- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
vajide tekrar giriş yapamadın mı?Benim hep gecikirbide aklımda diğer konu var onada odaklanıyorum vaji konusu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajide tekrar giriş yapamadın mı?Benim hep gecikirbide aklımda diğer konu var onada odaklanıyorum vaji konusu
![]()
Tamam tesekkur ederim guzel haberlerimizi paylasiriz insallah hepimiz3 ay dedi dr.canım sonra test yapılacakmış.
İnş.canım.Tamam tesekkur ederim guzel haberlerimizi paylasiriz insallah hepimiz
Yok yapamadım cnm yeni eve geldim daha bnde merak ediyorum aşırı bel sancisi var bgundeZeytininpeyniri nerelerdesin merak ettik seni test yaptın mı?
Nefes verirken ittirsen kendini sıkmadan cnmCok uzgunum ve sinirli:/ denedim ama en ince siringayi bile itemiyorum az giriyor sikincada iceri disari tasiyor. Bigun bosa gtti bile tam tamina sokamadim napicam son carem ya offf((((
Evet cnm bizimde öle az oluo biz sanioz çok gelmeli ama genelde çoğunun öle olurmuşBirde siringa cok dolmiyorki bi tatli kasigi fln olurmu acabasuraya hamialeyim yazmayi necok isterdim
(
En son bos bidaha denedim ikinirken daha fazla girdi gibi hani ama tam yine denemedim korktm sanki bisi olcak gibi geliyor zarar vericem gibi. Sen hepsini alabiliyormusun iceriNefes verirken ittirsen kendini sıkmadan cnm
Cok sevindim ozmn sanki olmaz gibi geliyor ben bugun erken yaptim yumurtlama gunum pazar aslinda yine deniycem buara baya olcak insallah onlarda basaririrmEvet cnm bizimde öle az oluo biz sanioz çok gelmeli ama genelde çoğunun öle olurmuş
Beste biri yani coook az oluyor .Şırınga yarısı dolmuyor bile
kiz ne vajinismusu oyle vajinismusmu olur onu yapiyorsan kesinlikle oburunude yaparsin emin ollll . Ben sokk:)İkıninca nefes verince daha çok giriyor aynen evt alıyorum hepsini ki bide vajinusmus ben![]()
Ben zır şok8
kiz ne vajinismusu oyle vajinismusmu olur onu yapiyorsan kesinlikle oburunude yaparsin emin ollll . Ben sokk:)
Olur ya sıkıntı yapmıyorum adetim gecikti bakalım sonuç ne çıkarsa yine yola devam8
kiz ne vajinismusu oyle vajinismusmu olur onu yapiyorsan kesinlikle oburunude yaparsin emin ollll . Ben sokk:)