merhaba arkadaşlar kk yeniyim önceleri hep başkalarının dertlerini okurdum bugün ise üye olup kendi sıkıntımı yazacağım uzun olabilir özür dilerim şimdiden .Ben 26 yaşındayım ailenin 3.çocuğuyum nişanlıyım ve ağustosta düğünüm olacak biz nişanlımla 5 senedir birlikteyiz ve ilkokul lise döneminde de sınıf arkdaşıyız her gün şükrediyorum Rabbime onu bana nasip ettiği için çünkü anne ve babamdan hatta iki abimden görmediğim her şeyi gösterdi yaşattı bana 19 yaşımdan beri çalışıyorum kendim çalıştım kendimi okuttum ve nişanlım da giyim kuşam okul aklınıza ne gelirse bütün masraflarımı karşıladı ve karlşılıyor da benim ailem özellikle annem 2 abimi ve kız kardeşimi sevdiği kadar beni sevmedi ve ben alıştım artık fakat bu düğün arasında hiç bir şeyde yanımda olmuyor gelinlik almaya nişanlımla gittim herkes annesiyle gemişti içim burkuldu dün eşya almaya gittim görümcem kayınvalidem ve kayınbabamla birlikte gittik benim kimsem gelmedi bütün evin eşyasını aldık her şey benim istediğim gibi oldu ama üzüldüm kimsesiz gibi kaldım gerçi benim annem nişanım olduğunda bile sürekli bana banane benim nişanım mı senin nişanın diye laf etmişti yüzükler takılırken bile sahneye gelmemişti ben neredeyse ağlayacaktım nişanlım elimi hiç bırakmadı sakin ol diye teselli etti şimdide sürekli bi gidemedin şu evden düğününde olmadı deyip duruyor ve çok canım yanıyor . Kızlar ben bu kadar kötü evlat mıyım diyorum 19 yaşımdan beri çalışıyorum her ay maaşımı onlara verdim evine halı yatak odası takımı aldım evine parke yaptırdım bütün evin masrafını ücretli öğretmenlik yaptığım üç kuruşla sırtlandım ben onlara verdim nişanlım benim masrafımı çekti yeterki sana kötü davranmasınlar ver dedi ama halen ben kötüyüm yarın halı perde seçmeye gidecem ve yine kimsesiz olacağım . kusura bakmayın konu çok dağınık oldu çok sinirli ve üzgün olduğum için kafamı toparlayamadım