• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki senin gelmeni istemiyorum.

Sorunun cevabı sizde.
Aranızdaki bağ sevgi mi alışkanlık mı, boşanma korkusu mu, gelecek kaygısı mı?

Ben şahsen böyle bir insana güvenemem, çocuk sahibi olamam. Onunla ortak iş kurmam. Çünkü dengesiz.
O kadar katılıyorum ki bu mesaja.

Eski konulara bir göz attım. Bu evlilik çoktan evlilik olmaktan çıkmış gibi göründü bana. Sevgi, saygı, güven diye bir şey kalmamış. Bazen zararın neresinden dönülse kardır.

Bazı kadınlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Kendi hayatlarında eşleri bunu yapsa kuyameti koparacak kadınlar gelmiş burada konu sahibine tuhaf tuhaf cevaplar veriyor. Bazı kadınlar biraz kendileri olsunlar bence.

Ayrıca konu sahibine düzgünce izah etmeliydi eşi. Ya annemin oraya tek gitmek istiyorum kusura bakma lütfen dese bu sorunlar olmazdı herhalde. Öyle değil mi? rayiham rayiham

Kadınla ters ters konuşup suratına kapatmış telefonu. Ne desin? Ohh ne de güzel azarladı da suratıma kapattı mı desin? Eli de titrer ayağı da.

Hanimlar merhaba,
Eşinizle telde konusurken bu akşam belki annemlere gecerim dese , siz de gel yemekten sonra birlikte geceriz deseniz. O da belki ben senin gelmeni istemiyorum dese boyle ciddi ciddi ne yapardiniz. Ya da bu makul bir istek mi.
Bende nasil beni istemezsin dedigimde sen iyi misin dedi. Bende sen iyi misin nasil istemiyorsun gelmemi dedim. Telefonu kapatti.
Çok sinirliyim elim ayağim titriyor.
Özel konuşmak istediğin varsa gelmem derim. Büyütmeyin. Oturun kafanızı dinleyin. Ailesiyle özel bir durum var demekki. Onun dışında bir nedenle istemiyorsa :KK67:

Bazı kadınlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Kendi hayatlarında eşleri bunu yapsa kuyameti koparacak kadınlar gelmiş burada konu sahibine tuhaf tuhaf cevaplar veriyor. Bazı kadınlar biraz kendileri olsunlar bence.

Ayrıca konu sahibine düzgünce izah etmeliydi eşi. Ya annemin oraya tek gitmek istiyorum kusura bakma lütfen dese bu sorunlar olmazdı herhalde. Öyle değil mi? rayiham rayiham

Kadınla ters ters konuşup suratına kapatmış telefonu. Ne desin? Ohh ne de güzel azarladı da suratıma kapattı mı desin? Eli de titrer ayağı da.

Kesinlikle öyle. Zaten burdaki meselem gidip gitmeme meselesi değil soyleme sekli.
Ne yazikki bu üslup meselesini hiçbir şekilde çozemiyoruz ve artik katlanma durumunu çoktan aşti.

Bence üslüpta öyle büyük bir sıkıntı Yok.
Zaten insan sürekli üslübuma dikkat edeyim de eşimi kırmayayım diye düşünürse stres kat sayılarının kaça yükseleceğini hesaplamak dahi istemiyorum.

Tatlım bu evlilikte ince çizgilerden bir tanesidir sakın bu yanılgıya düşme . Özellikle erkeklere bu kapıyı aralarsan bide cinsi öküz çıkarsa vay haline .

Bekarsin sanırım sen sen ol üslubuna dikkat et kırmamaya çalış ki karşı taraf da aynı özeni göstersin. Sonra mahalle arkadaşı mahmut abi gibi konuşmaya başlar seninle ..

Konu sahibi haklısın kırılmakta yalnız gitmek istiyorum demenin bir sürü yolu var eşiniz bodoslama dalmış . Bi daha sizi götürmek isterse benim ne işim var diyebilirsiniz.

uslübu hoş olmamış esinizin..ama hiç sinirini bozma..aynı uslübla sende ona yap kendi ailene giderken..gelmeni istemiyorum de ..

Biz ailemden uzakta oturuyoruz. Ama arabayla da iki saat. Kendim de çokça gidip gelebiliyorum yani ama genelde eşimle gidiyorum. Arada böyle orada ailemle tek kalmak istiyorum. Bana deli misin denilebilir ama sanki eski günlerdeki gibi her şey aynıymış gibi hissetmek istiyorum. Sanki cocukmusum gibi hala... Demem o ki evlisiniz diye her .yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz rahat bırakın biraz da. Bu nedir boyle
B

Ben de yerinde olsam bozulurdum ama bozulduğunu çok belli etmeden gerçekten sana açıklama yapacağı bir şekilde nedenini sorsaydın daha iyi olabilirdi. Ailesi ile sorunun olmadığına hala ikna olmamış olabilir. Olay durulduktan sonra ailesi ile sorunun olmadığını hareketlerinle belli et, o yanılan taraf olsun. Ailesine iltifat etme,arama vs. şeklinde.

Şoyle aslinda çok yakin zamana kadar ona karşi yoğun hislerin oldugu tatli , merhametli bir sevgim vardi. Hep oyleydi aslinda bir kiyamamazlik duygusu vardi içimde karşi koyamadiğim. Ama son zamanlarda aklimi kalbimin onune gecirmeyi basardim ve olamayacagina hükmettim. Yaptigi kabaliklar da bardagi tasirdi aslinda ayrilabilecegimi ve unutabileceğimi düsundum. Geçen gun ayrilmak icin konustum ama sacmalama dedi. Beni yine eve getirdi ve seni cok seviyorum diye sabaha kadar soyledi.
Ayrilmayi istiyorum ama nasil?
Hazır değilsiniz.
Ayrılmak gayet kolay.
Mahkemeye gidip boşanma dilekçesi verip, dava gününü bekliyorsunuz.

Bozulmakta haklısın.. Yani sen eşisin, herkesin kendine ait bi alanı olmasini savunmakla birlikte böyle bi cümleyi asla hak görmüyorum kimseye.. Bi insan eşine bunu diyemez/dememeli.. Herhangi bi insan degil karsindaki.. Ha o an anne babanla ozel konusacagin bi durum olur, eşinin orda olmamasi gerekir, buna tamam ama üslubu usulü bu degil bu işin..
Bunun bi evveliyati, daha once tartışılmışlığı var mi konu sahibi?
Ek olarak, kaynanasina gidip gitmemesi de degil mevzu sevgili hanımlar.. "Kayinvalidemi göremeyeceğim, çok üzgünüm" dememis kadın.. Ayni konuyu mu okuyoruz biz diyorum bazi yorumlari okuyunca..

:KK9: :KK15:

Çok katılıyorum...

Back
X