Belki birgün bende mutlu olurum

Takıntı değil takıntı yapmış olsam sosyal ağlardan veya heryerden bakmam lazım benim öyle bir huyum da yok yada insanlara naptığını da sormuyorum hatta konusunu bile açmak isminin geçmesi beni huzursuz ediyor. ama herşeyinden haber alıyor olmam veya şuan hayatında olan insanın herşeyini bilmem aynı ortamda çalışmamız olmasından kaynaklı. sürekli görüyor olmamdan .

haklı olabilirsin bu konuda ama aşman lazım, çünkü onlar mutluluğa adım atarken, sen kendini yok yere mutsuz etmiş oluyorsun. umarım bir an önce hayatına çok seveceğin, çok etkileneceğin düzgün bir adam girer ve sana hepsini unutturur.

Onun size yaptıklarını düşünmeyin, siz en büyük eziyeti kendinize yapmışsınız. Kendinize saygı duymamışsınız. Kendinizi düşünmemişsiniz. Malesef bu aşkdan öte takıntı , çocukluk. Şuandan itibaren önce kendinize saygı duyun. Üniversite hayalleriniz varsa yapın, ya da kurslarla vs hobilerinizi kendini geliştirin. Sözleniyorsa sözlensin artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. Çevrendeki insanlar da bunları söylemelerine rağmen hala bu modda takılırsanız sıkılırlar tabiki, çünkü onları dinlemiyorsun, kimsenin sana yardım etmesine izin vermiyorsun. Hatalarına devam edeceksen akıl almanın amacı ne? Silkelen ve kendine gel. Gün bugün. Bir gün değil bugün mutlu ol. Mutlu olmak için yanında birine ihtiyacın yok.

Oturup şükredeceğine yazdıklarına bak. Sevilcek bi adam yok.

Ayrıca 18-20 yaşındaki kızların kafa yapılarına şok oluyorum.

Ben mi saftım acaba? Hiç sanmıyorum. Üniversitede keyif çatıyodum. Geziyodum ders çalışıyodum.

Herşeyin bir sırası var. Sevgili koca nişan düğün kaçmıyor.

evet herşeyin bir sırası var ben şuanda zaten biriyle sözleneyim nişanlanayım veya evleneyim derdinde hiç değilim. bu senin saflığınla alakalı değil benim o zamanki saflığımla alakalı gözün görmüyor ki hiçbirşeyi herşey toz pembe isterse dünya yansın umrunda olmuyor. evet ben bu yaptıklarım doğru diye zaten hiç savunmuyorum. sadece neden ben mutlu olamıyorum da o mutlu oluyor

Onun size yaptıklarını düşünmeyin, siz en büyük eziyeti kendinize yapmışsınız. Kendinize saygı duymamışsınız. Kendinizi düşünmemişsiniz. Malesef bu aşkdan öte takıntı , çocukluk. Şuandan itibaren önce kendinize saygı duyun. Üniversite hayalleriniz varsa yapın, ya da kurslarla vs hobilerinizi kendini geliştirin. Sözleniyorsa sözlensin artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. Çevrendeki insanlar da bunları söylemelerine rağmen hala bu modda takılırsanız sıkılırlar tabiki, çünkü onları dinlemiyorsun, kimsenin sana yardım etmesine izin vermiyorsun. Hatalarına devam edeceksen akıl almanın amacı ne? Silkelen ve kendine gel. Gün bugün. Bir gün değil bugün mutlu ol. Mutlu olmak için yanında birine ihtiyacın yok.

artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. ben hiç bu şekilde düşünememiştim şimdiye kadar . kendini bazı söylerle avutuyorsun ama sonra avuttuğun cümleler bile sana yetmiyor.

artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. ben hiç bu şekilde düşünememiştim şimdiye kadar . kendini bazı söylerle avutuyorsun ama sonra avuttuğun cümleler bile sana yetmiyor.
Kendini avutmak değil gerçekler bunlar. Dikkatini başka bi yana yönlendirmelisin. Bunu düşündükçe bu acı bitmez. Sözlenmesi bi yandan iyi olmuş ona dair umudun kalmayacak ve en dibe batıp yükselme şansın var . Artık kendini toplama zamanı

Kendini avutmak değil gerçekler bunlar. Dikkatini başka bi yana yönlendirmelisin. Bunu düşündükçe bu acı bitmez. Sözlenmesi bi yandan iyi olmuş ona dair umudun kalmayacak ve en dibe batıp yükselme şansın var . Artık kendini toplama zamanı

hiç geri dönme umudu veya onun bana geri dönme umudu hiç olmadı çünkü artık hayatımda onu istemiyordum . sadece sözlenmesi ve de 1 aylık bir süreçte olması . kendimi gücendirdi. onun yerinde bende olabilirdim yani ben sözleniyor da olabilirdim. ama ben 1 aylık bir sürecte buna adım atamazdım.

Cunku neden bılıyor musun?
Sen ona cok deger verdın. Pesınden kostun. Onun ıcın agladın. Ona hıssettıgın duygulara saygından, karsında olacak ınsana merhametınden baskasıyla bıle denemedın..

Sımdı evlenecegı kız yuksek muhtemel bunu surum surum surundurmustur. Iste oylesi daha degerlı oluyor.:63:

Cunku neden bılıyor musun?
Sen ona cok deger verdın. Pesınden kostun. Onun ıcın agladın. Ona hıssettıgın duygulara saygından, karsında olacak ınsana merhametınden baskasıyla bıle denemedın..

Sımdı evlenecegı kız yuksek muhtemel bunu surum surum surundurmustur. Iste oylesi daha degerlı oluyor.:63:[/QUOTE
onunlada daha yeni tanıştı aslında benim çözemediğimde bunlar , asılnda bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı ilerlemesi

