Belki Oda Buraya Konu Açmıştı:(

Tacizci öğretmen 24 yilla, tecavuzcusunu öldüren kadin muebbetle yargilaniyor bu ulkede. Kendini savunsan suclusun, savunmasan neden bagirmadin, neden bunu giyindin, kesin kuyruk sallamissindir diye yine suclusun. Erkeklerde bunlardan cesaret alip bu kadar kolay taciz ediyor. Cekerim bi takim elbise, iyi hal indirimi alirim mantigiyla. son zamanlarda o kadar paranoyak oldum ki kulaklikla gezmeye, minibuste yalniz kalmaya korkar oldum ki daha once bunlari hic yasamamistim. Cidden tum erkeklerden tiksiniyorum ya lanet olsun

Yazik kadina. Öldurmeye mecbur kaldiysa, kimbilir neler yasadi o zamana kadar. Herkes konuyu dine baglamis ama bence orf adetlere baglanmali. O kadar yanlis orf adetlerimiz var ki, sacma salak, mantigimin almadigi. Allah askina yeni nesil bari devam ettirmese bu adetleri.

Yıllar önce bir bayan KP. Öldürmüş. Hapıs yattı yıllarca. KP. Hep taciz etmiş en sonunda kadın da öldürmüş. Bebekleri varken hemde. Hapisten çıktığı gibi eşi sahip çıktı karısına. Çocuklarıyla mutlu mesut şimdi. Erkek gibi kufrederdi. Hayat bazen ne acılarla dolu

Cnm bende izledim kp babadır öyle olmalı tüğlerm ürperdi adam hak etmiş kadın az ceza alır umarım çünkü meşru müdafa var iki aylk evliymiş kadın

Bende bazen dusunuyorum.
Haberlerde öldurulen kadinlari gorunce " belkide oda kk hanimlarimizdan birisiydi" diyorum.
Kotu hissediyorum kendimi.
Helede belkide bizim verdigimz ogutlere uymasindan dolayi ölduyse diyorum.
" hic korkma, hic bisey yapamaz o adam, bosan ondan" diye ögutler veriyoruz.
Dolayli olarak belkidr sebep oluyoruz bi arkdasin ölumune..

Çok üzüldüm digcek birşey bulamıyorum. Öz oğlunun eşine taciz etmek nedir ya. Nereye gidiyoruz böyle

MECBUR KALRSAM O FARKLI BI DUUM AMA ARKADASN BIRI ORNEK VERMISTI kaynanası varms bska torununa bakmaya gtms esıde yurtdısına gtms 2 ay o durumdan bahsettım cnm.. zornluluk yok brda gtmeyıversın kayınvalıdeöle bı durumda ıstemem yanı.... yınede allah kmseyı kmseye mhtac etmesın boyle zorunluluklar olmasın..... herkes yapck dıye bısey yok ama yappta ınandıramayanda cok kocasına belkı u kadr kadın cınayetınn sebeplernden bırıde bu olamazmı. kadına ınanmıyo babasına ınanıyo vs. snra hayatı mahvoluyo kadın... allah korusun her trlu serden kotuluukten cumlemızı.. amınn

Annenle kocan beraber kalabilir mi evde?

Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya

Annenle kocan beraber kalabilir mi evde?

Niye olmasın? Bahsedilen şahıs böyle bir şerefsizlik yaptı diye tüm kp-gelin ve tüm kv-damatlar zan altında mı kalmalı?

Durum gerektiriyorsa kp ile kalabilirim, eşim de annemle kalabilir aynı şekilde. Rahat edilemeyebilir belki ama muhtemel sapık gözüyle bakıldığı için değil tabi ki. Alışık düzen olmadığı için...

Bizim bir akraba kendini öldürdü 10 kusur yıl önce. Annemin yakın arkadaşıydı. Hep ne oldu acaba diye düşünüyordu herkes. İşte kadının babasına suç buldular o öldürdü dediler öyle dediler böyle dediler. Daha bu sene soyledi anneannem kayınpederi kıza sarkıntılık etmiş ondan öldürmüş zavallim kendini. Offf off.

kesenmakas'a sormuştum ben sorumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…