belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben bir gün gevkince test yaptım negatif çıktı o testlerde belli olması için 5-7 gün gecikmesi gerekmiş benim 3 gün gecikti hala olmadım bakalım iki gpn daha olmazsa kan testine gideceğim

kızlar o testler kişiden kişiye değişiyor. burdaki sayfalarda okuduğum adetten 7 gün önce belli olanda vardı testte. bazı kişide ise adet günlerde geçse idrar testinde çıkmıyordu kanda çıkıyor. ben hiç dayanamıyorum doğrusu 5 gün öncesinde başlıyorum test yapmaya :KK70: L leylacv senin her zaman düzenli mi gelir adetin yoksa arada geciktiği olur mu?

Benim her ay sadece iki gün oynardı oda bazı aylar 30 bazı aylar 31 olduğundan normalde hep 26-28 günde bir oluyorum yani ama ilk kez gecen ay 30 gün sonra oldu bu ayda 33 oldu. Yani iki aydır bi düzensizlik var ama adetle ilgili hiç belirtim yok hamilelikleri ilgili de çok belirti yok sadece yorgunluk uykusuzluk kasık ağrısı falan var. Geçen gün test yaptım negatif çıktı ama kan testi yapmadım şimdi bekliyorum iki gün dağa geciksin diye

Ne yazdın kı göremedim koydeym kafa dağıtmaya geldim net pek cekmio uzak kalıyorum konuşmalara CNm :dondurma:
oh mis iyi yapmışsın bol bol moral depola :KK73: napıyon nerelerdesin diye yazmıştım öyle. sende var mı hiç belirti? ay inşallah hepiniz hamile kalırsınız:anneadayı::KK200:

oh mis iyi yapmışsın bol bol moral depola :KK73: napıyon nerelerdesin diye yazmıştım öyle. sende var mı hiç belirti? ay inşallah hepiniz hamile kalırsınız:anneadayı::KK200:
İnşallah hepimiz :dua: benim tutmadı heralde ya adet belirtilerim var sivilceler başladı tatlı krizleri falan filan :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X