Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş.olmazsın canım.Ben bugün biraz uyuyim dedim baş ağrısıyla uyandım zaten kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor
Bizde heves ediyoruz cnm bakalım ne olcak neden daha iceri sokmadın ki şırınga yi yoksa dediğin gbi hep dışarı cikiyor((( heyecanla hepsini okudum insallah hamilesinizdir diye ama iste
bnmde adetim bi bitsin basliycam sanki yapinca hemen tutucak gibi heves ediyorum ama biyanik tutmaz diyor nebilim
( bikere denedm ondada hep disari tasti yani iceri itemedim hemen girise biraktim oda tasti . Insallah ttar ya hepimiz kurtuluruz bu sikintidan nediyimki bende yazicam buraya durumu bi bitsinde gerci yumurtlama donemimi nasil hesaplicaksam . Ben surekli yapmayi dusunuyorum ya tek yumurtlama donemini hesaplamak istemiorm
Kokrktum sert ya sanki iceri keser batar gibi geldi :) simdu daha ince kucuk sitinga aldim onla deniycem bakalimBizde heves ediyoruz cnm bakalım ne olcak neden daha iceri sokmadın ki şırınga yi yoksa dediğin gbi hep dışarı cikiyor
Dogru ucu acitiyorduKokrktum sert ya sanki iceri keser batar gibi geldi :) simdu daha ince kucuk sitinga aldim onla deniycem bakalim
Hiiç bir gelişme yok canım faaliyet varda boşa hep.benim adete 10 gün var.çok var yani de hiç umudum yokkızlar ne yaptınız gelişme olan var mı?
umutsuz bakma vardır belkide canım daha 10 gün varmış hiç belli olmaz.Hiiç bir gelişme yok canım faaliyet varda boşa hep.benim adete 10 gün var.çok var yani de hiç umudum yok
Ne bilem kuzum yaa.zaten haziranda 2.tüp denemesi var.o kadar zor bi süreçki allahım noolur gerek kalmadan kendiliğimden kalsam.hepimiz hâyırlı mutlu bir hamilelik geçirsek tez zamanda.umutsuz bakma vardır belkide canım daha 10 gün varmış hiç belli olmaz.
amin canım inşallah gerçekten etrafta hamileleri gördükçe insan daha çok üzülüyor. Rabbim tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin. sen neden bu yöntemle hamile kalmaya çalışıyorsun? sende yada eşinde sorun mu var?Ne bilem kuzum yaa.zaten haziranda 2.tüp denemesi var.o kadar zor bi süreçki allahım noolur gerek kalmadan kendiliğimden kalsam.hepimiz hâyırlı mutlu bir hamilelik geçirsek tez zamanda.
Yarın adet günüm benim bakalım bekliyorum heyecanlakızlar ne yaptınız gelişme olan var mı?
Canım eşimde hız sorunu var.aslında bu yöntemi pek denedik diyemem.bi defa denemeye çalıştım dışarı aktı.bizde preseed jel deniyoruz.bende kuruluk var.hem öyle böyle değil.birleşmeye engel derecede.amin canım inşallah gerçekten etrafta hamileleri gördükçe insan daha çok üzülüyor. Rabbim tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin. sen neden bu yöntemle hamile kalmaya çalışıyorsun? sende yada eşinde sorun mu var?