20 gün önce falan erkek arkadaşımala bişeyler yaşadık sadece elden erkeğin prostat sıvısı denen şey benim organıma geçti o da elde kurumuşken. Şimdide başka bi hastalığım için kan verdim şimdi eğer hamileysem ne yapacağım bu şekilde hamile kalınır mı bende pişmanım ileriye gitmedik hiç bi şekilde bu şekilde hamile olunur mu
Zar sağlam kalsın diye farklı yollardan tatmin olmayı-etmeyi biliyorsun ama spermin vajina üstüne hemde kuruduktan sonra değmesiyle hamile kalmanın mantığını kuramıyorsun öyle mi?Onun organındaki sıvı benim elime geçiyor benim elimdekide elimde kurumuş haldeyken organımın dışına temas ediyor elim kurumuş haldeyken
hiç inanmıyorum bir daha olmayacağına ne yalan söyleyeyimOooof of... Normalde böyle yorumlar yapmam ama, daha hamile nasıl kalınır bilmeden, kadın anatomisini bilmeden, neden böyle kaldıramayacağınız, arkasında duramayacağınız, paniğe sevk eden hareketlere girişiyorsunuz ki?
Kalamazsın. İhtimal dahi yok. Ama buralara yazacak kadar korkuyorsan bir daha kalkışma derim...
sperm değil prostat sıvısıSpermler mutasyona uğramış sanırım. Bu kadar canlı kalabildiklerine göre.
Bu arada organ ne ya, nasıl bir tabir o?
Halk arasında zevk suyu denen şeyProstat sıvısı ne demek,prostat hastalık değil mi? Spermden mi bahsediyoruz?
aynen şahsen ben normal yöntemlerle başaramadımEğer hamileyseniz bize de bu konuda bir ders verin noluuurr. Çünkü bizim yaptığımız gibi olmuyor sanırım bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?