başlıkta yazdığım gbi belkide suçlayacaksınız ama içimi dökeceğim kimse yok yine buraya yazıyorum.
sedef konularıma yorum yapan bi arkadaş şöyle demişti.
sedef sadece bir suret,sende bu nişanlı varken sedef ayşe olur fatma olur...SEDEF SURETİ NİŞANLIMIN BERABER BÜYÜDÜĞÜ KUZENİ MİNE OLDU BU KEZ.
konuya girmeden önce şunu belirtmek isterim kesinlkle ben haklıyım demiyorum objektif gözle bakacak birilerine ihtyacım var o yüzden yazıyorum buraya.
şunuda eklemek istiyorum daha iyi anlaşılabilmek için ben hiçbir kuzenimle karsı karsıya oturup muhabbet etmek yada el sıkısmaktan öteye gtmem.hep mesafe vardr.ailemde böyle gördüm böyle büyüdüm.tabiki herkesin aile yapısı farklıdır bunuda kabul ediyorum.ve konuya giriyorum
nişanımızın olduğu gece kutlama yapmaya gtmiştik bi grup olarak.minede ordaydı.nişanlım o gün ona çokça el şakası yapmıştı haliyle minede karsılık vermişti.o gece öyle bitmişti ve nişanımızn ertesi günü çok büyük kavga etmiştk nişanlımla.çünkü ona en başından samimiyetten el şakasından vs hoşlanmadığımı söylemştim.buna ragmen yaptı 2 gün küs kaldık sonunda bana hakverdi barıstık.mesele o günde kıskançlık değildi bugünde kıskançlık değil.ben sadece fikrime isteklerime saygı duymasını istedim ama olmadı.o kavgada söz vermişti hoşlanmadığım şeklde davranmıycana mesafeli durcağına dair.aradan 7 ay gecti o günden bugüne sözünü tutmuştu taki bugüne kadar.
bugün halasına yani o kuzeninin evine dactelydik fatrda.çok iyi agırladılar,çok ilgilendiler.halası bana küçük bi hediye almış (düşünülmek çok güzel bişey)nişanlım sürekli beni yüceltcek şeklde konustu.herkesin yanında sevgisini göstermekten çeknmedi.yani kısaca hersey süperdi.ama ben eve geldim ve mutlu değilim.çünkü..
belki küçük şeyler gbi gelcek size anlatcaklarım.ama ben yne salak yerine konulmuş gbi hissettim kendimi.bu samimiyet işini mesafeli durmasını kaç kez konustuğum halde bugünkü tablo şu şekldeydi.
nişanlım balkonda yaslanıyodu bi ittrsek gtcen dedim.mine bacaklarıyla nişanlımın bacaklarını itekledi
nişanlım bişey konusuyo mine kafasına bi şaplak atıyo (eniştem benim başıma şaplak atmıstı bi defasında nişanlım daha sonra bana tepki göstermişti ne bu falan diye yani nişanlımda bana gelince ters buluyo böle şeyleri ama mineye bişey demedi)
mine konusurken bişey anlatrken eli sürekli nişanlımın dizinde.nişanlım bişey anlatrkende sürekli minenin dizini kolunu vs dürtekleyerek konusuyo.
nişanlım bkaç sene önce kadın kılığına grmiş eylence olsun diye mine o fotoyu gsterdi gülüşüyoduk falan mine döndü nişanlıma sütyen falan takmıstın hatrlıonmu falan dedi (yüzde yüzhaklıyım demiyoru tekrar söylüyorum ama bu konusmalar bu sakalr bana ters ben öyle yetişmedim çünkü)
hiç kendimi bozmadım surat yapmadım kıskanç durumuna düşmekten çok korktum çünkü.yemn ederm kıskanmıyorum anlatamıycağım değişik bi duygu beni yoksayıyolar gbi hissediyorum böyle şeyler olunca.
son olarak mine kahve hazırlıyo bizde balkondayız byandan sohbet ediyoruz brbirimizi görüyoruz yani.nişanlım seni burdan asaya ittreyimmi falan diye saka yapıodu bana.yükseklik korkusu var bende çığlık attım nişanlım sarıldı benm küçük yavrum kıyarmıyım sana diye.minede içerden bize kıyıyon ama az önce atasım geldi seni şurdan diyodun falan dedi.ben içerdeyken döndü heralde o muhabbet bilemyorum
inanın ne anlattığımıda bilmiyorum.çok sinirim bozuk 2 senedr nişanlımla bu konuyu binlerce kes konustum mesafe mesafe bu kadar zor bişey değildi istediğim.ama yne ollmadı.boşuna dil dökmüşüm başka bişey değil.yapacağınız her türlü yoruma açığım yeterki objektf gözle fkrnizi söyleyn hepinizi seviyorum şimdiden teşekkürler
not:nişanlıma bugün olanlarla bu konuyla ilgili tek kelime etmedim hep güldüm eylendim günün sonundada çok güzel bgün olduğunu söyledim.yani rol yaptım.ama içim içimi yiyo.anlatsam neye yarıcak 2 senedr anlattımda ne değiştiki
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar haklısınız dan başka söyleyecek bişeyim yok haklısınız ne diyeyim
yalnız suan tek ricam gercekten öncesi sonrası sedfi şusu busu değil şuan anlattığım olayla ilgili bi yorum yapmanız
yanlış tepkilere vermek istemiyorum çünkü sışardan bakan bi göze ihtiyacım var
lütfen sadece suanki konuyla ilgili olarak iyi ve kötü eleştirlerinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?