Belki de suçlayacaksınız

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
başlıkta yazdığım gbi belkide suçlayacaksınız ama içimi dökeceğim kimse yok yine buraya yazıyorum.
sedef konularıma yorum yapan bi arkadaş şöyle demişti.
sedef sadece bir suret,sende bu nişanlı varken sedef ayşe olur fatma olur...SEDEF SURETİ NİŞANLIMIN BERABER BÜYÜDÜĞÜ KUZENİ MİNE OLDU BU KEZ.
konuya girmeden önce şunu belirtmek isterim kesinlkle ben haklıyım demiyorum objektif gözle bakacak birilerine ihtyacım var o yüzden yazıyorum buraya.
şunuda eklemek istiyorum daha iyi anlaşılabilmek için ben hiçbir kuzenimle karsı karsıya oturup muhabbet etmek yada el sıkısmaktan öteye gtmem.hep mesafe vardr.ailemde böyle gördüm böyle büyüdüm.tabiki herkesin aile yapısı farklıdır bunuda kabul ediyorum.ve konuya giriyorum
nişanımızın olduğu gece kutlama yapmaya gtmiştik bi grup olarak.minede ordaydı.nişanlım o gün ona çokça el şakası yapmıştı haliyle minede karsılık vermişti.o gece öyle bitmişti ve nişanımızn ertesi günü çok büyük kavga etmiştk nişanlımla.çünkü ona en başından samimiyetten el şakasından vs hoşlanmadığımı söylemştim.buna ragmen yaptı 2 gün küs kaldık sonunda bana hakverdi barıstık.mesele o günde kıskançlık değildi bugünde kıskançlık değil.ben sadece fikrime isteklerime saygı duymasını istedim ama olmadı.o kavgada söz vermişti hoşlanmadığım şeklde davranmıycana mesafeli durcağına dair.aradan 7 ay gecti o günden bugüne sözünü tutmuştu taki bugüne kadar.
bugün halasına yani o kuzeninin evine dactelydik fatrda.çok iyi agırladılar,çok ilgilendiler.halası bana küçük bi hediye almış (düşünülmek çok güzel bişey)nişanlım sürekli beni yüceltcek şeklde konustu.herkesin yanında sevgisini göstermekten çeknmedi.yani kısaca hersey süperdi.ama ben eve geldim ve mutlu değilim.çünkü..
belki küçük şeyler gbi gelcek size anlatcaklarım.ama ben yne salak yerine konulmuş gbi hissettim kendimi.bu samimiyet işini mesafeli durmasını kaç kez konustuğum halde bugünkü tablo şu şekldeydi.
nişanlım balkonda yaslanıyodu bi ittrsek gtcen dedim.mine bacaklarıyla nişanlımın bacaklarını itekledi
nişanlım bişey konusuyo mine kafasına bi şaplak atıyo (eniştem benim başıma şaplak atmıstı bi defasında nişanlım daha sonra bana tepki göstermişti ne bu falan diye yani nişanlımda bana gelince ters buluyo böle şeyleri ama mineye bişey demedi)
mine konusurken bişey anlatrken eli sürekli nişanlımın dizinde.nişanlım bişey anlatrkende sürekli minenin dizini kolunu vs dürtekleyerek konusuyo.
nişanlım bkaç sene önce kadın kılığına grmiş eylence olsun diye mine o fotoyu gsterdi gülüşüyoduk falan mine döndü nişanlıma sütyen falan takmıstın hatrlıonmu falan dedi (yüzde yüzhaklıyım demiyoru tekrar söylüyorum ama bu konusmalar bu sakalr bana ters ben öyle yetişmedim çünkü)
hiç kendimi bozmadım surat yapmadım kıskanç durumuna düşmekten çok korktum çünkü.yemn ederm kıskanmıyorum anlatamıycağım değişik bi duygu beni yoksayıyolar gbi hissediyorum böyle şeyler olunca.
son olarak mine kahve hazırlıyo bizde balkondayız byandan sohbet ediyoruz brbirimizi görüyoruz yani.nişanlım seni burdan asaya ittreyimmi falan diye saka yapıodu bana.yükseklik korkusu var bende çığlık attım nişanlım sarıldı benm küçük yavrum kıyarmıyım sana diye.minede içerden bize kıyıyon ama az önce atasım geldi seni şurdan diyodun falan dedi.ben içerdeyken döndü heralde o muhabbet bilemyorum
inanın ne anlattığımıda bilmiyorum.çok sinirim bozuk 2 senedr nişanlımla bu konuyu binlerce kes konustum mesafe mesafe bu kadar zor bişey değildi istediğim.ama yne ollmadı.boşuna dil dökmüşüm başka bişey değil.yapacağınız her türlü yoruma açığım yeterki objektf gözle fkrnizi söyleyn hepinizi seviyorum şimdiden teşekkürler
not:nişanlıma bugün olanlarla bu konuyla ilgili tek kelime etmedim hep güldüm eylendim günün sonundada çok güzel bgün olduğunu söyledim.yani rol yaptım.ama içim içimi yiyo.anlatsam neye yarıcak 2 senedr anlattımda ne değiştiki

Nişanlın sen ne kadar uyarsan da,
kayga da etsen, bagırsan da

Hep aynı kalacak amanede...

