Belki de suçlayacaksınız

Amanede allah aşkına çıkar şu at gözlüğünü artık!
Bir şeyleri kabullenmek zorun da değilsin .Evleneceğin kişi karşındaki kabul mabul.Aldatmıyor sonuçta seni.
Lütfen güçlü bir kadın ol .Kıskançlık gibi kötü bir haslet çok fazla yıpratır insanı lütfen bu işkenceye maruz bırakma kendini.

nişanlım en başından mesafe istiyorum samimiyetten hoşlanmıyorum bana ters dediğimde hatta brbirimize uymuyoruz düşünce yapımız farklı diye ayrıldığımda
karsıma gecip ben böyleyim böyle yetiştim değişemem deseydi açık yüreklilikle onu böyle kabul edersem bu yola devam edelim desydi ve ben kabullenip devam etseydim içim içimide yese gıkım çıkmazdı.
ama olay tam tersi ben kendimi anlatmısım o bana hakvermiş söz vermiş ve bunlara devam ediyo.
e ben dedim ona zmnında ben buyum kabullenemem uymuyoruz brbrimize ayrılalım dedim.
açık yürekli davrannan ben olduğum halde niye şimdi üzülende benim.yediremiyorum kendime

siz evlenince ne olcak çok merak edyorum:) kuura bakma amanede ama sedef konusunda seni haklı gördüm hep. mineye gelince yine haklısın ama çok takıyosun...

Demek ki napıyoruz nişanlımızla oturup adamakıllı konuşup yaptıklarımızın yanlış olduğunu izah ediyoruz... Kuzenlerin kardeşle bir olduğunu ikimizde kabulleniyoruz

Defalarca söyledin, defalarca ayrıldın ama
değişen birşey yok!!!
Olmayacakta.
Ya sen düşüncelerini değiştireceksin yada nişanlın bir gün bezecek.

Ortada anormal bir durum varmış gibi gelmedibana. Kızın sana karşı davranışları da iyiydi değil mi sonuçta?

Beraber büyümüşler aralarındaki iletişim samimi iki arkadaş düzeyinde bana göre.

Yıl 2015

Amanede'nin yaşı 3 sene büyür. Amanede artık olaylara alışmıştır. Sedefe..Mineye..Ahmete..Mehmete..Hatta kezbana bile.. 3 yıl önceki Amanede değildir artık.

Artık yaşadıklarına kahretmiyordur.. O günlere üzüldüğüne üzülüyordur..

Tebessüm ederek bakar aynada kendine. Büyüde gel çocuk şarkısını mırıldanarak çıkar evden..

Sedef'le karşılaşır.. Manidar manidar tebessüm eder yine.. N'oldu yenge der sedef

Seviyom kız seni der Amanede Sedefin yanağından makas çekerken.

o zaman ayril nisanlindan ne diyelim...

Yaşayacağı senaryo bu ilerde ama gelde anlat işte:)

Mecbur olduğunu kim söyledi ki

sen kendini mecbur bırakıyorsun

Harikasın ya... Başka bir ihtimal daha var tabi ama biz evrene güzel sinyaller verelim ki negatif enerji toplamayalım

Nişanlınla yetişme tarzınız farklı demek ki.
Sen,farklı cinsten akrabalarınla bile mesafeli olduğun ortamlarda yetişmişsin.
Nişanlının daha yakın,sakınmasız,hatta laubali ilişkileri var.

Bak yine söylüyorum,iyi düşün.
Yarın öbürgün bunun işarkadaşı var,okul arkadaşı var,arkadaşlarının eşleri olacak.
Mutlaka karşı cinsten birileriyle muhattap olacaksınız.

Adamın yapısı böyleyse,değişmez.
Sen de değişecek gibi görünmüyorsun.
Çok sıkıntı olur.

daha önceki konularınada göz attım ve sana tepki gösteren arkadaşlara kızıyordum neden böyle diye ama şimdi bi acaba düştü benimde içime ??? ilk önce senin tarafından bakıyorum kendimi senin yerine koyuyorum ve haklısın bende kızarım el kol şakası yapılmasına ne kadar kıskanmıyorum desende kıskançlık bu seviyosun kıskanıyorsun haklısın neden el kol şakası yapsınlar ki... bide şimdi kendim oluyorum kuzenlerimle çok samimiydik! taki evlenene kadar el kol şakası boğuşmalar vs ama hep abi kardeş gözüyle bakıldı ama hepimiz evlendikten sonra ne benim eşim ne onların eşleri direk hani neden böyle demediler ama evliliğin verdiği belli ağırlıkla büyümeyle zaten araya bir mesafe girdi yine çok samimiyiz çok iyi anlaşırız ama eskisi gibi el kol şakası yok tabiki, bu yüzden bu kadar büyütme zamanla düzelir sen nişanlına bi anda sedefle gülme oynama diyemezsin anında kesemez ama zamanla zaten geri çekilcektir mine içinde öyle bence hayatı kendine sen zorlaştırıyorsun biraz akışına bırak.

