BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Canım ben akşam senin için okuduydum sonra sayıyı tamamlayıp yazarım dedim yazmamıştım daha özür dilerim ya Allah affeder artık sayın fazla oldu ya

Kızlar en azından kendimize dusn sayıları okumaya calissak okuyamayanlarda söylese ona gore tamamlasak daha iyi olmazmi

@melegim66 Rabbim kabul etsin arkadaşım inşallah güzel haberler alirsin
amin cnm sağolasın inşallah hepimiz

Canım ben akşam senin için okuduydum sonra sayıyı tamamlayıp yazarım dedim yazmamıştım daha özür dilerim ya Allah affeder artık sayın fazla oldu ya
ay cnm sağolasın sen o sayıyı kendine ekle ben biran önce sana başlansın diye çoğunu okumaya çalıştım inşallah tüp bebek yaptıracağın zamana yetişmiştir. güzel hayırlı haberler verirsin bize çifte çifte :)

Kızlar en azından kendimize dusn sayıları okumaya calissak okuyamayanlarda söylese ona gore tamamlasak daha iyi olmazmi
cok iiyi olur cnm ya

ben de okumuştum @melegim66 ya ama girip yazaamadım malesef. Sıradaki kişiye bağışlayınca oluyomuş canım ben de senin isminle niyet ettim şimdi. Cansuydu dimi ismin

İnşallah canım çok sağol beni düşündüğün için inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ismimde Cansu bu arada okuyacaklar için söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…