Belki Oda Buraya Konu Açmıştı:(

Valla bence pis bir sapık için değmezdi. Madem kocası hakkından gelemiyor. Gidip şikayet ederdim. Yasalar da hakkından gelmiyorsa aalla alla babası kardeşi falan yok muydu ki?
Cinayet namus kurtarmaz ki matematikte temizlersin adamı ama hayatın biter.

Bu çok bıçak sırtı bir konu. yaşamadan bilinmez ki. Insan muhtemelen sağlıklı düşünemez. Nasıl bir çevresi vardı acaba? Belki linç edilecektir, hayatı zindan olacak intihar edecekti sonra. Bir de Adalar mi var ülkede.

sadece o degilde bazi haberlerde bu konuda okuduğum hemen hemen ayni şeyi denk geliyor sasirmadim...
kim bilir bu dünyada zalim yaşayan kaç tane kadinlarimiz var... 8 mart dünya kadinlar günü yaklaşti.. kadinlarimizi korumak içinher ne kadarda uğraşsada yaramiyor çok zor şu 24 yaşindaki kadina yazik..
böle vakayı da duydum..
birisnden kayınpederi tarafindan tecavüze uğramiş gelinin hikayesini duymuşum...
adam yalniz yaşiyordu gelin kayınpederine sobayı yakmak için gidiyor adam deliriyor sorasinda... kötü
mahalle duymuş sora adam kendine geliyor ben naptimm.. kimse istemiyor bakmiyor kötü gözle bakiyorlar...
çok zor her ülkede ayni şekilde yaşayabiliyor.. sadece türkiye degil... Rabbim böle şeylerden korusun...

Erkekte de hata var kayınpeder gelin baş başa bırakılır mı ya

bırakılır.. çünkü dinen de hukuken de onlar birbirine haramdır. yani gerçek baba kız oluyorlar.
bildiğin adam öz kızını taciz etmiş gibi iğrenç. taciz iğrençte zaten öz kızı olunca daha da iğrençleşiyor durum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…