- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.101
canım amin inşallah allah isteyen herkeze nasip etsinyarimkalbim hayrli olur insallah canm saglikla alrsn kucagina ins
sağol
canım amin inşallah allah isteyen herkeze nasip etsin
ayın onunda doktora gidicem canım adetimin son gününü bekliyorumCanım kan verdin mi :) İnşallah sağlıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız :)
canım cok üzüldüm allah sifa versin inşallahArkadaslar dedemi yogun bakima almislar iki gundur hastanedeyim giremiyorum haberiniz olsun durumu iyi degil dualarinizi bekliyorum .. Allah razi olsun simdiden ..
canimmmmmm ay yeni gordum masallah masallah bir hamile daha Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin son yaptigin test benimki gibi cikmis kan verdin misağol canım allahım isteyen herkeze nasip etsin
gecmis olsun kuzummArkadaslar dedemi yogun bakima almislar iki gundur hastanedeyim giremiyorum haberiniz olsun durumu iyi degil dualarinizi bekliyorum .. Allah razi olsun simdiden ..
Gecmis olsun canm allahim şifa versinArkadaslar dedemi yogun bakima almislar iki gundur hastanedeyim giremiyorum haberiniz olsun durumu iyi degil dualarinizi bekliyorum .. Allah razi olsun simdiden ..
amin inşallah canım adetimin son günü geçsin öğle gidicem doktorumacanimmmmmm ay yeni gordum masallah masallah bir hamile daha Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin son yaptigin test benimki gibi cikmis kan verdin mi
helal.olsun.canımhakkınızı helal edin kızlar ne zaman dersiniz o zaman başlarızyarimkalbim
seninki bitti @neslimm33 diğer arkadaşa bilmiyorum ne zaman geceriz bence cuma günü gecelim benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?