Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hicran nasıl gidiyor bacım bakım yaptın mı :)
İyi canım kocis geldi yemek yedik hemen geldim sen ne yaptın
slm canım sen ne zamandan beri bebişe hasretsin
Canım bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebiş istiyoruz 5 aydır tedavi görüyorum sen?
hımm insallah sağlıkla alırız canım bebislerimizi kucağımıza.bende myom cıktı normalde düsünmüyorduk ama doktorumun tavsiyesiyle basladık bakalım hayırlısıyla. gebelik olmazsa ameliyat olcam. ama gebelik olursa oğumda myomumda alınacak. rabbim çok fazla hasret bırakmasın bizleri.
Geçmiş olsun canım bi sorun yoksa olur allahın izniyle kafana çok takma
İyi canım kocis geldi yemek yedik hemen geldim sen ne yaptın
Anlıyorum canım hepimiz aynı durumumdayiz benim de adete bir hafta kaldı günler geçmiyor bana datesekürler canım. kafaya takmamaya çalısıyorum ama ister istemez takıyorum. napalım hayırlısı herseyin.
napim bende evdeyim eşim ben kızım oturuyoz daha dogrusu onlar oynuyor ben sizlere bakıyorum :) bugün var mı bir çalısma :)
çalışalım mi dedi benim kocis ben de ilk geldiğinde olur dedim şimdi kivirdim yarına kaldı gibi ama belli de olmaz benim kinin sağı solu![]()
çocuk bahane bence adam seni özlemiş aşk yapın azcık kıvrılma kalk kalk hihihihi:)
Her gün aynı özlemle gelir isten en az yarim saat sever oper koklasir öyle geçeriz yemeğecanım kocam ama mik mike gelince ona ben yokum
yazık adama ya hem koklatıyosun hem vermiyosun hihihihi göster ama elletme gibi olmuş bence bu gecenin sonu halvet:)
Ben istemeyince
Dokunmaz52:
Sizde durum ne he he sen ikinciyi mi dusunuyorsun kisin kaç yaşında ismi ne
yok anam ben kız bana yeter ben sizlere yardımcı olmak için çalsıyom bizde çocuk çalısması yok:) kızım 4 yaşında hilal adı öper ellerinden
Allah bağışlasin hayırlı evlat olur insss he hee
sagol canım kalk hadi kalk çalıs seninde olsun:)
kararsiz kaldım
Belki bi anda giderim o zaman anla ki mik mikbenim yimirtlama zamanım geçti o yüzden aldırış etmiyorum
ya aşk için git aşk için hihihihhihi:) tamam anlaşıldı sen bir anda gidersen sen gözde oldun demektir