Arkadaşlar merhaba ben sözlümle 3 yıldır tanışıyorum 1 hafta sonra nişanımız var...Benim sözlümle noralde hiç bi sorunum yok ama şöyle bişey var anlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yoksa içim içimi yiyecek...Ben mi hatalıyım ya da haklıysam nasıl yapmam gerekiyor yönlendirin lütfen...kafam karısık cünkü
Şöyle = Sözlüm maaşının 500 tl kısmını babasına veriyor.Ben şimdiye kadar hep verdi hiç bir şey demedim geri kalan kısmıylada beyaz eşyamızın taksidini ödüyor onada az bi miktar harçlık kalıyor...Her neyse düğün yapacağız hem benim çalışmamı istemiyor hem para biriktirmiyor...bende istiyorum ki birikim yapsa en azından bi eşyamızı alırız koltuğumuzu ya da yemek odamızı alırız düğünümüze kadar ama ben bunu ona nasıl izah edebilirim tatlı bi dille yanlış anlamasından çok korkuyorum çünkü yapı olarak çok alıngan kendisi...Evlenincede verirse diye korkuyorum açıkcası...Babası bizim için arabasını satıp düğün yapacaktı ama abisi kız kaçırdı 1 ay içinde aniden düğün yapmak durumunda kaldılar şu an için bize değer hiç bişey yok ortada ne bi birikim ne de başka bişey...Yardım edin nolur
çok üzülüyorum offf