BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

canımmm bende 28 inde kürtaj oldum 3 düşük yasadım Allah hayırlısı ıle hepımıze nasıp etsın

kızlar güzel bilgiler edindim cuma günü baslamak cuma gunu bıtırmek sevapmıs ve bizde ne güzeldirki cumaya denk geldik Allah nasıp ederse haftaya cuma tekrar baslayacagız en guzel cumalar bızım olsun.Yengem var sevdıgım hepınızı anlattım hepınız ıcınde okuyacaktır emınım hepımıze dua ettı

topiği yeni buldum yarın başlıyorum okumaya ALLAH dualarımızı kabul etsin inşALLAH

canım yazdığını yeni gördüm benimde kürtaj kanamam devam ediyor okuyamam mı

Na
Canim yok oylee dusunmeyin tabiki namaz kilsak okusak daha iyi namaz Allaha olan borcumuz ama namaz kilmiyoruz diye hic dua edemeyiz diye de birsey yok Allahim kabul etsin ben hoca.ile konustum
zNamazsiz derken eger kanamamiz varsa demek istedim canim benimm yanlis anladin bz oyle zamanlarda namazsizi derizde:))))

Namaz kilmayanda tabiki dua edebilir hatimler yapabilir su hurafeciler gbi hissettirdin kiz kendimi

Bide niyet ederken benim icin etmeyi unutmayin arkadaslar ☺siryla kim icin okunuyosa o kisiye niyet ederek okumaaliyiz ☺(bende hoca gibi oldim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…