- 18 Aralık 2015
- 93
- 6.150
- 43
- 32
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Kuzum bi açıklama yapsan ne zaman baslancak ne kadar dewam edecek?Kızlar 3.düşüğümü yaşadım ve 4444 Tefriciye ile can bulalım.
dua okuyarak dileğimin kabulünü istiyorum.
Sizlerin duasıyla gelir miniğim belki Allah hepinizden şimdiden razı olsun.
sırayla isteyen herkese okuyalım birlik olalım dostun dosta duası kabul olur.
duam Rabbimin izniyle hayırlı ilim irfan sahibi sağlıklı bir evlat sahibi olmak.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
umutluhatun
yarimkalbim
@pink_stars
@neslim33
isilll1
Rabbim hayirlisiyla size de nasip etsin insallah canim ..Kizlar eger dua okuma suresi bir gunden fazla olursa bende varim bende evlat istiyorum
Amin insallah canim bende katilabilirmiyimRabbim hayirlisiyla size de nasip etsin insallah canim ..
Konu sahibi ben degilim cnm ama katilabilitsin tabiki senin icinde okuruz .. ben de okumaya basladim hemen ama cok acele ettim galiba :)Amin insallah canim bende katilabilirmiyim
Kuzum sayende bismillah cekecegiz iste herkes ne kadar okudugunu yazsin saglikli bir hamilelik Saglikli bebis iatiyrum dilegim budur simdi isteyenleri siraya ekliyorum ayrica 1haftafa biitirmemiz gerekiyor ayricaa siraya isteyen herkese okuyacagizz kuzularimm ☺Ya arkadaslar ben basladim ama cok mu acele ettim ..
Sanki sayiyi arttirsak iyi olmazmi calisinca :)Konu sahibi ben degilim cnm ama katilabilitsin tabiki senin icinde okuruz .. ben de okumaya basladim hemen ama cok acele ettim galiba :)
Tamm canim ekle basbelasi da katilmak istiyor ben okumaya devam ediyorum o zaman :) rabbim kabul etsin insallah ..Kuzum sayende bismillah cekecegiz iste herkes ne kadar okudugunu yazsin saglikli bir hamilelik Saglikli bebis iatiyrum dilegim budur simdi isteyenleri siraya ekliyorum ayrica 1haftafa biitirmemiz gerekiyor ayricaa siraya isteyen herkese okuyacagizz kuzularimm ☺
Sanki sayiyi arttirsak iyi olmazmi calisinca :)[/QUO basligi goren katilir insallah o zaman sayi cogalir :)
agzın ball balll :) inşallah çook isterim bu güzel duyguları hepımız yasarız kişi listemizi cogaltalım arkadaslartamam canım :) hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama bir birimiz için dua edeceğiz bence en güzeli :) Arkadaşlar Allahtan maneviyatımız yüksek Rabbim sabırlar versin..isyanda değiliz Allahım dualarımızı kabul etsin kucagımızı boş bırakmasın bakarsınız aynı sene dogum yaparız :) yine topic acarız..güzel şeyler düşünelim..ben calışıyorum ama akşamları okurum :)
hoşgeldin kuum listedesin bugün bana başladık 7 günde bitirmemiz lazım ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSINBende geldim kizlarrr
Tamam canim basliyalim insallah kavus br an once bebisine dualarlada buyut insallah Allah yolundahoşgeldin kuum listedesin bugün bana başladık 7 günde bitirmemiz lazım ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN
aminn canım tek diileğim o vatana millete hayırlı ilim irfan sahibi bir minik istiyorum Rabbimden hem kendim için hem olmayan tüm isteyenler hepimiz içinTamam canim basliyalim insallah kavus br an once bebisine dualarlada buyut insallah Allah yolunda
Hepimize nasip olsun
Allah razı olsun canım 1 hafta sürecek boş buldugun zamanlarda okursan cok sevınırım110 tane okudum bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?