belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zararlari olan bir yontem oldugu icin paylasilmasi uygun degil n
163 sayfa konuşulmuş, bir şey diyen olmamış. kimse de bir zarar görmemiş demek ki. eğer rahim ağzına kadar sokulursa zararlı, haklısınız. ama burada çoğu kişi penisin ulaştığı yere kadar bile sokamamış şırıngayı kısa olduğu için. steril olduğu sürece bir zararı yok. ki bu yöntemle hamile kalıp çok sağlıklı bebişleri olan arkadaşlar var forumumuzda, konuşttum onlarla. ama belki benimle denemek isteyen olur diye yazayım dedim. geç kalmışım çünkü kimsecikler kalmamış.

Sen ilk defa denk geliyorsun herhalde canim okadar cok varki bu sitede herkesin herseyine atlayip biseyler diyen
maalesef canım ki bu yurt dışında çok uygulanan bir yöntem. "home insemination" diye aratırsanız çıkıyor ve türkiye'deki gibi yadırganmıyor başka yerlerde

Vajinaya hava basilmasi zararli zaten. Ayni yontemi doktorlar yapiyor daha uygun sartlarda. Doktora gidilmesi daha faydali. Kaldi ki penisin sperm firlatma hizi siringa ile havayla firlatmanizdan daha fazla teknik olarak. 100 kisinin fayda gormus olmasi 1 kisinin olmesi durumunda anlam ifade etmez. Bir yontem zararliysa zararlidir.

vajinaya hava basmadan da yapılabiliyor. ben öyle yapıyorum. sıfır hava oluyor şırınganın içinde. bu şekilde zararı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…