- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
Kimse yazmıyor iki kişiyiz şuan deneyip sonuç bekleyen
aaa siz denediniz miii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet denedik bakalım gerisi ALLAHa kalmışaaa siz denediniz miii
Evet denedik bakalım gerisi ALLAHa kalmış![]()
Ben 12 mart pazar basladi adetim 16 martta bittine zaman yaptınız peki banada anlatır mıısnız benim adetim pazartesi başladı çarşamba bitti her ilişkide öyle mi yapıyoruz ..
adetiniz ne zaman peki
Benim daha ilk denememne zaman yaptınız peki banada anlatır mıısnız benim adetim pazartesi başladı çarşamba bitti her ilişkide öyle mi yapıyoruz ..
adetiniz ne zaman peki
Ben 12 mart pazar basladi adetim 16 martta bitti29 martta da yumurtlama günüm artık öle tahmin ediyorum telefona da uygulama yükledim takibi yapiyorum bı hafta boyunca bı gün durup bı gün denedik
![]()
Yok sonuç alana kadar ilişki ye girmeyin yazmış konuyu açanhaaa o zaman sadece yumurtlama döneminde yapıyorsunuz demi diğer günler normal ilişki oluyor anladığım kadarıyla
Yok sonuç alana kadar ilişki ye girmeyin yazmış konuyu açan
Ay çok heyecanli aha belirtilerden ikisi varİki gündür midem bulanıyor ara ara çok hafif bide gaz var karnımda canım
İki gündür midem bulanıyor ara ara çok hafif bide gaz var karnımda canım
onu ben anlamadım neden ilişkiye girilmiyor ki? bir yerde okudum bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bu yüzden adet bitip diğer adet başlayana kadar 1 ay boyunca ilişkiye girip hamile kalanlarda yazıyordu. ya bu yumurtlama zamanlarını anlamakta çok zor çatladımı çatlamadımı bugün mü yarın mı.Yok sonuç alana kadar ilişki ye girmeyin yazmış konuyu açan
Tabikide farklı herkesin ovulasyon testi alabilirsinherkesin yumurtlama günüde farklı ki canım benim arkadaşım adeti bitmiş yumurtlaması oldu mesela bazılarının adete yakın oluyor yumurtlaması
onu ben anlamadım neden ilişkiye girilmiyor ki? bir yerde okudum bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bu yüzden adet bitip diğer adet başlayana kadar 1 ay boyunca ilişkiye girip hamile kalanlarda yazıyordu. ya bu yumurtlama zamanlarını anlamakta çok zor çatladımı çatlamadımı bugün mü yarın mı.![]()
Onu bnde anlamadım neden tekrar ilişkiye girilmediginjonu ben anlamadım neden ilişkiye girilmiyor ki? bir yerde okudum bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bu yüzden adet bitip diğer adet başlayana kadar 1 ay boyunca ilişkiye girip hamile kalanlarda yazıyordu. ya bu yumurtlama zamanlarını anlamakta çok zor çatladımı çatlamadımı bugün mü yarın mı.![]()
Tabikide farklı herkesin ovulasyon testi alabilirsin
offff günler geçmek bilmezde şimdi. idrar tahlilinde hemen çıkmayabilir ama kan tahlili yaptırırsan çıkarİki gündür midem bulanıyor ara ara çok hafif bide gaz var karnımda canım
İşte yumurtlama oldugu günler olcak sonra bekleme aşamasına gecilcekaynen canım mesela benim arkadaşım adeti bitti ertesi gün yumurtlaması olmuş ne zaman olacağı belli değil açıkcası ilişki olmadan çocuk nasıl tutacak :) ne bilim fikir güzel ama ilişki yok diyor adetine 3 gün kala yumurtlama olursa nasıl olcak