belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ev yapımı - aşılama olmuş seninki

O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur Fatır-11

herkes bişey deniyo. Allah dilemedikten sonra hiç bişey işe yaramıyor

ev yapımı - aşılama olmuş seninki

O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur Fatır-11

herkes bişey deniyo. Allah dilemedikten sonra hiç bişey işe yaramıyor

elbette ki öyle ona ne şüphe zaten yazarke önce allahtan ısteyın dua edın dedım ben yani bunun lafı bıle olmaz.. O nun buyuklugune işine yaptıklarına hıc bır varlıgın aklı yetmez.. herkes bunun bılıncınde sukur. ama ınsanogluda cabalamalı hem duasında hem ısınde. zira Allah duasında ısrarcı olanı sever.. herkes elbettekı bırsey deneyecek benım ıcımde hala kafamın ermedıgı mılyon olay oluyorken nasılını dusunmeden sukur edıyorsam herkes etmelı karıstırmayalım boyle seylerı..eger olacagı varsa O istedıyse yanı bunlar zaten vesile..

Olur mu olur.. Baştan sona kadar okudum. Deneyenler olmuş ama sonuçları yazmamışlar. Gören duyan varsa bi yazıversin.

bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar kaç ay sonra hamile kalabildi öğrenebilir miyim

kızlar bende denemeye basladım. Pek yumurtlama tarıhını takıp edemıyorum ama her fırsatta bu yöntemı kullanmaya basladım. Bakalım hamıle kalan varmı Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın cümlemıze.. Baska deneyenler varmı bırbırımzı haberdar edelım kızlar merak edıyorum

mrb arkadaşlar. ben bu yöntemi hiç bir yerden duymadan denedim. bebek istiyorum ama eşim kayınvalidemlerle görüşmediğim için istemiyor. bende ilişkiden yaklaşık yarım saat sonra prezervatif içindeki spermleri iğne içine çekip kendime gönderdim. çok istiyorumm bebek. bu ay 3 kere denedim bunu yumurtlama günlerime denk getirerek. inşallah olur. şimdi bekliyorum adetlerim düzenli normalde.6 gün sonra adet olmam gerekiyo. dua edin bana hamile olayımm .

merhaba arkadaşlar.bende yeni üye oldum.evliyim 5 yaşında bir oğlum var.oğluma bir kardeş yapmayı çok istiyorum.ama eşim hiç oralı değil istemiyor.benim 36 dan gün alıyorum yaş ilerliyor.burda paylaşılanları görünce çok etkilendim .
awrasia ne oldu merak ettim hamilemisin?senin yaptığın şeyi bende çok düşündüm ama vicdanım rahatsız oluyor,eşten habersiz olması hoşuma gitmiyor ama mecbur bırakıyorlar ya.bizim hormanlar tavan yapmış,bebek istiyoruz ama bilmiyorum çok ikilemdeyim.

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok **** Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz :-) arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayın bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk :-)

DİKKATİMİ ÇEKTİ ŞU CÜMLE (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor) BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN MÜ ACABA ARKADAŞLAR?

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz :-) arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk :-)

Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.

bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı :KK43:
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.

eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.

Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.

Bnde bebek sahibi olmak istiyorumm:((

Ama enjektoru vajinaya nasil veEneEkadar sokabildinz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X