- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.601
bilgisayardan girdigimde eklerim cnm@melegim66 canım 1260 eklermisin banada
canım 50 tane alıyorum baskasına okıtacagım sımdılık cunku bende kanamam oldugu ıcın okuyamıyorum ALLAHIM tez zamanda evladına kavusmayı nasıp etsın saglıcakla insallah tutunur bebişin senınle olur aminnnn dualarım senınleOkumayanlar Allah rızası için bugün bitirmeye çalışalım yarın yumurtalarım toplancak
Okumayanlar Allah rızası için bugün bitirmeye çalışalım yarın yumurtalarım toplancak
Çok sağol canım okurum tabi tefriciye bitsin Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsincanım 50 tane alıyorum baskasına okıtacagım sımdılık cunku bende kanamam oldugu ıcın okuyamıyorum ALLAHIM tez zamanda evladına kavusmayı nasıp etsın saglıcakla insallah tutunur bebişin senınle olur aminnnn dualarım senınle
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
SÜREKLİ OKU BUNU ZATEN KISA BİR AYET
RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN AMİN
çok okuyamadıgım ıcın hakkını helal et kanamam olmasaydı ben okurdum ama ben bu sekılde okuyamıyorum guzel haberlerle dön insallajh aramıza bide acele etme kuzum biter insallah Allah bılıor senın ıcın dualar okunuyor sonucta bıtmesede skıntı yapmaÇok sağol canım okurum tabi tefriciye bitsin Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Bende öyle diyorum canım Allah görüyor sonuçta tanıdıklarada dağıttım belki bitiririzçok okuyamadıgım ıcın hakkını helal et kanamam olmasaydı ben okurdum ama ben bu sekılde okuyamıyorum guzel haberlerle dön insallajh aramıza bide acele etme kuzum biter insallah Allah bılıor senın ıcın dualar okunuyor sonucta bıtmesede skıntı yapma
Çok sağol canım Allah razı olsunCnsrhn1907 canım telimde bi sorun vardı giremedim 250 okudum ama 404 alıyorum hakkına düşeni bu akşam bitiririm Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?