belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal iliski olmazmi oluyor adam:KK48:a git spermini buraya doldur gel demiyoz yani:)):KK48:sadece bosalmaya yakin baska yere bosaliyor ordan alip fiskirtiyoz veee gelsin bebisler:emir_bebek: tabi Rabbimin izniyle:dua:
Yok onu demedım sperm lerı ıcerı hep o ay sırıngaylamı gonderdın yoksa arada normal sekılde de gonderdınmı

her seferınde yenı bir sırınga ile mi yapıosunuz yoksa aynı şırıngayı mı kullanıyorsunuz acaba ??

Yok onu demedım sperm lerı ıcerı hep o ay sırıngaylamı gonderdın yoksa arada normal sekılde de gonderdınmı
Ben bu ay sadece 1 kez yaptim bu yontemi.ama burdaki arkadaslar yumurtlamadan 2 gun oncesi baslayip gun asiri yumjrtlamadan 2 gun sonraya kdr hep siringalamislar.normal iliski olmamis zannimca olduysada yumurtlamadan sonra olmustur

Kızlar bende bi kaç aydır böyle şırınga deniyorum benim henüz tutmadı vajinismus dışında sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testi aldım onunla takip Edip yapacam yumurtlama dönemini tam ayarlayamyrm sanırım .

Canım ayrıntılıda YaZdım dedın ya nerden bakıcam
Canım 7 ağustosta bu sayfada yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.
Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin eşiniz size. sıra sıra aynı işlemi uygulayın. Ama mutlaka sonuna kadar sokun şırıngayı incecik zaten hissetmiyorsunuz bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olmanız. Yapıp sonra ayaklarınızı dikmeyin. Belinizin altında yastık, ayaklarınız duvara dayalıyken deneyin.

Canım evladını sağlıkla kucağına al ınsallah
Benım ıcın de dua et çok teşekkür ederim

Evet canım bana yazmıştın bu ay deniycem ama şırıngaların cc var nasıl alsam karar veremedim
Canım 7 ağustosta bu sayfada yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.
Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin eşiniz size. sıra sıra aynı işlemi uygulayın. Ama mutlaka sonuna kadar sokun şırıngayı incecik zaten hissetmiyorsunuz bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olmanız. Yapıp sonra ayaklarınızı dikmeyin. Belinizin altında yastık, ayaklarınız duvara dayalıyken deneyin.

Kızlat eylul ayına bu yontyontemle gırecek kım var lıste yapalım kımler bu ay hamıle olacak kımler devam edecez ıns hepımız hamıle kalırız

Bugun et oldum hemde kirmizilar 3 gun erken geldi normalde gecerdi ama bu sefer boyle oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X