Belki dua belkide.....

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.416
11.122
Belki dua belki icimi ferahlatacak biseyler duymak istiyorum..
Ablam....ilk cocugunu 7 aylik dogurdu.solunum sikintilari vardi ve suan 5 yasinda dunya tatlisi ve saglikli hepimizin gozbebegi bir yegenim var..deli gibi kardes istiyordu hemde hep erkek istiyordu .rabbim yuzune bakti ablam hamile kaldi.erkek bebege ustelik ablasinin hiseetiigi gibi..

8.ayin sonunda dogum yapti ablam.2.5 kg.
Hersey normalken trombosit degerleri yuksek cikti..doktor biraz bekledi ama degerler normale donmedi.
Cenesinde hafif titreme oluyormus.

Simdide beyninde 5 cm lik kist saptanmis..bebegimiz daha 1 aylik bile degil:KK43:(
Simdi hastahanede ablam..
Basina boyle bisey gelen varmi..daha bi tani konulmadi kizlar icim yaniyor...nedir ne degildir...lutfen en cok duaya ihtiyacimiz oldugu donem...ablam bi bebegini anne karninda kaybetti..bu mucize hamilelikti onun icin..
Hic iyi degilim..birde uzaktayim elimden hicbisey gelmiyor..size yazmak istedim...
Lutfen dualarinizi esirgemeyin...insallah korktugumuz degildir insallah.m

Son düzenleme:
Allah şifasını versin insanın evladı ile hem de lohusa iken sınanması çok kötü, Allah korktuğunuza uğratmasın feraha çıkarsın tez zamanda...

Belki dua belki icimi ferahlatacak biseyler duymak istiyorum..
Ablam....ilk cocugunu 7 aylik dogurdu.solunum sikintilari vardi ve suan 5 yasinda dunya tatlisi ve saglikli hepimizin gozbebegi bir yegenim var..deli gibi kardes istiyordu hemde hep erkek istiyordu .rabbim yuzune bakti ablam hamile kaldi.

8.ayin sonunda dogum yapti ablam.2.5 kg.
Hersey normalken otrombosit degerleri yuksek cikti..doktor biraz bekledi ama degerler normale donmedi.
Cenesinde hafif titreme oluyormus.

Simdide beyninde 5 cm lik kist saptanmis..bebegimiz daha 1 aylik bile degil:KK43:(
Simdi hastahanede ablam..
Basina boyle bisey gelen varmi..daha bi tani konulmadi kizlar icim yaniyor...nedir ne degildir...lutfen en cok duaya ihtiyacimiz oldugu donem...ablam bi bebegini anne karninda kaybetti..bu mucize hamilelikti onun icin..
Hic iyi degilim..birde uzaktayim elimden hicbisey gelmiyor..size yazmak istedim...
Lutfen dualarinizi esirgemeyin...insallah korktugumuz degildir insallah.m
başıma gelmedi ama yazmak istedim
yüce Allahım o minik yavrunun yüzüne baksın da acil şifasını versin
inşallah herşey yoluna girer, inşallah hiçbirşey korktuğunuz gibi değildir
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın :KK43:

Allah şifasını versin insanın evladı ile hem de lohusa iken sınanması çok kötü, Allah korktuğunuza uğratmasın feraha çıkarsın tez zamanda...
Amin insallah....sorma lohusa haliyle hastahane hastahane dolasiyor..insallah buraya guzel haberler yazabilirim suan hicbirsey umrumda degil....allahim bebegimiz kurtulsun kardesine ailesine bagisladin onu...

başıma gelmedi ama yazmak istedim
yüce Allahım o minik yavrunun yüzüne baksın da acil şifasını versin
inşallah herşey yoluna girer, inşallah hiçbirşey korktuğunuz gibi değildir
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın :KK43:
Amin cok cok sagolun...bir gorseniz bide bebegim rabbim oyle bir guzellik bahsetmiski...allahim diyorum ne olur yavrumuzu bize bagisla..cok zormus...telefon calinca korkuyorum kotu bir haber alacagim diye

Amin cok cok sagolun...bir gorseniz bide bebegim rabbim oyle bir guzellik bahsetmiski...allahim diyorum ne olur yavrumuzu bize bagisla..cok zormus...telefon calinca korkuyorum kotu bir haber alacagim diye
ahhh yavrum kıyamam ben ona
Allahım şansını bahtını daha güzel etsin inşallah
çalan telefonlarınız hayırlı haberler getirsin inşallah

İnşallah korktuğun gibi bir şey çıkmaz. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırsın.
Allahım annesiyle , kardeşiyle , teyzesiyle , ailesiyle sağlıklı uzun ömürler versin bebişinize inşallah..

X