniğe sevk eden hareketlere girişiyorsunuz ki?
Kalamazsın. İhtimal dahi yok. Ama buralara yazacak kadar korkuyorsan bir daha kalkışma derim...

Onun organındaki sıvı benim elime geçiyor benim elimdekide elimde kurumuş haldeyken organımın dışına temas ediyor elim kurumuş haldeyken
Zar sağlam kalsın diye farklı yollardan tatmin olmayı-etmeyi biliyorsun ama spermin vajina üstüne hemde kuruduktan sonra değmesiyle hamile kalmanın mantığını kuramıyorsun öyle mi?
Zekaya hayran kaldım, adamı elle, istediğini ver, sonra kendini elle bir de hamile kalmaktan kork.

hiç inanmıyorum bir daha olmayacağına ne yalan söyleyeyim
pişmanım diyor da ne kadar gerçek?:)

yıl 2014, saatlerimizde bile var olan internet ile üniversite okuyan gençliğin bu kadar cahil olması.. başka sözüm yok sayın yargıç..

yeni nesilimiz böyle neden böyleler anlamıyorum vitamin fazlasımı yada ne çözemedim...sevgiliyle bir şeyler yaşıyorlar ama hamile nasıl olunur nasıl kalınır bunu bir türlü bilemiyorlar.

oldu da hadi hamilesin ne yapıcaksın?

bu genel konu sahibiyle ilgisi yok...ilişkiye nasıl girdiklerini ve o sıvı adladırıken öyle şeyler yazıyorlar ki gerçekten diksindirici...

ya yorumlar beni benden aldı

Konu sahibi : gerekli açıklamalar yapılmış ama bende söyleyeyim eğer olay anlattığın gibiyse KALAMAZSIN

Eğer hamileyseniz bize de bu konuda bir ders verin noluuurr. Çünkü bizim yaptığımız gibi olmuyor sanırım bu işler

ikizlere merhaba diyceksiniz
ikizler böyle oluyırmuş:)
açık havada anlaşıp,içerde el ele verip gelişiyorlar :)

Reactions: 2k1
Korkma canim neyse ki hala bakiresin dimi. Bir sonrakine de bakireyim diyebilirsin kanitli ispatli oh! Tey allahim ne gunlere kaldi dunya...
Sorunun cevabi mumkun değil kalmazsin. Bi sonraki bakireligi bozmama seansindan önce google amcaya sor sperm nedir, vajina nedir vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…