Farkında mısın?
Sürekli bir çatışma halindesiniz...

Nişanlınızın ve aile yapısının size uygun olmadığını anlamanız için kaç elti kaç kuzenle daha tanışmanız gerekecek acaba meraklar içerisindeyim...

Bu ailenin eline koluna sahip olamama huyu var sanırım.
sedeflede elele tutuşmaca oynamıyorlar mıydı?

normal yani onlara göre,kabulleneceksin mecburen
üzülmen sadece seni yıpratır
nişanlının tabiatı bu çünkü.

Amanede sen çok kıskanç bir insansın!

Sen bu nişanlından ayrılıp başka birisiyle beraber olsanda hiç birşey değişmez.
Herşeyi kafana takmayı çk iyi başarıyorsun.
Bu kafa yapısıyla hiç mutlu olamazsın.

Not: Nişanlın senin dünyanın merkezi olmuş ama hayat sadece ondan ibaret değil unutma!

biz sana söyle yap desek uygulayacakmisin hayir,sedefte kac kere uyardilar anlamadin minedemi anliycaksin..

canım sen neden bu tur seylerı bu kadar cok kafana takıyosun. adam ne yapsa sana batıyo belki sen haklısın belkı de haksız. ama bu adam değişmeyecek sadece sana değişti gibi görünecek peki daha nereye kadar kafanı yoracaksın bütün bunlarla yazık değil mi sana da ona da. sen simdi gitsen ona desen ki kuzeninle olan ilişkini mesafeli tut diye o tamam der ama iki gün sonra yine yapar.çünkü adamın huyu böyle.ama ben kuzeninle olan muhabbetinde yanlış bişey görmedim onu da belirteyim.ayrıca şimdiden bunlara bu kadar kafa takıyosan evlenince seni hiç düşünemiyorum

Son düzenleme:
bence haklisin tavrini belli et seni seviyorsa geri cekilir zaten bnm basima geldi kuzeniyle aldatti sayilir onunu almak gerek

herkesin bir yetiştirılme tarzı vardır nişanlınla kuzenleri arasında mesafe yoktur sizde vardır.ayrıca olanlara takılmakta haklısın fakat bir de şöyle düşùn nişanlın ve kuzeni birbirini aşk yada sevgili gibi gôrselerdi bugün senle değil mine ile nişanlı olurdu.ama kuzen olarak durumlarını değiştiremezsin senden önce onlar vardı beraber büyümùşler belki mine de seni kıskanıyodur olamaz mı.ayrıca artık bu gibi şeyleri dert etme cnm çünkü ewlendiğinizde bu gibi dertleri mumla arar hale geleceksin. Not ( yazdıklarında da haklısin bunuda belirteyim)

eğer düşünce yapılarınız,yaşam tarzlarınız farklıysa iyi düşünün daha nişanlısınız.birde 2 sene konuşup nişanlınıza anlatmışsınız.siizin böyle laubalilikten hoşlanmadığınızı bildiği halde neden öyle davranıyor.aynı şeyleri siz ona yapsanız acaba o ne kadar tahammül edebilridi.sadece nişanlınızın empati kurmasını sağlayınız.baktınız değişmiyor,zorlamayın bitsin gitsin.sonradan üzülmeyin.

düşünce yapınızıda takdir ediyorum.Allah sizden razı olsun

Son düzenleme:
Amane de henüz çok cahilsin.Cahilsin derken genel kültür anlamın da düşünme bunu.
İnsan ilişkilerin de böylesin.
Zaman ilişkiler de ciddi reaksiyonlar gösteriyor .İnsanların seni benimsemesine zaman tanı kendin için de yap bunu .
Karşındakini tanımak için de zaman tanı.Sonuçta seni değil başkasını isteseydi seninle olmazdı o kişi ile birlikte olurdu ki bahsettiğin kişi kuzeni.
Bende kuzenimle düşündüm şu an gayet samimi sohbet ederdim ...
Bak canım karşındakini olduğu gibi kabul et.Kimse değişmez değişmiş gibi gözükür bunu da bil .
Umursamamak hayattaki en büyük işkencedir.Küfür ,hakaret etsen o kadar etkili olmaz düşün yani.Psikolojik bir taktik verdim bak uygula bunu teşekkür edersin bana hatırladığın da.

