- 6 Şubat 2017
- 101
- 40
- 48
ümidimi kesmemeye çalışıyorum canım. neden tüp bebek ? yani şöyle ne kadarlık evlisin ? çocuğun var mı ? bebek olmamasının sebebi ne çıktı yada sebepsiz mi ? ben kendimi anlatayım sana öncelikle . 23 yaşıma yeni girdim 18 aylık evliyim 19 a yaklaştı. 10 aylık evliyken gittik eşimle doktora bende hic bişey cıkmadı rahim filme bile çekildim temiz cıktı tüplerim de açık. eşimin spermiyogramı da temiz çıktı her şey normal . kasımda çekildim rahim filmini dr bu ayda tutmazsa gel aşılama yapalım dedi ama gitmedim çünkü bi sorun yoksa en azından iki seneyi doldurmak istiyorum tedavisiz ondan sonra hala tutmazma aşılama. neden hemen tüp bebeğe başlıcan üzüldüm belki doğal yolla olur![]()
Canım 2 yıllık evliyim evlendigimizden beri hiç korunmadık biz hep zamana bıraktık baktık olmuyor bir terslik var mı diye doktora gittik benim testlerimin hepsi temiz çıktı ama eşimin spremiyogram testi iyi çıkmadı sprem sayısı çok düşüktü hatta iki tane konum var konuyla alakalı morfoloji 1 iki senedir gidiyoruz doktorların hepsi aynı fikirde normal yollarla olmaz diyorlar aşılama için sprem sayımız yüksek olmadığı için gittiğimiz doktorların hepsi tüp bebek dediler o yüzden tedaviye başlıcaz içimize sinen bir klinik ve doktor bulduk allah kısmet ederse başlıcaz artık çünkü duzelmeyecek bu sorunlar kabullendik artık bütün kürleri ilaçları denedik ama sonuç alamadık malesef allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç inanki allah hepimize bu yolda sabır versin.