belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım evladını sağlıkla kucağına al ınsallah
Benım ıcın de dua et çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Her zaman dua ediyorum İnan Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin mahrum etmesin. Ben çok derman aradım bu sayfalarda hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen biri mesaj atmış hamileyim diye bu yöntemle hamile kalmış inan kendi hamileliğim kadar sevindim. Ara ara bakıyorum sizden güzel haberler geldikçe kendi mutluluğum da katlanıyor:)

Esimde canim ama bu ay onu daha iyi beslemeye gayret edecm keciboynuzu i ceviz muz vs hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bu yontemden cok umutluyum evde kendi sınırsız aşılama yapıyoruz
Bende umutluyum canım sürekli denemeye devam ediyorum bızde sorun vajinismus.

bu ay ben de denedim. adetim 2 gün gecikti. test yaptım çıkmadı ama adet olcakmısım gibi hissetmiyorum.. acaba olmus mu deersiniz :işsiz::KK49: kafam karmakarısık

bir hafta once de pembe bir akıntı geldi bir kez. ne olduğunu anlayamadım.

Yerleşme kanaması olabilir bendede adet zamanımda 2 defa gelip kesilen kanamam olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah sizdede vardır gecikme 10 gün olursa kan tahlili yaptırın bence :)

Kızlar int insülin şırıngası aldık ne yaptıysam iğnesini çıkartamadım nasıl çıkar bir sürüde aldık çöp mu olacak simdi

Canim hemen cikiyo onun nasil cikaramadin ki ignesi baska bi ucta oluyo nunla beraber cikariyosun
Bundan aldık canım çıkartamadım ya penseyle cekicem bide

Eklentiler

• 20180904_165539.webp
    20180904_165539.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 147
Penseyle yapma bence eline batar mazallah bak o beyaz kismiyla beraber cikiyo elinle kivirsan cikar

Bundan aldık canım çıkartamadım ya penseyle cekicem bide
Canım onların iğnesi çıkmaz. Biz eczaneden aldık iğnesi çıkabilen dedik. İğnesi paketin içinde yanındaydı yani takılı değildi. Onu çıkaramazsın iade et bir an önce. Eczaneden al.

Kızlar ben dun bu ıkısını kullanarak asılamaya basladım bu ay kımler denemeye basladı sonuclarımızoda yazalım

Eklentiler

• IMG_20180905_102046.webp
    IMG_20180905_102046.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 251
Kızlar ben dun bu ıkısını kullanarak asılamaya basladım bu ay kımler denemeye basladı sonuclarımızoda yazalım
Canim hayirli olsun insallah o aldigin nedir nasil kullaniyosun nerden aldin ne kadar fiyati son olarak catal gibi cok korkunc duruyo ben surup olcegi ile yapiyorum ucu duz

Canim hayirli olsun insallah o aldigin nedir nasil kullaniyosun nerden aldin ne kadar fiyati son olarak catal gibi cok korkunc duruyo ben surup olcegi ile yapiyorum ucu duz
Yok canım korkunc değil asılamadada kullandılar bana onu sokuyon agzını acıyodun sonra sırınga rahat giriyor ve fıskırtıyo esım ıcerıyı cok net gordum dedı bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X