Belki beni yadırgayacaksınız ama nolur yardım edin

Öyle bi amacımız yoktu tatmin olma gibi sadece anlık bi olay oldu

hamile değilsindir ama sen yinede dikkat et

Spermler kuru ortamda canlılıklarını kaybederler. Gebelik olacağını sanmıyorum.

Yaşadıklarınız partneriniz için kısa süreli tatmin ama siz burada ne tür endişelerle boğuşuyorsunuz. Değer mi? Yapmayın bunu kendinize...

Şöyle konu açıp yadırdagayacaksınız diyenlere harbi anlamıyorum.... Yadırgayacagımızı düşünüyorsan niye konu açıyorsun buraya konu açaçak kadar internet kullanmasını biliyorsan gider google amcaya sorar hamile kalma ihtimallerini araştırırsın...
Yine de konuna cevap veriyim hamile kalma ihtimalin % 0 .... Elinden içine boşalma gibi bir mantık yok...

üzülüyorum halimize çok ama çok cahil bir toplumuz sevişmenin nasıl yapılacağını bilmeyen yok yada erkek cinsel organının neye benzediğini ama iş hamile kalmaya gelince az önce sevişen yada sevgilisinin malum bölgesini çekinmeden elleyen panter kız masum bir kediciğe dönüşüyor ya bu haltları yemeyin yada nasıl tatmin edeceginizi ögrendiğiniz gibi ne şartlarda gebelik oluşur bir zahmet onuda öğrenin​

Hamile kalamazsin bu sekilde zaten yasiyorsaniz birseyler herseyi gozonune aliyordunuzdur demekttir
Simdi genclik cok fena millette nasil istekli bu ise

Ellemekten bir sey olmaz yavrum. Lakin atasozumuzu unutma. Goster ama elletme. Bu sana ders olsun. Atalarimiz bosa dememis.

süper yorum anlıyana

Prostat sıvısı sperm değildir zevk suyu oluyor o
Her haltı biliyosun gelmiş burda safa yatıyosun bu seferlik değil ama bi sonrakinde kesin hamilesin gelip buraya yazarsın demişlerdi dersin

prostat suyu zevk suyu.
ya genç kızlar böylemi diyor bunlara artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…