Merhaba
Bunu size nasıl anlatırım bilmiyorum. Çünkü uzun bir paragraf olacağa benziyor. Hayatımda şu ana kadar sevdiğim tek adam başkasıyla sözleniyor. Acı ama bir o kadarda gerçek. Yaşım daha genç açıkçası 20 yaşımdayım . bundan 1.5 -2 sene önce 1.5 yıllık ilişkimizi öncekilerden farklı olarak karşılıklı olarak bitirdik. Çünkü diğer ayrılıklarımızın hepsini karşımdaki insan bitirdi hiç bir zaman bitirmek için uğraşmadım aksine ayrılmayalım ben mutsuz olsamda onu severim düşüncesindeydim.Sevgime hiç inanmadı, yaşamımdaki herkesten uzaklaştırdı, tek hayatım O 'ydu. Hayallerimden onun için vazgeçtim. Üniversiteye sırf o gidersen biter dediği için en büyük hayalim den vazgeçerek gitmedim.Beni konuşturmaz. Bağırır çağırır küfürlü konuşurdu.Dengesiz bir insandı . Sürekli ona uyum sağlamak için çaba gösterdim. İyi günüm var mı inanın onunla ilgili hatırlamıyorum. Her zaman onun gözünde elde var sayıldım. Ne olursa olsun beni sever beni bırakmaz ben ona ne zaman mesaj atarsam cevap verir diye düşünceleri vardı. Ben onu çok sevdim ve hep bu yüzden ona ve davranışlarına katlandım. Bir sürü hayalimiz vardı bunlara rağmen mutlu bir yuvamız olacaktı . Sözümüz, nişanımız, düğünümüz ev eşyalaramız aklınıza ne gelirse hepsi kafamızda tasarlıydı tek tek. Ama bir süre sonra ona sevgimi bile bile yürütemediğimiz için ayrılma kararı aldık. Siz hiç bir insanın yüzünden sabahlara kadar onun yüzünden ağlayıp ama ona hiçbirşey belli etmeden buluşup oturdunuz mu sırf ayrılmayalım birlikte olalım diye . Çok zor günler yaşadım. İlişkimiz içindeykende ilişkimiz bittikten sonrada .Gözlerim ağlamaktan şiş şiş günlerce gezdim. Hep güçlü durmaya çalıştım . İnanın güçlü de gözüktüm. Sensiz yapabilirim imajı verdim de. Allah a Şükür şuan o eski durumda değilim. Ama hayatıma ondan sonra kimseyi alamadım. Tanışmak isteyen kişilerin ismini işini yaşını hiçbir şeyini bile öğrenmedim . Çünkü ben karşımdakini yara bandı olarak kullanmak istemedim. Karşımdakini üzmek istemedim. Veya korktum ben birini seversem aynı şekilde olursa ben yine mutsuz olursam diye düşündüm. Korkularım yüzünden kimseye fırsat vermedim. Ama o benden sonra bir sürü kişiyle sevgili oldu dolaştı .Fotoğraflarını gördüm mesela ama alıştım. Çalıştığım işyerindeki arkadaşımın sevgilisi onun en yakın arkadaşı .Hepsini o söylüyor . Aileler tanıştı şu gün sözlenecekler diye . Herşeylerinden haberim var.Sadece şuan güceniyorum. Bizim ilişkimiz için ailemle seni tanıştırayım derdi ama hiç kısmet olmadı. Ama şuan sözleneceği kızla 1 aydır tanışıp sevgililer garip geliyor. Ben onun bakışından ne demek istediğini anlayacak kişiyken o daha neyi sevip sevmediğini bilmeyen bir kızla yuva kurma yolunda. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Benimle neden bu kadar ilişki ilerlemedi de onunla yürüdü. Ben bu kadar üzüntü içinde yaşamışken o gayet hayatından mutlu da ben değilim.Ben ne zaman mutlu olacağım. Buraya yazmamın sebebi de artık etrafımdaki insanlara onunla ilgili birşeyler anlatmaktan sıkıldım ve insanların artık neden anlatıyorsun ne kadar zaman geçti boşver demelerinden sıkıldım. Size biraz olsun içimi dökmek istedim .
@son izci kuzuuu baakkk bu arkadaşın yaşı 20 derde bakk ben 27 olmuşum ben 20 olsam asla bunu düşünmez etmezdim aslında ama benim yaşadıklarımın aynısını hemen hemen yaşamış bizimkide sözlenirse şaşırmam dönmez aha ben diom sana benide tanıştırmak hiç nasip olmadı hep sakladı 2 sene boyunca ağustos sonu dedi bitirdi insan evladı olacak insannnnn umarım bizimki bana yaşattııklarının acısını yaşar

Valla okurken bile içim şişti, ruhum daraldı.
Kuzum bi insan bunu kendisine neden yapar? Hele ki o yaşta?
Ben 25 yaşına kadar ciddi ilişki kafasında bile değildim.
Gezmeme, eğlenmeme hayatımı yaşamama baktım.
Bence derdin bi ruh hastasının hayatında olup olmamasına takmaktan ziyade, hayatıma nasıl kalite katarım olsun?
Misal üniversiteye gitmedim diyosun, daha 20 yaşındasın, haftaya falan ygs başvuruları başlar, bu hatanı telafi edebilirsin.
Ruhumu illa kasvete sokacam diyosan ders çalışmak için yap bunu.
Git üniversiteye hayatını yaşa ne elin loserı için kendini kahrediyorsun.

20 yaşındasınız. 1,5 yıllık ilişkinizi 2 yıl önce bitirdiniz. Yani ilişki başladığında 16,5 yaşında idiniz. Bundan önce de karşı tarafın isteği ile ayrıldığınız ilişkileriniz oldu. Diğer yorumları okumadım ama bir bana mı garip geldi. Daha okul çağında bir çocuk için fazla hızlı bir aşk hayatı. Keşke okusaydınız. Çook büyük yanlış. Çok büyük.

Back
X