- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.581
Canım ben akşam senin için okuduydum sonra sayıyı tamamlayıp yazarım dedim yazmamıştım daha özür dilerim ya Allah affeder artık sayın fazla oldu ya1umutluhatun 100
2yarimkalbim 300
3pink_stars
4isilll1 250
5 @nil-su 200
6 M melek1212 100
7 @melegim66 2254
8 C Cnsrhn1907 220
9 B Berra6868 510
10 6 6hzrn
11 B burcum-26 510
@melegim66 arkadaşımız için okuyoruz isim Meltem Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 4444
kalan 0
Tamamladık çok şükür kızlar benimki bitti. Allah razı olsun.
amin cnm sağolasın inşallah hepimiz@melegim66 Rabbim kabul etsin arkadaşım inşallah güzel haberler alirsin
ay cnm sağolasın sen o sayıyı kendine ekle ben biran önce sana başlansın diye çoğunu okumaya çalıştım inşallah tüp bebek yaptıracağın zamana yetişmiştir. güzel hayırlı haberler verirsin bize çifte çifte :)Canım ben akşam senin için okuduydum sonra sayıyı tamamlayıp yazarım dedim yazmamıştım daha özür dilerim ya Allah affeder artık sayın fazla oldu ya
cok iiyi olur cnm yaKızlar en azından kendimize dusn sayıları okumaya calissak okuyamayanlarda söylese ona gore tamamlasak daha iyi olmazmi
canım hakkını helal et okudum sana aslında ama internete girip yazamadım. 300 okumuştum o zaman sıradaki arkadaşa yani C Cnsrhn1907 arkadaşıma ekleyelimmiumutluhatun 6 6hzrn M melek1212 pink_stars bugün kaç tane okuyabilirsiniz ona göre eksik kalanı çıkarıp ben okuyacağım bugün bitmesi için.
ben de okumuştum @melegim66 ya ama girip yazaamadım malesef. