belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım dün çalışmadık bugün artık

Tembelllllllllllllllllllllllllllllll Tembellllllllllllllllllllll :52::52::52::52: ben artık bu ayı kapattım kızlar .
çalışma falan olmaz .
geçen haftayı falan iyi değerlendiremedim zaten . işlerim de yoğun . gelen giden de bitmiyor hiç offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım

Tembelllllllllllllllllllllllllllllll Tembellllllllllllllllllllll :52::52::52::52: ben artık bu ayı kapattım kızlar .
çalışma falan olmaz .
geçen haftayı falan iyi değerlendiremedim zaten . işlerim de yoğun . gelen giden de bitmiyor hiç offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım

benimde yumurtlama zamanım geçti sanırım canım boş rabbim inşallah boşa çıkarmasında yarın doktora gideceğim içim bir hoş bomboş sanki acaba bu doktorda ne diyecek diye:50:dün 19.günümdü çalıştık ama bizden de bukadar sanırım adam yoğun çalışıyor dün sabah 4 te gitti işe ne zaman geleceği belirsiz:19:hayırlısı olsun gülüm inşallah:34:şimdi çıkıyorum biraz işim var sonra gelirim iyiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim galiba bu gurbette:16:

çalışma falan olmaz .
Senin yanın da tembel lafı bile iltifat kalır :52::52:

benimde yumurtlama zamanım geçti sanırım canım boş rabbim inşallah boşa çıkarmasında yarın doktora gideceğim içim bir hoş bomboş sanki acaba bu doktorda ne diyecek diye:50:dün 19.günümdü çalıştık ama bizden de bukadar sanırım adam yoğun çalışıyor dün sabah 4 te gitti işe ne zaman geleceği belirsiz:19:hayırlısı olsun gülüm inşallah:34:şimdi çıkıyorum biraz işim var sonra gelirim iyiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim galiba bu gurbette:16:

ah canım ya sıkma canını lütfen . olsun çalıştığın kadar yeter :52::52::52::52::52: Rabbim ol dedikten sonra tek bir sperm tek bir yumurta yeter canım . hiç sıkma canını . kocana da yazık adam yoruluyordur . bazen çok üstüne gitmemek gerek . bende yarı gurbette sayılırım . yanlız kalmak çok zor ama olsun sanalda olsa burada birbimize destek oluyoruz .

ya biz böyle topik topik gezeceğimize bir konu açsakta oradan takip etsek ya birbirimizi .

Senin yanın da tembel lafı bile iltifat kalır :52::52:

Hicran şekerim bak şimdi yeter tembellik ettiğin valla oklova alıp gelecem senin yanına :52::52::52::52: tabi şakaaaaaa sen yeterince çalıştın ama mor mendili kaçırma yine de derim :32::32::32::32:

ah canım ya sıkma canını lütfen . olsun çalıştığın kadar yeter :52::52::52::52::52: Rabbim ol dedikten sonra tek bir sperm tek bir yumurta yeter canım . hiç sıkma canını . kocana da yazık adam yoruluyordur . bazen çok üstüne gitmemek gerek . bende yarı gurbette sayılırım . yanlız kalmak çok zor ama olsun sanalda olsa burada birbimize destek oluyoruz .

ya biz böyle topik topik gezeceğimize bir konu açsakta oradan takip etsek ya birbirimizi .

Hicran şekerim bak şimdi yeter tembellik ettiğin valla oklova alıp gelecem senin yanına :52::52::52::52: tabi şakaaaaaa sen yeterince çalıştın ama mor mendili kaçırma yine de derim :32::32::32::32:

Bugün moralim sıfır belki doping için erkenden baslarız mik mike

geçmiş olsun canım inş. Allahın izni ile en kısa zamanda hamile kalırsın. Ama kalamasanda uzulme benım yıgenım de 2 yıllık evlıydı mıyom cıktı anı snacıyla sonra amelyatla 1 kiloya yakın mıyom cıkardılar. 3 ay sonrada hamıle kaldı cok korkma rabbım hayırlısını nasıp etsın.

tesekurler canım benım.ınsallah kalırım.ya bende cok krokuyorum ıste myomdan.1 kılo myom cok urkütücü geliyor bana:18:.rabbım ısteyen herkese nasip etsin insallah...

evet canım topik açalım bencede bende yarı gurbetteyim canım şehir dışı:5:evet canım rabbim ol desin yeterki olmayacak hiçbirşey yok eşimede üzülüyorum zaten bazen 18 saatten fazla çalışıyor adam spermler ne yapsın yorgunluktan ölüyordur:27:üstüne gidincede ödevi olup çıkıyor iş o yüzden oluruna bıraktım Allah büyük:16:

Bugün moralim sıfır belki doping için erkenden baslarız mik mike

hey Allahım ya mik mikeni yerim senün delüüüüüüüüüüüüü:23:

pko olanada fayda edermi ki bu yöntem

bendede pko var ben bu yontemı henuz hıc denemedım ama sen ıstersen bı dene
benım denedıgım bal tarcın corek otunu denıorum sanda tavsıye edeırm
reglım 14 u falandı benm hala gelmedı :d
ıdrar testım bı pozıtıf bı negatıf kafayı yemek uzereyım kızlarrrrr

bendede pko var ben bu yontemı henuz hıc denemedım ama sen ıstersen bı dene
benım denedıgım bal tarcın corek otunu denıorum sanda tavsıye edeırm
reglım 14 u falandı benm hala gelmedı :d
ıdrar testım bı pozıtıf bı negatıf kafayı yemek uzereyım kızlarrrrr

Kan testi yaptır canım bu kadar stres yapacağına

kızlar ben bunu denemek istiyorum ama spermler ölmez işallah havayla temas edince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X