belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netten al cnm 28 gunde bı oluyosan bes yetmez sana nette 35 tanesı 33 tl falan sanırım

Netten al cnm 28 gunde bı oluyosan bes yetmez sana nette 35 tanesı 33 tl falan sanırım
Tamam canım bugün alayım bu arada aşırı Gaz sancısı ve gaz var bende dört beş gündür hamılelık belırtılerı arasında var mı ıkı gün var adetıme olmazsam test yapıcam

Tamam canım bugün alayım bu arada aşırı Gaz sancısı ve gaz var bende dört beş gündür hamılelık belırtılerı arasında var mı ıkı gün var adetıme olmazsam test yapıcam
Hıc bılmıyom kı cnm ya. Ovulasyonu da gebelik olarakda kullanıyolar erken cıkartıyo dıye dene istersen

Aaa gerçekten mi ya, bende mi denesem 2 yıldır olmuyor 2 asilamam tutmadı valla ne derlerse yapar olduk ))
Bende aynı durumdayım cnm hersey denıok bakalım. Bnm de 2 yıl oldu ıkı asılama da bn yaptım biri kimyasal gebelık oldu bırıde tutmadı

Ust sayfalarda kalan var cnm. Sıkıntın yoksa dene
Peki vajina icine mi enjekte ediliyor yoksa direk rahim agsina mi enjekte ediliyor acaba? 2 kez asilama oldum. Rahim agzindan boru sokup yapiyorlardi. Ama o spermler islemden gecmisti. Simdi islemden gecmeyen spermi rahim icine enjekte etsem acaba bir sıkıntı olur mu

Yok cnm sıkıntı olacagını sanmıyom vucut nede olsa atıyo dısarı. Rahım ıcıne sırınganın ıcerı görebildiği yere sokup enjekte edıon

Yok cnm sıkıntı olacagını sanmıyom vucut nede olsa atıyo dısarı. Rahım ıcıne sırınganın ıcerı görebildiği yere sokup enjekte edıon
Tamam cok tesekkurler. Bir sonraki ay 3. Asilamami olacagim. Bu aradaki ay da bunu deneyeyim bari belki tutar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…