• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki senin gelmeni istemiyorum.

Bence gayet haklısınız ve bunu eşinizle konuşmalısınız.Özel konuşacağı konular olabilir tabiki ama düzgün bir dille açıklama yapmalıydı.Siz onun eşisiniz askerlik arkadaşı değil!Sıradan biri gibi davranamaz.Ben olsam bir daha böyle bir uslupla karşılaşırsam bayramlar dahil ailesine gitmeyeceğimi söylerdim ve hatasını anlayana kadar asla gitmezdim.

Bazı kadınlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Kendi hayatlarında eşleri bunu yapsa kuyameti koparacak kadınlar gelmiş burada konu sahibine tuhaf tuhaf cevaplar veriyor. Bazı kadınlar biraz kendileri olsunlar bence.

Ayrıca konu sahibine düzgünce izah etmeliydi eşi. Ya annemin oraya tek gitmek istiyorum kusura bakma lütfen dese bu sorunlar olmazdı herhalde. Öyle değil mi? rayiham rayiham

Kadınla ters ters konuşup suratına kapatmış telefonu. Ne desin? Ohh ne de güzel azarladı da suratıma kapattı mı desin? Eli de titrer ayağı da.

Bazı kadınlar bu konuya yazdıkları bazı mesajlar yüzünden ban yedikleri için üzerlerine alınıp bazı şeyler yazmaya geldiler.
Öncelikle evliyim farazi konuşmayacağım yani, eşim de dese zerre sallamam neden bensiz diye sormam. Neticede o bir birey. Biz yapışık da değiliz. Hiç de titrenecek bir durum değil.
Bir başka durum ise şu, konu sahibi, önceki konularında eşinin ailesi konusunda yaşadığı sorunları daha da açık olmak gerekirse kendi davranışlarından doğan sorunları yazmıştı. Aslında öncesi olan bir konu. Belki onu da yazsaydı eşinin tavrı anlaşılır olurdu.
Bunlarla birlikte yine de benim yazdığım yorum da yersiz olmuş. Bundan dolayı da üzgünüm. Daha düzgün ifade etmem gerekirdi bu kadar takılacak bir durum olmadığını.

Yapışık ikiz misiniz. Rahat bırakın adamı. Belki özel konuşacakları var. Belki başbaşa olmak istiyorlar

Back
X