- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Üzüldüm bende ama esı suclamamak lazım hemen beraber yasıyorlarsa es ıse gıttıgınde mecburen evde beraber kalacak gelın kayınbaba yanı o adamda babasından boyle bısey beklememıstır kı,benım alt komsularımda oyle beraber yasıyorlar hatta suan kızın esı 2aylıgına yurtdısına gıttı senede ıkı ay yurtdısında calısıyor kız kayınpederıyle tek kalıyor yanı olabılıyo boyle durumlar.Bu kızın 3yasında kızı da var kayınvalıdesıde var normalde ama suan oda dıger torununa bakmaya gıtmıs
Bir kaç gündür k.pderim bizde kalıyor. Dün akşam eşim bizi bıraktı başbaşa bir işi vardı ona gitti. Çok söylendim. Bana diyor ki ne kadar kötü niyetlisin. Bizde kaldığı günler yatak odamın kapısını kilitliyorum eşim bana psikopat mısın kesenmakas diyor. Öyle şeyler yaşıyor duyuyoruz ki insan kendisini nasıl koruyacağını şaşırıyor. Hani toplum dinamiklerini düşündüğünde modern biriyim. Fakat iş bu olunca içimdeki 70 yaşındaki nineyi susturamıyorum.Valla aynısını dedim bende
Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya
Elbette öyle ama kocanız da haksız sayılmaz dikkatli olun bi ima sezerseniz anlatın eşinize ben bu kadarını yapamam yinedeBir kaç gündür k.pderim bizde kalıyor. Dün akşam eşim bizi bıraktı başbaşa bir işi vardı ona gitti. Çok söylendim. Bana diyor ki ne kadar kötü niyetlisin. Bizde kaldığı günler yatak odamın kapısını kilitliyorum eşim bana psikopat mısın kesenmakas diyor. Öyle şeyler yaşıyor duyuyoruz ki insan kendisini nasıl koruyacağını şaşırıyor. Hani toplum dinamiklerini düşündüğünde modern biriyim. Fakat iş bu olunca içimdeki 70 yaşındaki nineyi susturamıyorum.
o bir şey yapmaz, senin yaptığını yanlış anlar; sen adamın tavrını yanlış yorumlarsın al sana huzursuzluk. Böyle bir şey hiç olmaz, birisi iftira atar uğraşır durursun. Tüm olasılıkları düşünmek lazım.
Yazık oldu şimdi geline. Biri öldü biri gitti. bilinmez de kim haklı kim değil. Allah yakınlarına sabır versin.
Aynı fikirdeyim.Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya
Bu ülkede kendi kendimizi korumamiz lazim. Maalesef milletin beyninden geçen pislikleri bilemiyoruz. Mesafeli olacaksin en doğrusu bu bence.Ya muhakkak ki hata var ama
Dusunuyorumda evli bir insan degilim ama yarin bir gun evliler yada evlenecekler eslerinin elden ayaktan dusen anne babasina kapisini gonul rahatligiyla acamayacak mi
Ben simdiye kadar iyide olsa kotude olsa evlenecegim insanin ailesine evlatlik yapmak isteyen biriydim su saattwn sonra boyle birsey ne kadar icten istenir orasi meçul
Birgun tesaduf nihat hatipoglunu izliyordum.bir adam baglanmisti tele.annem oldu,babam bizde kaliyor demisti.daha sorusunu bitirmeden nihat hatipoglu "kalmasi haramdir" demisti.Bir kaç gündür k.pderim bizde kalıyor. Dün akşam eşim bizi bıraktı başbaşa bir işi vardı ona gitti. Çok söylendim. Bana diyor ki ne kadar kötü niyetlisin. Bizde kaldığı günler yatak odamın kapısını kilitliyorum eşim bana psikopat mısın kesenmakas diyor. Öyle şeyler yaşıyor duyuyoruz ki insan kendisini nasıl koruyacağını şaşırıyor. Hani toplum dinamiklerini düşündüğünde modern biriyim. Fakat iş bu olunca içimdeki 70 yaşındaki nineyi susturamıyorum.
o bir şey yapmaz, senin yaptığını yanlış anlar; sen adamın tavrını yanlış yorumlarsın al sana huzursuzluk. Böyle bir şey hiç olmaz, birisi iftira atar uğraşır durursun. Tüm olasılıkları düşünmek lazım.
Yazık oldu şimdi geline. Biri öldü biri gitti. bilinmez de kim haklı kim değil. Allah yakınlarına sabır versin.
Ya evet işin o boyutu da var. Dinen zaten öyle fakat bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum. Yani ben temel olarak kadınla erkeğin baş başa kalmasına karşı değilim fakat içimde bir yerde de böyle bastırılmış bir düşünce var demek ki.Birgun tesaduf nihat hatipoglunu izliyordum.bir adam baglanmisti tele.annem oldu,babam bizde kaliyor demisti.daha sorusunu bitirmeden nihat hatipoglu "kalmasi haramdir" demisti.
Siz yokken babanizin esinuzle kalmasi haram demisti.adamda ama o benim babam gibi savunmaya gecmisti.nihat hatipogluda sesini yukseltip tepki vermisti.dinen bu budur.izahi yok demisti.o gune kadar bilmiyordum hic.sonucta kayinbaba.cok sasirmistim
Gelini kaynana kayinpederle ayni evde yasatan zihniyet yok olsun artik. Artik insanlar ayni eve kizlarini vermesin. Asktan gozu kor olmus "sonra yola getiririm hele bir evleneyim de" kafasindaki akilli kizlarimiz az kafasini kullansin. Eve gelin alayim da elalem gorsun diyen kaynana kayinpeder de yok olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?