Belki Oda Buraya Konu Açmıştı:(

O kızcağızın kocasına söylenecek çok şey var çooooooookkk koca değil o erkek bile değil adam hele hiç değil!!!!!

buyuk konsmayım ama bn kalmak ıstemezdım kp brıkte. zaten onlarda dıkkat eder bnlra esım ykken kp ewıme gelmezbıle tek basına dgrusuda bu bence...

Valla aynısını dedim bende
Bir kaç gündür k.pderim bizde kalıyor. Dün akşam eşim bizi bıraktı başbaşa bir işi vardı ona gitti. Çok söylendim. Bana diyor ki ne kadar kötü niyetlisin. Bizde kaldığı günler yatak odamın kapısını kilitliyorum eşim bana psikopat mısın kesenmakas diyor. Öyle şeyler yaşıyor duyuyoruz ki insan kendisini nasıl koruyacağını şaşırıyor. Hani toplum dinamiklerini düşündüğünde modern biriyim. Fakat iş bu olunca içimdeki 70 yaşındaki nineyi susturamıyorum.
o bir şey yapmaz, senin yaptığını yanlış anlar; sen adamın tavrını yanlış yorumlarsın al sana huzursuzluk. Böyle bir şey hiç olmaz, birisi iftira atar uğraşır durursun. Tüm olasılıkları düşünmek lazım.
Yazık oldu şimdi geline. Biri öldü biri gitti. bilinmez de kim haklı kim değil. Allah yakınlarına sabır versin.

Elbette öyle ama kocanız da haksız sayılmaz dikkatli olun bi ima sezerseniz anlatın eşinize ben bu kadarını yapamam yinede

Kadinla erkek yan yana birakilir mi sozune katilmadim . Ne olacak yani yan yana olunca kadin taciz ki edilmeli. Resmen Allahsiz bir toplumz sozde dinimiz islam ama hic alakamiz yok . Malesef artik diyecek kelimemiz bile yok kekse elimizden gelsede herkesi korusak ama aej yakinimizdan koruyamiyoruz suda var ki keske korumak zorunda kalmasak birakilmasak... Allah islah etsin ve gani gani belasini versin rabbim obur tarafta yatacak yerleri olmasin insallah 3 gunluk dunya yrain toprak olup giidcez ama anlayan yok ..

Ne bicim insanlar ya.Bunlar yuzunden insan babasina hatta annesine guvenemiyor.Basinda da suc var.Her halti gostere gostere icimize kurt dusuruyorlar yolda yuruyemez olduk.Insanlari suca tesvik ediyorlar resmen soyle oldurdu suraya atti diye.Artik tvler sayesinde insanlar naisl cinayet islenecegini ogrendi.

Idam getirip ibrei alem diye sallandiracaklar bu kadin katillerini.O zaman kalir mi acaba bir tane

Vallahi böyle
Bu ülkede kendi kendimizi korumamiz lazim. Maalesef milletin beyninden geçen pislikleri bilemiyoruz. Mesafeli olacaksin en doğrusu bu bence.

Az once aklima bi olay geldi.yillar evvel gunduz vakti balkondaydim.
Karsi binadan asagi bir kadin kendini atti.intihar etti..
Onun o giydigi esofmanindan basina bagladigi tulbenti hep aklimda hala.cok etkilenmistim.kadin intihar ettigi an bir silah sesi duyuldu icerden.
Kayinpederi silahla vurmus oda oldurmus kendini.evde yalnizca ikisi varmis.
O zamanlar hic aklima gelmezdi.ama simdi acaba dedim..

Birgun tesaduf nihat hatipoglunu izliyordum.bir adam baglanmisti tele.annem oldu,babam bizde kaliyor demisti.daha sorusunu bitirmeden nihat hatipoglu "kalmasi haramdir" demisti.
Siz yokken babanizin esinuzle kalmasi haram demisti.adamda ama o benim babam gibi savunmaya gecmisti.nihat hatipogluda sesini yukseltip tepki vermisti.dinen bu budur.izahi yok demisti.o gune kadar bilmiyordum hic.sonucta kayinbaba.cok sasirmistim

Ya evet işin o boyutu da var. Dinen zaten öyle fakat bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum. Yani ben temel olarak kadınla erkeğin baş başa kalmasına karşı değilim fakat içimde bir yerde de böyle bastırılmış bir düşünce var demek ki.
Yani evet bunun adı korku da olabilir fakat üzücü olan yaşanılanlardan ötürü topluca paranoyaklaştığmız.

Uzulduk, ahh vahh, yazik, bosan, salak misin niye katlaniyorsun.... yazdik da yazdik hanimlar.
Peki radikal olarak ne yaptik?
Ne yaptiniz?
Zor durumda olan hemcinslerimize oturdugumuz yerden akil vermek disinda ne yaptik?
Siddet magdurlari diye bir baslik vardi, top olmustu cok sevinmistim. Simdi niye yok?
Ogrendi mi kadinlar siddet durumunda basvurmasi gereken birimleri?
Burda yazan, burayi okuyan, buradan ekmek yiyen, buraya imkan saglayan, buradan vergi alan, buraya ulasimi saglayan,... herkes suclu!!

umudunu-kaybetme Bende kalmak ıstemem tek basıma cok rahatsız olurum ama onlar evlenelı 4 yıl olmus beraber yasıyorlar gocmenler burada fazla akrabaları yok esının ısı geregı senede 2ay gıdıyormus kızda kalmak mecburıyetınde kalıyor ama tabı rahat edıyormu ne yasıyor onu dısarıdan bır gozle anlamak zor bende rahatsız olurdum ama

nasil hata var ?anlamadim ? eder kayinpederin sicilinde tecavuzler sarkintiliklar sapikliklar yoksa insanin aklinin ucundan gecer mi boyle bir pislik? diyelim ki esim annesini hastaneye goturecek evde kayinpederimde kaldim .ben esime beni babanla yalniz birakma bana sarkintilik ederse desem benim yuzume tukurur ve sen sapiksin der. keza ayni sekilde ben de aynisini derim. insan ahlaki degerlerinin bilincindeyse bu dusunce bile midesini bulandirir sadece. esimin babasi benim de babam. o zaman babamla da yalniz kalmayim cunku oz kizina tecavuz eden adamlar da var malesef... adamin aklina bile gelmemistir sanirim babasinin bu denli sapik oldugu. gelip te gorusmeye devam ediyorsa zaten ona yaziklar olsun adam degilmis derim...

surekli her konuda dinden ahlaktan bahsediyoruz ama gun gectikce daha veter olduk. ahlak sevgi bizim ulkemizde artik zor bulunuyor. din din din diye diye insani dinden soguttu bu ulke. sahsen beni oyle yapti... yine din eklenmis konuya. biktim her konuya din eklenmesinden. goruyoruz dinci turkiyeyi. muhtesem bir yer oldu tebrik ederim ...

Daha güzel anlatilamazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…