Ben ce de canım ben bunlara dikkat ediyorum giyinirken neyse canım ben evi evden geçircem temizlik yapayım baya oyalandim görüşürüz kib mck
tamam canım kolay gelsin al sana da muck :) haha kib
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ce de canım ben bunlara dikkat ediyorum giyinirken neyse canım ben evi evden geçircem temizlik yapayım baya oyalandim görüşürüz kib mck
sende herifi iyice mızmız yaptın ha :)
adamın özünden bakmek gerek birazda olaya bacım adam kendini tecavüze ugruyor gibi hissediyor işte:52 birde gerçekten o işi normal yapmak var birde ruhsuz bir şekilde şırıngaya koymak var adam haksızmı anam belkim seni özlemiş aşkla çocuk istiyor :) hahahahahahaa
Daha öncede dedim ya adam bana kırk yıl dokunmasın gel de beni şey et dememartık bunların hepsini önümüzdeki ay yapcam bct kuru yapcam bide ya aslında benim kocanın totosu her zaman kalkmaya müsait
![]()
Benim isveye çileye gerek k bakmıyor ki benim adam sirnasiyoana ben çok saldım bu ara bakmıyorum kendime uf
Benim isveye çileye gerek k bakmıyor ki benim adam sirnasiyoana ben çok saldım bu ara bakmıyorum kendime uf[/QUOT
hicrannnnnnnnnnnnnnn bütün gün evdesin o zaman sen . kızzzz kocan gelmeden alla pulla kendini güzel güzel yemekler yap masa hazırla şöyle .
Allahım ya ben evde olsam varya adam eve geldiğinde zıpkın gibi olurum . kız ben eve gidene kadar paçoz gibi oluyorum şişli de çalışıyorum evim maltepe tarafında düşün o trafikte otobüslerde ne hallere giriyorum . hemen eve gider duş alır pijamalarımı giyerim ama pijamaların altına esas madeni saklarım . malum evde yanlız değiliz . saat 11 de yataga girer kitap okurum . oda yorgunsa gelir yatar değilse sırnasır . ama olsa da olmasada her zaman kendime bakarım ben . sende derhal kendine gelvalla dayak yicen benden
yeni şırıngamızı gel deniyelim dedim tamam dedi hahahaaa sanki fantazi bulmuş gibi hahahaa :) sen çok tatlısın ya
ama dün eczaneye gitti senin dediğin şurubu almaya . iyice anlattım ben buna . neyse çıktı evden bende harıl harıl ütü yapıyorum işlerimi bitireyim de hemen icraata geçeyim diyorum kendi kendimeneyse eczaneden beni aradı . dedi seni dediğin şurup yokmuş satışa çıkmamış başka surup var onunda içinde sırıngası var alayım mı diyor . zaten bize şurup lazım değil şırınga lazım değil mi diyor . eczacı soruyor abi başka sırınga vereyim size ne için kullanılacaktı diyor . bizimkine kal geldi tabi o anda konuşamadı telefonda hala tamam kapat diyor bana anladım ki adama bişe diyemicek .
ne dediyse adama başka bir şurup almış içinde şırıngası olan . eve geldi soruyorum kapatalım konuyu tamam sonuçta aldım ama değil mi diyor gülmekten öldürdü beni .
![]()
gülmekten altıma ettim şuan hahahahahah şırıngası bize lazım degil mi hahahahahahhaahaa:)
slm kızlar.bende aranıza katılabılırmıyım.bugun doktora gıttım kontrol amaclı. myom vardı bende.doktor hamıle kalmayı dene dedı. eger hamış kalırsam dogumda myomuda alırız dedı. eger kalamazsam allah korusun o zman myom amelıyatı olcam.
ama eve geldiğinde yüzünü gördüğüm anda patlattım kahkayı . birde bana soruyor kader her seferinde yenisini mi alacağız ben gidip almam onu söylim şimdiden diyor
hoş geldin canım . En büyük Fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcım sana soğan kürü ile başlamanı öneririm . soğan kürü kiste miyoma ve kadının rahiminde varolan bütün yabancı şeyleri temizlemede çok başarılı . regl ile birlikte soğan kürü yap derim ben . sonrada yumurtlama gününü hesaplar o günlerde bol bol çalışırsın . Enjeksiyon yaparsın silkeletirsin kendini birlikte inşloluruzzzz
ama eve geldiğinde yüzünü gördüğüm anda patlattım kahkayı . birde bana soruyor kader her seferinde yenisini mi alacağız ben gidip almam onu söylim şimdiden diyor
hoş geldin canım . En büyük Fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımcım sana soğan kürü ile başlamanı öneririm . soğan kürü kiste miyoma ve kadının rahiminde varolan bütün yabancı şeyleri temizlemede çok başarılı . regl ile birlikte soğan kürü yap derim ben . sonrada yumurtlama gününü hesaplar o günlerde bol bol çalışırsın . Enjeksiyon yaparsın silkeletirsin kendini birlikte inşloluruzzzz
evet de hadi git birtane daha almaya naş de hahahaa:)
almazbunu yıkayıp yıkayıp kullanacaz dedim ha iyi tamam dedi
ben kaçıyorum tatlım biraz işlerimi halledeyim bir ton fatura kesmem lazım bazen çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm burada böyle laflamak çok iyi öperim sizi![]()
yok kız kırmadı beni saolsun yaptı sonunda ama bende kaç takla attım biliomusun dünişlerimi bitirdim hemen duşa girdim süslendim falan böyle cilveler falan derken gel dedim şırıngamızı deneyelim nasıl oluyor bakalım merak ettim dedim dayanamadı
Benim isveye çileye gerek k bakmıyor ki benim adam sirnasiyoana ben çok saldım bu ara bakmıyorum kendime uf[/QUOT
hicrannnnnnnnnnnnnnn bütün gün evdesin o zaman sen . kızzzz kocan gelmeden alla pulla kendini güzel güzel yemekler yap masa hazırla şöyle .