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar haklısınız dan başka söyleyecek bişeyim yok haklısınız ne diyeyim
yalnız suan tek ricam gercekten öncesi sonrası sedfi şusu busu değil şuan anlattığım olayla ilgili bi yorum yapmanız
yanlış tepkilere vermek istemiyorum çünkü sışardan bakan bi göze ihtiyacım var
lütfen sadece suanki konuyla ilgili olarak iyi ve kötü eleştirlerinizi esirgemeyin

bence abartiyorsun yani kuzen onlar belki sen kuzenlerinle mesafeli buyumus olabilirsin ama onlar belki daha samimi buyuduler yaptiklari sakalarda oyle abartilacak cinsten degilki o onu durtmus o ona oyle demis vs ben ortada bir sorun goremedim ama sen fazla kiskanc bi yapiya sahipsin herseyi yanlis anlaman normal ama sana soylim bu fazla kiskanclik ilerde evliliginizi cok cok yipratir benden soylemesi eskileri katmadim bak yaptim yorumumu...

arkadaşlar bazı arkadaşların yaptığı yorumlara cevap olark sunu söylemek istiyorum bütün yorumlara saygı duyuyorum hepside iyiliğim için biliyorum fakat belirtme ihtyacı hissettim.nişanlımla kuzeni arasında aşk olabilrmi hoşlantı vs hiçbirşey düşünmedim düşünmüyorum.
yemn ederm allah şaht kıskanmıyorumda benim derdim şu
2 sene boyunca bu samimiyet konusuyla ilgili çok kavga ettim defalarca düzelceni söyledi defalarca ayrıldım sözüne inanıp barıstım
ve benim nişanlım düğünümüze bi bucuk 2 ay kalmışken bugün böyle davrandı
karsı taraf bişey yapmazsa evet okey bişey yapmıyo nişanlım
ama herkes kendinden meshul değilmi
kibarca tepki gösteremezmi
bi şeklde rahatsızlığını saka yollu belli edemezmi
tm içlernde kötülük yok biliyorum.mineyede bişey demiyorum seviyorumda hatta mineye tek kızgınlığım bi bayan olarak kendini benm yerime koyarak davranabilirdi ama yapmadı.
ki benm su durumda kızmam gerek kişi ne mine ne nişanlım
ben artık kendime kızıyorum

Açtığın bu konuyla başından beri bizim haklı olduğumuzu kanıtladın amanede.

Ortadaki tek problem senin aşırı kıskançlığın.Bizi ciddiye almıyorsun ama sürekli aynı noktada tikanip kalıyorsun. Acil tedavi olmalısın.Bunu söylediğimizde yanlış anlıyorsun ama inan senin iyiliğin ıçın söylüyoruz.

Eğer tedavi olmazsan evlılığın ya çok uzun sürmez yada sen kafayi yersin.

Nışanlın şuan senin istediklerini yapmaya çalışıyor ama evlendikten sonra erkekler Bukadar kısıtlamaya gelmez haberin olsun.....

Karşımızdaki olayların değişmesini beklemek yerine bizim olaylara bakış açımızı değiştirme sürecine girmeliyiz.

Bunu yapamıyorsak karşımızdaki olay-lar ile nasıl başedebilirizi öğrenmeliyiz.

Olmadı, geliriz kadınlar kulubune başlık açarız.

iyide amanede nisanlin pat diye kuzenleriyle mesafe koyamazki koymasinda zaten mesafe koyacak bir durum yok ki sedefi anladik yengesi samimiyeti normal degilde bu kuzen sen mesafe koydurma baskisi yapmak yerine durumu kabullensen daha iyi olur bence nisanlinida sik bogaz etme

İnsan kuzeniyle arasına nasıl mesafe koyabilirki... Ben evliyim kuzenimle kol kola girer gezerim bunun yanlış olduğunu aklıma bile getirmem... Eşimde bunda art niyet aramaz...

daha içeri ger girmez mine tokalaşıp öpmek yerine nişanlımın beline sarılıp öptüğünde biliyordum günün sonunda burda konu açacağımı öylede oldu.,
tekrar söylüyorum tüm yorumlara saygım var ama
bugün olanları küçük şeyler olarak niteliyo olabilrisniz belkide haklısınz bana kıskanç olduğumu söylüyosunuz saygı duyuyorum
ama bugün olanlar ben ve benm kuzenim arasında olsaydı ve erkekler kulubu diye byer olsaydı bugün nişanlım burda yazıyo olurdu
yani bana gelince oda kabullenmez böyle bişeyi
peki ben neden kabullenmek zorundayım niye alışmak zorundayım
işte bu noktada enayi yerine konduğumu hissediyorum

nişanlını değiştiremezsin bu bi gerçek. o bu zamana kadar kuzenleriyle ilişkisini böyle yürütmüşse bunu değiştirmen çok zor.hatta tavırlarında değişme olursa amene yüzünden oluyo deyip bütün kuzenler sana karşı birlik bile olurlar.kardeş gibi büyümüş kuzenler onlar sarılsın muhabbet etsin kardeşlikten öte hiç bişi olmaz bence. sen yersiz kıskançlık yapıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…