belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşini birlikte olmak istemiyorsa çocuk da istemiyordur??
Çocuk istiyor. Ama birlikte olmak istemiyor. Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki gerekiyor mesela şansımız artması için biz o günler de sadece 1 kere ilişkiye girebiliyoruz. Bu da şansımızı düşürüyor:(

Çocuk istiyor. Ama birlikte olmak istemiyor. Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki gerekiyor mesela şansımız artması için biz o günler de sadece 1 kere ilişkiye girebiliyoruz. Bu da şansımızı düşürüyor:KK43:

ama çocuk birlikte olarak yapılır
çocuk istiyorum ama birlikte olamam diyor yani siz de meryem ana olmadıgınıza göre???

Işte olmayınca da insan her şeyi denemek istiyor. Senin masallah baya yaklaşmış bebeğine kavuşman :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlara da tez zamanda versin insallahhh :)
Allah razi olsun amin canim. En kisa ve hayirli zamanda size de nasip etsin insaallah. Evet bende 9.ayimdaydim denemelerin. Ne duysam yapiyordum nasip ozamanaymis demekki.. Allah herkesin gönlüne göre versin insaallah

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

4 aydır evliyiz en başından beri çok istekli değildi olmasa da olur tarzında. Bu durumun sebebi çok hareket etmeyi sevmiyor yani bütün gün yatsa yatar. Bir markete gitse of çok yoruldum hemen uzanmam lazım der. Mesele cinsellik değil sanırım tamamen üşengeçlik

Merhaba. Bizim de morfolojiniz 1.
Toplam sayı yüksek ama ileri hareketli sadece %5. Önce varikosel var ameliyat dediler ancak başka bir doktor varikosel ele çok zor geliyor 1. derece bile değil hafif. Bu değerlerin sebebi bu derecedeki varikosel değildir ameliyat bir gelişme sağlamaz ca demiş ameliyat önermemiş. Anladığım kadarıyla asıl sorun morfoloji. Ne yapacağımızı şaşırdık. Morfolojinin sebebi önemli sanırım araştırdığım kadarıyla bazı morfolojik bozukluklar da tüp bebek yöntemi bile sonuç veremeyebiliyormuş. Sizde yoğun olan morfolojik sorun nedir? Biz de sperm boyun anomalisi imiş.

Canım bizdede varikosel çıktı ama çok hafif olduğu için doktor önermedi son dakika tüp bebek için gittiğimiz klinikte ki doktor muayene ettiğinde varikosel yok bile dedi iyiki boşu boşuna ameliyat olmadınız dedi bizim söyle bir durumumuz var sayı çok az dolayısıyla hareketlilik de az iki tane konu açtım sonuclarimizi orda paylasmistim genetik test yaptırdık sonuçları biraz geç çıktı ama hiçbir genetik sıkıntımız yok kromozomlara bakıldı düzenli hormon testleri verdik sayı ve hareketlilik dışında hiçbir sıkıntımız çıkmadı gittiğimiz klinikte doktor ilk denemede şansımızın yüksek olduğunu söyledi inan bizimde denemedigimiz kür kalmadı sadece ballı baharatlı macun ve azgın teke otu çok iyi geldi öyle biraz yükseltebildik ama tabi normal yollarla olmasi için yine yeterli değildi artık yavaş yavaş tüp bebek aşamalarına giriyoruz inşallah sizinde ek yakın zamanda olur allah isteyen herkese nasip etsin

Saol canim Allah razi olsun. Yok bildigin dümdüz yattim yuz ustu karnimin ustune. Bende baska bir yorumda okumustum ve deniyim dedim. Inan sirt ustu yattigimda daha cok akiyordu bole akmadi bende sasirdim. Bi sefer bi dene istersen cunku rahimin duruş sekline baktim sanki dogru olabilir. Bak asagida resimde var mesela. Zaten sperm rahim agzina yakin yere kadar eşin sayesinde gelmis oluyor (cok ayrintiya girmiyim :oops:) sonrasinda rahim agzindan rahim kismi tam tersi one dogru kivriliyo. Tamamen benim yorumum yani hicbir bilimsel aciklamasi olmayabilir belkide. Ama ben yinede busefer de bole yapayim diyerek denemistim. Ya olacagi vardi bilmiyorum ama denemekten bisey cikmaz eğer daha cok akarsa normale donersin:KK48:
Canım sen şırınga yöntemiyle kalmıştım dimi hamile aşağıdaki yorumda bu yöntemi denemedim demişsin şırıngada bahsettin sanırım ben şırınga yöntemiyle kaldığını biliyrdm

H
Evet bu ay ilk kez şırıngayla denedim. Yok zor olmuyor. Antibiyotik şurup sırıngası bulamadık 10mm lik şırıngayla denedik. Nasıl deyim ilişkinin peşine hemen uyguladığın için vajinan hala ıslak ve açık oluyor o yüzden şırınga rahat giriyor. Evet olabildiğimizce hızlı olduk lakin çokta kasmadık. Çünkü eşim spermiyogram için sperm verdiğinde orda hemen işleme almıyorlardı ordada bekliyordu. Ayrıca adetime bugünle birlikte 4 gün var. Bu ay tek farkettiğim şey, normalde adetimden 1 hafta örcesi başlayan 1 gün kalana kadar devam eden adet öncesi sancımı yaşamıyorum bilmiyorum neden. Bu gebelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum
Hayırlı olsun canm ınş.güzel haberler alırsın bekliyoruz ınş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X