- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.141
Canim ama o listede benim adimin karsisinda zaten 313 yaziyordu. Ben de oyuzden 313 okudum. Simdi baska arkadasa mi okumus oldum anlamadim. Gecen sefer de aynisi oldu ben verdigim sayiyi mutlaka okuyorum zaten. Sadece internete fazla giremedigim icin gec haber veriyorum okudum diye
Canm zaten 313 almissan bidahakine toplamda 313okudum yaz cunkuCanim ama ede benim adimin karsisinda zaten 313 yaziyordu. Ben de oyuzden 313 okudum. Simdi baska arkadasa mi okumus oldum anlamadim. Gecen sefer de aynisi oldu ben verdigim sayiyi mutlaka okuyorum zaten. Sadece internete fazla giremedigim icin gec haber veriyorum okudum diye
canım o zaman 313 yazıorsa adıın karsısında yazarken toplamda 313 okudum yaz ben sen 313 okudum yazarsan lıstenın dısında okudun sayarım sımdıCanim ama o listede benim adimin karsisinda zaten 313 yaziyordu. Ben de oyuzden 313 okudum. Simdi baska arkadasa mi okumus oldum anlamadim. Gecen sefer de aynisi oldu ben verdigim sayiyi mutlaka okuyorum zaten. Sadece internete fazla giremedigim icin gec haber veriyorum okudum diye
Aynen canm o tamamlayacak sana baslaniyo okuyanlar ısıl arkadaşımız için okuyacak duası bugün başladı arkadaşlarumutluhatun bugun bana baslanmiyor mu canim
Cumadan cumaya
O zaman neslim arkadasimiz okucak nasilsa bugun tamamlar kendisini
Banada baslanilsin bence bugun
Aa tamam canım ya kusura bakma bilemedim ben de haber veriyim dedim bitirdim diye. Bundan sonra dikkat ederim ben deCanm zaten 313 almissan bidahakine toplamda 313okudum yaz cunku
canım o zaman 313 yazıorsa adıın karsısında yazarken toplamda 313 okudum yaz ben sen 313 okudum yazarsan lıstenın dısında okudun sayarım sımdıneslim33 113 duan kaldı arkadasım bırısı okursa cok iyi olur ben dıkkatle takıp edıyorum lutfen lıstede yazıyorsa ekstra okudum yazmayın yazarsanızda toplamda yazın yada lıstede benım yanlıs topladıklarım varsa uyarsın yoksa karısmasın ben sayarken dıkkat edıyorum cunku
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıklı sıhatli kucağına al inşAllah hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et canımkızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
sağol canım allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu benim için dua okuyan herkezden allah razı olsun hepinize dua ediyorum canımyarimkalbim
Oyy kuzumm cok sevindim bu tipikcçokuuğurlu dualarla geliyor bebislerrr hadii bizede dua et :)) sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?