- 15 Şubat 2015
- 13.386
- 47.312
- 798
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Herseyi ulkeye baglamaya da hasta oluyorum. Insanin beyni kendisi sapik olmasin. Ulkeyle alakasi yok.Ahlak yoksunu bir ülkedeyiz maalesef
Hayır gayette ülkeyle alakalı.Herseyi ulkeye baglamaya da hasta oluyorum. Insanin beyni kendisi sapik olmasin. Ulkeyle alakasi yok.
umudunu-kaybetme Bende kalmak ıstemem tek basıma cok rahatsız olurum ama onlar evlenelı 4 yıl olmus beraber yasıyorlar gocmenler burada fazla akrabaları yok esının ısı geregı senede 2ay gıdıyormus kızda kalmak mecburıyetınde kalıyor ama tabı rahat edıyormu ne yasıyor onu dısarıdan bır gozle anlamak zor bende rahatsız olurdum ama
Annenle kocan beraber kalabilir mi evde?Bir kaç gündür k.pderim bizde kalıyor. Dün akşam eşim bizi bıraktı başbaşa bir işi vardı ona gitti. Çok söylendim. Bana diyor ki ne kadar kötü niyetlisin. Bizde kaldığı günler yatak odamın kapısını kilitliyorum eşim bana psikopat mısın kesenmakas diyor. Öyle şeyler yaşıyor duyuyoruz ki insan kendisini nasıl koruyacağını şaşırıyor. Hani toplum dinamiklerini düşündüğünde modern biriyim. Fakat iş bu olunca içimdeki 70 yaşındaki nineyi susturamıyorum.
o bir şey yapmaz, senin yaptığını yanlış anlar; sen adamın tavrını yanlış yorumlarsın al sana huzursuzluk. Böyle bir şey hiç olmaz, birisi iftira atar uğraşır durursun. Tüm olasılıkları düşünmek lazım.
Yazık oldu şimdi geline. Biri öldü biri gitti. bilinmez de kim haklı kim değil. Allah yakınlarına sabır versin.
Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya
Annenle kocan beraber kalabilir mi evde?
kesenmakas'a sormuştum ben sorumu...Niye olmasın? Bahsedilen şahıs böyle bir şerefsizlik yaptı diye tüm kp-gelin ve tüm kv-damatlar zan altında mı kalmalı?
Durum gerektiriyorsa kp ile kalabilirim, eşim de annemle kalabilir aynı şekilde. Rahat edilemeyebilir belki ama muhtemel sapık gözüyle bakıldığı için değil tabi ki. Alışık düzen olmadığı için...
Sizi yanlış alıntılamışım aslında. Ama öyle olmasa bile, sorunuzu bir kişiye özel soruyorsanız özel mesaj atın isterseniz.kesenmakas'a sormuştum ben sorumu...
Onun yazdığını alıntılayıp sordum. Ona sorduğum çok belliydi zaten...Sizi yanlış alıntılamışım aslında. Ama öyle olmasa bile, sorunuzu bir kişiye özel soruyorsanız özel mesaj atın isterseniz.
neden böyle bir soru sordunuz acaba? Ona göre cevap vereyim.Annenle kocan beraber kalabilir mi evde?
Nasıl yani?Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?