benımde erkek kuzenlerım var hepsıylede aynı sekıl sakalasırız ama onlar benım kardesım bır abla dedıklerınde ıcım parcalanır
sana bısey dıyeyımmı amanade kuzenımın bırısı evlendı benden 1yas kucuk, senın gıbı kıskanc bır karısı var ve benı kıskandıgı ıcın bız 3senedır kuzenımle gorusemıyoruz oda kuzenımın basının etını yedı durdu senın gıbı yasemın ablan cok guzel yasemın ablan cok havalı vs vs evlendıgınden berı gorusmuyoruz o mutlu olsun bana yeter

bıde mıne mı cıktı sımdı
Bi arkadaşım vardı
adım mina demişti bana
sonradan dedi şaka yaptım aslında ben mina değilim
dedim adın ne senin bunun şakası mı olurmuş
amineyim ben dedi.
sonra dedi şaka yaptım emineyim aslında.
bana mina diyesiniz diye öyle çıkardım ismimi.
mine deyince geldi aklıma işte.

Senin uğraşacak başka işin yok mu gülüm?
Çok boş işlerle uğraşıyorsun bi hobi edin kendine bişeyler yap kafayı yersin bu gidişle.

canım sedefle ilgili bazı yazılarını okudum hakta verdim ama burda haksızsın. bikere şunu söyliyim hiiç öle kıskanmıyorum falan deme çok kıskanıyosun. ama kıskandığın şu. senden daha fazla paylaşımlarının olması ben olsam kıskanırmıydım evet :))...

ama kuzeni sana karşı iyiyse ve sana nispet olsun diye değilde aynı samimiyetini devam ettirmek için yapıyosa kızcağızıda nişanlınıda yorma bu konuda. bende hemcinsim olmayan kuzenlerimle mesafliyimdir. ama böyle olmayıda isterdim doğrusu. baksana kardeş gibi büyümüşler. südyen giydiği falan zamanları şimdi eğlenerek anlatıyolar. birlikte geçirdikleri eğlenceli anları sen varken anlatıyolar. seninde eğlenmen için.

boşuna evham yapma eşinle bukadar iyiyse sende onunla iyi ol aynı samimiyeti kur herhangi biri değil çünkü kuzeni eşinin. nevar konuşurken temasta bulunuyolarsa bak ben olsam buna takmazdım ama. sana takılacak i konu anlatayım.

eşimin arkadaşı çok gıcık olduğum bi kızla evlendi gıcık olmamın nedeni kızla ilk tanışmamızda eşime eminmisin evlenmeye bu kızla demiş benim için. sonra eşimde onun eşide fırçalamışlar kızı. eşinide çok eskiden tanıyorum zaten.

neyse mesela o tanışma günü pikniğe gittik kız eşimi şap şup durduk yere gözümün içine baka baka öpüyo (bu sırada biz eşimle çıkıyoduk onlarda çıkıyodu) eşimde kızarıyo bozarıyo bi onun erkek arkadaşına bi bana bakıyo ama ben evlenmeden önce hiç kıskanmazdım eşimi ondan sorun etmedim.

sonra biz de onlarda evlendi. ben onun eşini onun benim eşimi tanıdığından daha önce tanıyorum ama gayet mesafeliyim terbiye meselesi tabi. bu yine eşimi öpüyo baka baka. sonra durup dururken eşim için diyoki bize tek başına gelir kalır o benim kardeşim (lafını söyledikten sonra şöye bir alaycı şekilde bana bakış atıyo). herkez hönk diye ne demeye çalıştığını anlamaya çalışıyo. sonra eşime bigün bize gel diyo bu arada bende ordayım. eşide salak herhalde gık çıkarmıyo neyseki bi kaç dengesizliği sayesinde o aileyi hayatımızdan çıkardık. işte canım kıskanılıcak ve sorun olabilecek bişey bu :)

:
caktım kofteyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…