Yok canım dün çalışmadık bugün artık
hehehe:) dün adam okadar sırnaştık neden çalısmadın yazık adama:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe:) dün adam okadar sırnaştık neden çalısmadın yazık adama:)
Tembelllllllllllllllllllllllllllllll Tembellllllllllllllllllllllben artık bu ayı kapattım kızlar .
çalışma falan olmaz .
geçen haftayı falan iyi değerlendiremedim zaten . işlerim de yoğun . gelen giden de bitmiyor hiç offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım
Senin yanın da tembel lafı bile iltifat kalırTembelllllllllllllllllllllllllllllll Tembellllllllllllllllllllllben artık bu ayı kapattım kızlar .
çalışma falan olmaz .
geçen haftayı falan iyi değerlendiremedim zaten . işlerim de yoğun . gelen giden de bitmiyor hiç offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım
benimde yumurtlama zamanım geçti sanırım canım boş rabbim inşallah boşa çıkarmasında yarın doktora gideceğim içim bir hoş bomboş sanki acaba bu doktorda ne diyecek diyedün 19.günümdü çalıştık ama bizden de bukadar sanırım adam yoğun çalışıyor dün sabah 4 te gitti işe ne zaman geleceği belirsiz
hayırlısı olsun gülüm inşallah
şimdi çıkıyorum biraz işim var sonra gelirim iyiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim galiba bu gurbette
![]()
Senin yanın da tembel lafı bile iltifat kalır![]()
ah canım ya sıkma canını lütfen . olsun çalıştığın kadar yeterRabbim ol dedikten sonra tek bir sperm tek bir yumurta yeter canım . hiç sıkma canını . kocana da yazık adam yoruluyordur . bazen çok üstüne gitmemek gerek . bende yarı gurbette sayılırım . yanlız kalmak çok zor ama olsun sanalda olsa burada birbimize destek oluyoruz .
ya biz böyle topik topik gezeceğimize bir konu açsakta oradan takip etsek ya birbirimizi .
Hicran şekerim bak şimdi yeter tembellik ettiğin valla oklova alıp gelecem senin yanınatabi şakaaaaaa sen yeterince çalıştın ama mor mendili kaçırma yine de derim
![]()
geçmiş olsun canım inş. Allahın izni ile en kısa zamanda hamile kalırsın. Ama kalamasanda uzulme benım yıgenım de 2 yıllık evlıydı mıyom cıktı anı snacıyla sonra amelyatla 1 kiloya yakın mıyom cıkardılar. 3 ay sonrada hamıle kaldı cok korkma rabbım hayırlısını nasıp etsın.
ah canım ya sıkma canını lütfen . olsun çalıştığın kadar yeterRabbim ol dedikten sonra tek bir sperm tek bir yumurta yeter canım . hiç sıkma canını . kocana da yazık adam yoruluyordur . bazen çok üstüne gitmemek gerek . bende yarı gurbette sayılırım . yanlız kalmak çok zor ama olsun sanalda olsa burada birbimize destek oluyoruz .
ya biz böyle topik topik gezeceğimize bir konu açsakta oradan takip etsek ya birbirimizi .
evet canım topik açalım bencede bende yarı gurbetteyim canım şehir dışıevet canım rabbim ol desin yeterki olmayacak hiçbirşey yok eşimede üzülüyorum zaten bazen 18 saatten fazla çalışıyor adam spermler ne yapsın yorgunluktan ölüyordur
üstüne gidincede ödevi olup çıkıyor iş o yüzden oluruna bıraktım Allah büyük
Hicran şekerim bak şimdi yeter tembellik ettiğin valla oklova alıp gelecem senin yanınatabi şakaaaaaa sen yeterince çalıştın ama mor mendili kaçırma yine de derim
![]()
Bugün moralim sıfır belki doping için erkenden baslarız mik mike
hey Allahım ya mik mikeni yerim senün delüüüüüüüüüüüüü![]()
pko olanada fayda edermi ki bu yöntem
bendede pko var ben bu yontemı henuz hıc denemedım ama sen ıstersen bı dene
benım denedıgım bal tarcın corek otunu denıorum sanda tavsıye edeırm
reglım 14 u falandı benm hala gelmedı :d
ıdrar testım bı pozıtıf bı negatıf kafayı yemek uzereyım kızlarrrrr
kızlar ben bunu denemek istiyorum ama spermler ölmez işallah havayla temas edince
Canım istemedi yaaaaa