- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Esimin sperm morfoloji sorunu vardi. Ancak tedavi ile iyilesti. Suan ikimizde de sorun yok ama olmuyor yine deSıkıntın me cnm senın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin sperm morfoloji sorunu vardi. Ancak tedavi ile iyilesti. Suan ikimizde de sorun yok ama olmuyor yine deSıkıntın me cnm senın
Bızım ıkımızdede sıkıntı yok cnm ama olmuyo bu ara fsh 9 bıraz yuksek senın fsh ve amh değerin kacEsimin sperm morfoloji sorunu vardi. Ancak tedavi ile iyilesti. Suan ikimizde de sorun yok ama olmuyor yine de
Canim suan hatirlamiyorum ki. Ama normal tum degerlerim. Hepsi arastirildi. Rahim filmi cekildim. 2 asilama yapildi. Esim ilaclar kullandi düzeldi ama hala olmadi.Bızım ıkımızdede sıkıntı yok cnm ama olmuyo bu ara fsh 9 bıraz yuksek senın fsh ve amh değerin kac
Bende 2 asılama yaptım ılkı tuttu kımyasal gebelik dedıler dusuk ıkıncısı tutmadı beklıyoz bakalım bızede normal dıolar ama olmadı. Senın cocuk varmıCanim suan hatirlamiyorum ki. Ama normal tum degerlerim. Hepsi arastirildi. Rahim filmi cekildim. 2 asilama yapildi. Esim ilaclar kullandi düzeldi ama hala olmadi.
Hayir yok. 2 senelik evliyim. Olmadi hic senin?Bende 2 asılama yaptım ılkı tuttu kımyasal gebelik dedıler dusuk ıkıncısı tutmadı beklıyoz bakalım bızede normal dıolar ama olmadı. Senın cocuk varmı
Bende 3 senelık evlıyım ılk yıl korunduk 2 yıldırda bnm olmuyoHayir yok. 2 senelik evliyim. Olmadi hic senin?
Hayirlisi olsun insallah. Ben 3. Asilamada da olmazda tüp düşünüyorum artikBende 3 senelık evlıyım ılk yıl korunduk 2 yıldırda bnm olmuyo
CANIM Hayırlısıyla kucağına al inşallah kaçıncı denemede oldu ?.bu yöntemle hamile kaldım herkese tavsıye ederım. su an 5. haftama giriyorum![]()
d.CANIM Hayırlısıyla kucağına al inşallah kaçıncı denemede oldu ?
Çok şükür maşallah size darısı başıma inşallahd.
2. ayımda hamıle kaldım. su an 9 haftaya gırdım :dd
Yanlıs mı bu tavsiye?
Onu bende okudum sanırım tutsun yerlesme olsun diye diyor ama bilimsel bir dayanağı yok sanmıyorum...Edifar yolladığın link i okudum oradaki bayan yumurtlama günü ve snrası ilişki yaşadktan sonra ilişki ye girmeyin fazla yazmış bunun nedeni ne acaba merak ettim yani gebelik oluşumunu kötü yöndemi etkiler
Canım önerini okudum bayanda mantıklı geldi fakat sona doğru yumurtlama günü ilişki olduktan sonra fazla ilşkiye girmeyin yazmışsın onu merak ettim gebelik oluşumunu kötü mü etkilerinşallah kızlar yani herhangıbır fark yok bazı arkadaslarım soruyorlar spermler zedelenır falan olmaz dıye öyle bırsey yok sadece daha fazla spermın ıcerıde kalması ve daha fazla sans yukseltmek amaclı bırsey suan hamd olsun gebelıgım cok saglıklı bır sekılde devam edıyor masallah sıkıntım yok bebegımde saglıklı şükürler olsun.aynı sey yanı sonucta kullanacagınız enjektor steril tek seferlık kullanılan bırsey dedıgım gıbı bu sekılde hamıle kaldım arkadaslarımıda anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar ve herhangıbır sıkıntıları yok. :) inşallah deneyeyn arkadaslar faydasını gorur.
Sanırım bu yontemin doğruluğunu kanıtlamak için yani işe yararlığını kanıtlamak için girmeyin demis sadece o ilişki olsun ki bakalım ondan mı oldu diye herhalde.. Ya da bebek yerlesecek ya yorma kendini diye de demiş olabilir ebn takılmadım önemsemedim açıkçasıCanım önerini okudum bayanda mantıklı geldi fakat sona doğru yumurtlama günü ilişki olduktan sonra fazla ilşkiye girmeyin yazmışsın onu merak ettim gebelik oluşumunu kötü mü etkiler
sorun nedir? fikir paylaşma özgürlüğümüzü elimizden mi alacaksınız?