BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

UOTE="yarimkalbim, post: 45009970, member: 729795"] isilll1 canım senin adın ne yarın baslıcaksak adını bilelim[/QUOTE]
Ismim ışıl

Senin 200 isilll1 a ekleriz arkadasm oluyomus öyle bide neslim33 Duan bitti cuma günü duasini yapari z arkadasm
Canim ama o listede benim adimin karsisinda zaten 313 yaziyordu. Ben de oyuzden 313 okudum. Simdi baska arkadasa mi okumus oldum anlamadim. Gecen sefer de aynisi oldu ben verdigim sayiyi mutlaka okuyorum zaten. Sadece internete fazla giremedigim icin gec haber veriyorum okudum diye

Hayrli cumlar arkadslar bugun okumalar benm için basliyor insallah
smdiden hepnze tesekkur ediyorum Allah razi olsun
Herks beni etiketleyip okuma sayilarini yazarsa cok memnun olurum karismaz hem
Ismim Işıl
Allah kabul etsin.

Canm zaten 313 almissan bidahakine toplamda 313okudum yaz cunku
canım o zaman 313 yazıorsa adıın karsısında yazarken toplamda 313 okudum yaz ben sen 313 okudum yazarsan lıstenın dısında okudun sayarım sımdı neslim33 113 duan kaldı arkadasım bırısı okursa cok iyi olur ben dıkkatle takıp edıyorum lutfen lıstede yazıyorsa ekstra okudum yazmayın yazarsanızda toplamda yazın yada lıstede benım yanlıs topladıklarım varsa uyarsın yoksa karısmasın ben sayarken dıkkat edıyorum cunku

umutluhatun bugun bana baslanmiyor mu canim
Cumadan cumaya
O zaman neslim arkadasimiz okucak nasilsa bugun tamamlar kendisini
Banada baslanilsin bence bugun

kızlar hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum dua edin bana

Aa tamam canım ya kusura bakma bilemedim ben de haber veriyim dedim bitirdim diye. Bundan sonra dikkat ederim ben de

yarimkalbim
Oyy kuzumm cok sevindim bu tipikcçokuuğurlu dualarla geliyor bebislerrr hadii bizede dua et :)) sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin Rabbim
sağol canım allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu benim için dua okuyan herkezden allah razı olsun hepinize dua ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…