- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Senin ne zmn batSpermdir çünkü dışarı atıyor bendede oluyor canım sperm vücutta 3gün dolaşıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne zmn batSpermdir çünkü dışarı atıyor bendede oluyor canım sperm vücutta 3gün dolaşıyor
Az kalmış insallah olur CNmTakvim 7 nisan diyor canım
Etmez olur muyum Mevla'm kimsenin kucağını boş koymasinMutlaka yazarım canım heyecanla bekliyorum dua et bana![]()
Ne kadardır evlisinizKafaya takmayim diyorum üzülüyorum![]()
Daha çok yeniDaha 4 aylık
Canım bu programda adet tarihimin ilk günü 24 ü işaretliyorum 22 baz alıyor.anlamadım.Programın ismi pepapp
Mrb sizde mı bu yöntemle hamile kalmistinjzarkadaslar hamile oldugumu bu sabah idrar testiyle ögrendim ben şoook Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin doktora gidecegim ultrason icin insallah isteyen herkesin basina
Bazen yarısından çoğu bazen yarısı ancaNekadari iceri giriyor peki
Son adet yarihi girdim 3 defa denedim 2 gün önceyi baz aldı.Valla canım bilmiyorum ki adet aralığını falan doldur
2,5 lik küçk şırınga ile denedim eşim pet şişeye boşaldı onu şırıngaya çekip bacaklarımı yukarı kaldırıp içime enjekte ettim ve 20 dk o şekilde bekledim yumurtlama döenmimde iki günde bir denedim ve o ay hamile kaldımMerhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah bende düşünüyorum bu yöntemi diğer ay eşim in sperm hareketi az acaba nasıl şırınga kullandın ve nerden temin ettin
Anladım canım teşekkürler2,5 lik küçk şırınga ile denedim eşim pet şişeye boşaldı onu şırıngaya çekip bacaklarımı yukarı kaldırıp içime enjekte ettim ve 20 dk o şekilde bekledim yumurtlama döenmimde iki günde bir denedim ve o ay hamile kaldım
Nekadari
2,5 Luk şırınga normal küçük şırınga demi... Hepsini mı soktuNuz peki iceriye2,5 lik küçk şırınga ile denedim eşim pet şişeye boşaldı onu şırıngaya çekip bacaklarımı yukarı kaldırıp içime enjekte ettim ve 20 dk o şekilde bekledim yumurtlama döenmimde iki günde bir denedim ve o ay hamile kaldım