- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
☺ben şu söze takıldım "Başkalarına bakarak haketmeyen çoğu insan birlikte peki ben neden acı çekiyorum diye...." bunu cok yakin bi arkadasimdan duyduğumda çok gulmustum. Bunu nerden biliosunuz kimin hakedip haketmedigini ayrica her ilişkinin dinamiği farklıdır ve içsel olarak ne hissettiklerini ne yasadiklarini bilemezsin.. Simdide tebessüm etmemi sagladin teşekkür ederim :) buarada malesef bahsettigim arkadaşımin o cok sevdigi kavga bile etmediği iliskilerinin sorunsuz oldugunu dusundugu iliskisi bitti.sevgilisi onu terketti yillar gecti evlendi hala o cocugu unutamadi cocukta başkasiyla evlendi hala perisan.( cocuga hasta derken simdi kiz hasta oldu. cok uzulurum hep ona...
ayrica surekli daha iyisini hakettiginden bahsetmissin tamam iste o da seni bu yüzden bırakmış zaten daha iyilerine layıksn diye ... Inşallah hakkinda hayirlsi olur canım.. hayata farklı bir pencereden bakman ümidiyle...
Artık anlamasını da anlatmayı da beklemiyorum.Hatta şimdi bakınca komik geliyor.Anlayacak vicdanı olsa bana bunları yaşatır mıydı diyorum.yani seni döven, tartaklayan, hakaret eden insan (!) kapına gelse ona bunları söyleyeceksin ve anlamasını mı bekleyeceksin?
ilginç..
Ben hep eziği oynadım bu zamana kadar.Herseye eyvallah diyen taraf oldum.Mutlaka eksiklerim vardır ama ben hep alttan aldım.Sonuçsa bu.Bayılıyorum "ben kıymetliyim"i destur edinmiş kadınlara. Çok çok mutlu olmanızı, tüm kadınların olmasını dilerim. Dimdik durdugumuz müddetçe elbette hakettiğimizi alıcaz.
İnşallah inanıyorum ki ben olumlu yaklaştığım surece hayatta bana güzel gelecek.İyileşme aşamasına geçmişsin, artık o defteri kapat ve çıkarttığın ders doğrultusunda ilerle. Hayat sana güzel şeyler sunacaktır emin ol.
Benden ve hayatımdan uzak olsun artık başka birşey dilemiyorum.Kendi kıymetini bilen ve kendini ezdirmeyen kadınlar baş tacıdır.Bırakın artık o ağlasın...
Evet bende artık bu açıdan bakıp sukrediyorum.İyi yapmışsın ayrılmakla... Allah korusun seni bırakmak istemeyebilirdi ve kötülük yapabilirdi sana... çünkü hasta bir insan... Şükretki başına bela olmamış çok geçmiş olsun... Bundan sonra zaten hatalarından ders aldığın için herşey senin için çok daha güzel olacak... Allah yardımcın olsun...
Bir daha kendimi ezdirmeyeceğim ve iyi şeyler olacak :)hayatta insana en çok acı veren şey "keşke"lerle yaşamak. zaten kendine dersler çıkarmışsın bu olaydan.artık geriye dönüp bakma, hep ileri bak,iyi şeyler olacak inanıyorum de.ve lütfen bir daha kimseye kendini ezdirme
Çok güzel yazmışsınız ve evet insan nasıl bakarsa onu görüyor. Kendine umutsuzluğu kambur ettiğimden iyi yönüyle bakmamışım hiç etrafa.İnsan neyi hak ettiğine inanırsa karşısına o çıkar. Bu kafadan kontak adam neyime yetmiyor deyip oturursan orada kalırsın. Ama daha iyisini hak ettiğine inanırsan etrafına daha iyisini bulmak niyetiyle bakarsın. Başkalarından daha iyi misin bilemem, mutlu olmak için kimseden daha iyi olmak zorunda değilsin. Sen kendin için en iyisini iste yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?