belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bızım ıkımızdede sıkıntı yok cnm ama olmuyo bu ara fsh 9 bıraz yuksek senın fsh ve amh değerin kac
Canim suan hatirlamiyorum ki. Ama normal tum degerlerim. Hepsi arastirildi. Rahim filmi cekildim. 2 asilama yapildi. Esim ilaclar kullandi düzeldi ama hala olmadi.

Canim suan hatirlamiyorum ki. Ama normal tum degerlerim. Hepsi arastirildi. Rahim filmi cekildim. 2 asilama yapildi. Esim ilaclar kullandi düzeldi ama hala olmadi.
Bende 2 asılama yaptım ılkı tuttu kımyasal gebelik dedıler dusuk ıkıncısı tutmadı beklıyoz bakalım bızede normal dıolar ama olmadı. Senın cocuk varmı

Edifar Edifar yolladığın link i okudum oradaki bayan yumurtlama günü ve snrası ilişki yaşadktan sonra ilişki ye girmeyin fazla yazmış bunun nedeni ne acaba merak ettim yani gebelik oluşumunu kötü yöndemi etkiler

Edifar Edifar yolladığın link i okudum oradaki bayan yumurtlama günü ve snrası ilişki yaşadktan sonra ilişki ye girmeyin fazla yazmış bunun nedeni ne acaba merak ettim yani gebelik oluşumunu kötü yöndemi etkiler
Onu bende okudum sanırım tutsun yerlesme olsun diye diyor ama bilimsel bir dayanağı yok sanmıyorum...

inşallah kızlar yani herhangıbır fark yok bazı arkadaslarım soruyorlar spermler zedelenır falan olmaz dıye öyle bırsey yok sadece daha fazla spermın ıcerıde kalması ve daha fazla sans yukseltmek amaclı bırsey suan hamd olsun gebelıgım cok saglıklı bır sekılde devam edıyor masallah sıkıntım yok bebegımde saglıklı şükürler olsun.aynı sey yanı sonucta kullanacagınız enjektor steril tek seferlık kullanılan bırsey dedıgım gıbı bu sekılde hamıle kaldım arkadaslarımıda anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar ve herhangıbır sıkıntıları yok. :) inşallah deneyeyn arkadaslar faydasını gorur.
Canım önerini okudum bayanda mantıklı geldi fakat sona doğru yumurtlama günü ilişki olduktan sonra fazla ilşkiye girmeyin yazmışsın onu merak ettim gebelik oluşumunu kötü mü etkiler

Canım önerini okudum bayanda mantıklı geldi fakat sona doğru yumurtlama günü ilişki olduktan sonra fazla ilşkiye girmeyin yazmışsın onu merak ettim gebelik oluşumunu kötü mü etkiler
Sanırım bu yontemin doğruluğunu kanıtlamak için yani işe yararlığını kanıtlamak için girmeyin demis sadece o ilişki olsun ki bakalım ondan mı oldu diye herhalde.. Ya da bebek yerlesecek ya yorma kendini diye de demiş olabilir ebn takılmadım önemsemedim açıkçası

kızlar, konuyu hortlatıcam, bu yöntemi denemeye başladım,sonuçlarını yazıcam buraya. benimle birlikte denemek isteyen var mı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X