Allahım ya ben evde olsam varya adam eve geldiğinde zıpkın gibi olurum . kız ben eve gidene kadar paçoz gibi oluyorum şişli de çalışıyorum evim maltepe tarafında düşün o trafikte otobüslerde ne hallere giriyorum . hemen eve gider duş alır pijamalarımı giyerim ama pijamaların altına esas madeni saklarım . malum evde yanlız değiliz . saat 11 de yataga girer kitap okurum . oda yorgunsa gelir yatar değilse sırnasır . ama olsa da olmasada her zaman kendime bakarım ben . sende derhal kendine gelvalla dayak yicen benden
Valla aselcim içim geçmiş benim fosss yani10 gündür rahatsizim ve hiç dışarı çıkadim bugün biraz iyi gibiyim temizlik yaptım daha bitmedi sen dede amma tempo varmış kuzu yaaaaa valla superman gibisin
ordan oraya benden bi halt olmaz
tamam canım kolay gelsin mucuk by
almazbunu yıkayıp yıkayıp kullanacaz dedim ha iyi tamam dedi
ben kaçıyorum tatlım biraz işlerimi halledeyim bir ton fatura kesmem lazım bazen çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm burada böyle laflamak çok iyi öperim sizi![]()
canımcım soğan kürüne ibrahim saraçoğlunun sitesinden bak istersen gerçektennnnnnnnnnnn çok faydalı .hoşbuldum canımm.en büyük cimbommm :)
canım artık hepsini denicem.sogan kürünü duymuştum ama yapmadım hiç.nasıl yapcam bunu. aminnninsallah hep beraber kalırız canım benım![]()
tamam canım kolay gelsin mucuk by
yok kız kırmadı beni saolsun yaptı sonunda ama bende kaç takla attım biliomusun dünişlerimi bitirdim hemen duşa girdim süslendim falan böyle cilveler falan derken gel dedim şırıngamızı deneyelim nasıl oluyor bakalım merak ettim dedim dayanamadı
geldim yine ben
hicran valla seni dövecem ben ya . kızım 6 da kalkıyorum her sabah nasıl bir tempoda çalışıyorum bilemezsin . 50 tane adam var kafamda beşbintane laf anlatıyorum her birine .
canım kalk bir silkelen kendine gel bakim . ille makyaj falan yap demiyoruz sana ama accık da kendini iyi hissedeceğin şekilde davran .m kız evde kafayı yersin böyle yapma dışarı çık accık yürüyüş yap gez toz git bir yerde kendine bir kahve ısmarla ohhh sefam olsun de .
Valla aselcim içim geçmiş benim fosss yani10 gündür rahatsizim ve hiç dışarı çıkadim bugün biraz iyi gibiyim temizlik yaptım daha bitmedi sen dede amma tempo varmış kuzu yaaaaa valla superman gibisin
ordan oraya benden bi halt olmaz
alıntıyı yanlış yazmışsın anam hiçranın yazınında benim adım geçiyor hihihgihih
canımcım soğan kürüne ibrahim saraçoğlunun sitesinden bak istersen gerçektennnnnnnnnnnn çok faydalı .
regl bittikten sonra başlıyorsun 15 gün devam
bir sonraki ay regl ye 10 gün kala
kür bu şekilde uygulanacak .
1 orta boy soğanı temiz su ile 1,5 su bardağı su ile kaynat . kaynama başlayınca ağzı kapalı 5 dakika kısık ateşte iyice kaynasın .
sonra altını kapat . ılıdıktan sonra bir dikişte hopppppppppppppppp içiosun .
1 bardak sabah bir bardak akşam içeceksin .
uygulayan herkes şifa bulmuş . inşl sana da şifa olur .
geldim yine ben
hicran valla seni dövecem ben ya . kızım 6 da kalkıyorum her sabah nasıl bir tempoda çalışıyorum bilemezsin . 50 tane adam var kafamda beşbintane laf anlatıyorum her birine .
canım kalk bir silkelen kendine gel bakim . ille makyaj falan yap demiyoruz sana ama accık da kendini iyi hissedeceğin şekilde davran .m kız evde kafayı yersin böyle yapma dışarı çık accık yürüyüş yap gez toz git bir yerde kendine bir kahve ısmarla ohhh sefam olsun de .
Bacım vallah hayran kaldım sana daha önceden çalışma hayatım oldu o zamanlarda ben de öyle fıstık gibi olur öyle çıkardım evden ama şimdi ohoooooo klasik ev hanımı oldum çok bunaldim bu siteyide yeni şaban akşama kadar esofman üstümde yemek og geldi artık
artık şeşi beş görür oldum
canımcım soğan kürüne ibrahim saraçoğlunun sitesinden bak istersen gerçektennnnnnnnnnnn çok faydalı .
regl bittikten sonra başlıyorsun 15 gün devam
kür bu şekilde uygulanacak .
1 orta boy soğanı temiz su ile 1,5 su bardağı su ile kaynat . kaynama başlayınca ağzı kapalı 5 dakika kısık ateşte iyice kaynasın .
sonra altını kapat . ılıdıktan sonra bir dikişte hopppppppppppppppp içiosun .
1 bardak sabah bir bardak akşam içeceksin .
uygulayan herkes şifa bulmuş . inşl sana da şifa olur .
geldim yine ben
teşekürler canım denicem bunu.![]()