Hayır içime girme olayı yokBen anlamadım içine girdi mii
Öyle bi amacımız yoktu tatmin olma gibi sadece anlık bi olay olduZar sağlam kalsın diye farklı yollardan tatmin olmayı-etmeyi biliyorsun ama spermin vajina üstüne hemde kuruduktan sonra değmesiyle hamile kalmanın mantığını kuramıyorsun öyle mi?
Zekaya hayran kaldım, adamı elle, istediğini ver, sonra kendini elle bir de hamile kalmaktan kork.
Hamile kalma çalışmalarına yeni bir boyut kazandıran çiftimizi tebrik ediyoruz!
Prostat sıvısı sperm değildir zevk suyu oluyor osperm değil prostat sıvısı
Normal yöntem mi, ay ne demode!aynen şahsen ben normal yöntemlerle başaramadım
Ay doğru yanlış olmuş hemen düzeltiyorum.sperm değil prostat sıvısı
Prostat sıvısı sperm değildir zevk suyu oluyor o
İmkansız canım ya, böyle bi hamile kalma şekli duymadım ben yaniOnun organındaki sıvı benim elime geçiyor benim elimdekide elimde kurumuş haldeyken organımın dışına temas ediyor elim kurumuş haldeyken
aynen hemen denicem soğan kürüyle beraberNormal yöntem mi, ay ne demode!
Son modeli deneyin bir de!
üzülüyorum halimize çok ama çok cahil bir toplumuz sevişmenin nasıl yapılacağını bilmeyen yok yada erkek cinsel organının neye benzediğini ama iş hamile kalmaya gelince az önce sevişen yada sevgilisinin malum bölgesini çekinmeden elleyen panter kız masum bir kediciğe dönüşüyor ya bu haltları yemeyin yada nasıl tatmin edeceginizi ögrendiğiniz gibi ne şartlarda gebelik oluşur bir zahmet onuda öğrenin
Her haltı biliyosun gelmiş burda safa yatıyosun bu seferlik değil ama bi sonrakinde kesin hamilesin gelip buraya yazarsın demişlerdi dersinProstat sıvısı sperm değildir zevk suyu oluyor o
aynen hemen denicem soğan kürüyle beraber
5 gr tuz
5 gr şeker
5 gr sıvıhepsini karıştırıp fırına veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?