- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zmn denemistinki şırınga ileYa giderdim ama negatif çıkmasından korkuyorum
kız nerelerdesin yazdım sana cevap vermedin?Çok heyecanlı sizin adınıza çok heyecanlandım![]()
Ne yazdın kı göremedim koydeym kafa dağıtmaya geldim net pek cekmio uzak kalıyorum konuşmalara CNmkız nerelerdesin yazdım sana cevap vermedin?
oh mis iyi yapmışsın bol bol moral depolaNe yazdın kı göremedim koydeym kafa dağıtmaya geldim net pek cekmio uzak kalıyorum konuşmalara CNm![]()
İnşallah hepimizoh mis iyi yapmışsın bol bol moral depolanapıyon nerelerdesin diye yazmıştım öyle. sende var mı hiç belirti? ay inşallah hepiniz hamile kalırsınız
![]()
dur kız öyle düşünme gebelik belirtiside adetle aynı olabiliyormuş. olumlu düşünelim olumlu olsunİnşallah hepimizbenim tutmadı heralde ya adet belirtilerim var sivilceler başladı tatlı krizleri falan filan
![]()
L leylacvdur kız öyle düşünme gebelik belirtiside adetle aynı olabiliyormuş. olumlu düşünelim olumlu olsun![]()
Kabızlık belirtilerde varKızlar bugün afedersiniz ama kabızlık yaşadım bide sarı akıntım var bir kaç gündür![]()