- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
canımmm bende 28 inde kürtaj oldum 3 düşük yasadım Allah hayırlısı ıle hepımıze nasıp etsın29 aralikta kurtaj oldum
bebisimi imranimi gormeye gtmistik dr a kalbi durmus. Insallah subatta korunmayi birakmayi dusunuyorum nasipp
Tabi dualarimizi eksikde etmeyelim hayrlis sağlıkli br surecle bebislerimze kavusalim insallah
kizimda br kardesi olsun istiyor
Korunmayi ne zamn birakacaksin canim pekicanımmm bende 28 inde kürtaj oldum 3 düşük yasadım Allah hayırlısı ıle hepımıze nasıp etsın
eger test sonuclarım temız cıkarsa 1 ay sonra ıstıyorum canım doktorlara kalsa 3 ay ama ben dıgerlerınde bekledım ama yıne dustuKorunmayi ne zamn birakacaksin canim peki
Okunabiliyomusta ama en sagliklisi temizken okumak daha saglikliymis.yani hoca ya sorddum oda temizlenip okumak daha iyi olurmus bide listeye ekleidm canim senidecanım yazdığını yeni gördüm benimde kürtaj kanamam devam ediyor okuyamam mı
Namazsiz iken bu hatime katilanamiyor hanimlar
Saol canimOkunabiliyomusta ama en sagliklisi temizken okumak daha saglikliymis.yani hoca ya sorddum oda temizlenip okumak daha iyi olurmus bide listeye ekleidm canim senidebasbelasiyim
Canim yok oylee dusunmeyin tabiki namaz kilsak okusak daha iyi namaz Allaha olan borcumuz ama namaz kilmiyoruz diye hic dua edemeyiz diye de birsey yok Allahim kabul etsin ben hoca.ile konustumNamazsiz iken bu hatime katilanamiyor hanimlar
Yok kuzum Allah kabul etsin ben hoca ile konustum okunabiliyor tabiki namaz kilanlardan olmak en dogrusu bu bizim boynumuzun borcu ama 5vakit kilmiyoruz diye okunamaz diye bisey yok ben sordum5 vakit namaz kilmak gerekiyor oylemi
zNamazsiz derken eger kanamamiz varsa demek istedim canim benimm yanlis anladin bz oyle zamanlarda namazsizi derizde:))))Canim yok oylee dusunmeyin tabiki namaz kilsak okusak daha iyi namaz Allaha olan borcumuz ama namaz kilmiyoruz diye hic dua edemeyiz diye de birsey yok Allahim kabul etsin ben hoca.ile konustum
Yaa bende hurafecilere cok guldim yok kuzum sizi aydinlatmak istedim ogrendim cunku hatta bizi anlattom ☺kizlar ozaman okumaya devam ☺Namaz kilmayanda tabiki dua edebilir hatimler yapabilir su hurcokciler gbi hissettirdin kiz kendimi
Ismini verrmisin canim isimini analimBide niyet ederken benim icin etmeyi unutmayin arkadaslar ☺siryla kim icin okunuyosa o kisiye niyet ederek okumaaliyiz ☺(bende hoca gibi oldim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?