Selam canım. Evet kalan var çok ben yumurtlama gününü mü tuttramıyorum anlamadım bakalımCnm yanlıs hatırlamıyosam sper sayısı az olan bı arkadas bu yontemle hamıle kalmıs bnde okumusdum
Ovulasyon testi kullanbılırsın cnmSelam canım. Evet kalan var çok ben yumurtlama gününü mü tuttramıyorum anlamadım bakalım
Bu ay ıns aldım beş tane denerımOvulasyon testi kullanbılırsın cnm
Tamam canım bugün alayım bu arada aşırı Gaz sancısı ve gaz var bende dört beş gündür hamılelık belırtılerı arasında var mı ıkı gün var adetıme olmazsam test yapıcamNetten al cnm 28 gunde bı oluyosan bes yetmez sana nette 35 tanesı 33 tl falan sanırım
Hıc bılmıyom kı cnm ya. Ovulasyonu da gebelik olarakda kullanıyolar erken cıkartıyo dıye dene istersenTamam canım bugün alayım bu arada aşırı Gaz sancısı ve gaz var bende dört beş gündür hamılelık belırtılerı arasında var mı ıkı gün var adetıme olmazsam test yapıcam
Aaa gerçekten mi ya, bende mi denesem 2 yıldır olmuyor 2 asilamam tutmadı valla ne derlerse yapar olduk.bu yöntemle hamile kaldım herkese tavsıye ederım. su an 5. haftama giriyorum
denemekte fayda varAaa gerçekten mi ya, bende mi denesem 2 yıldır olmuyor 2 asilamam tutmadı valla ne derlerse yapar olduk))
Hayırlı ugurlu olsun cnm nezamandır denedın bu yöntemi.bu yöntemle hamile kaldım herkese tavsıye ederım. su an 5. haftama giriyorum
Bende aynı durumdayım cnm hersey denıok bakalım. Bnm de 2 yıl oldu ıkı asılama da bn yaptım biri kimyasal gebelık oldu bırıde tutmadıAaa gerçekten mi ya, bende mi denesem 2 yıldır olmuyor 2 asilamam tutmadı valla ne derlerse yapar olduk))
iki aydır deniyoruzHayırlı ugurlu olsun cnm nezamandır denedın bu yöntemi
Sıkıntın varmıydı sızın cnm bnm su ara fsh bıraz yuksek cıkmıs bu yuzden dusurmej ıcın cay içıyorumiki aydır deniyoruzikinci ayda tuttu
cok şükür bir sorun yoktu ..Sıkıntın varmıydı sızın cnm bnm su ara fsh bıraz yuksek cıkmıs bu yuzden dusurmej ıcın cay içıyorum
Ust sayfalarda kalan var cnm. Sıkıntın yoksa deneBu yöntemle gebe kalabilen var mi cidden
Peki vajina icine mi enjekte ediliyor yoksa direk rahim agsina mi enjekte ediliyor acaba? 2 kez asilama oldum. Rahim agzindan boru sokup yapiyorlardi. Ama o spermler islemden gecmisti. Simdi islemden gecmeyen spermi rahim icine enjekte etsem acaba bir sıkıntı olur muUst sayfalarda kalan var cnm. Sıkıntın yoksa dene
Yok cnm sıkıntı olacagını sanmıyom vucut nede olsa atıyo dısarı. Rahım ıcıne sırınganın ıcerı görebildiği yere sokup enjekte edıonPeki vajina icine mi enjekte ediliyor yoksa direk rahim agsina mi enjekte ediliyor acaba? 2 kez asilama oldum. Rahim agzindan boru sokup yapiyorlardi. Ama o spermler islemden gecmisti. Simdi islemden gecmeyen spermi rahim icine enjekte etsem acaba bir sıkıntı olur mu
Tamam cok tesekkurler. Bir sonraki ay 3. Asilamami olacagim. Bu aradaki ay da bunu deneyeyim bari belki tutarYok cnm sıkıntı olacagını sanmıyom vucut nede olsa atıyo dısarı. Rahım ıcıne sırınganın ıcerı görebildiği yere sokup enjekte edıon
Sıkıntın me cnm senınTamam cok tesekkurler. Bir sonraki ay 3. Asilamami olacagim. Bu aradaki ay da bunu deneyeyim bari belki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?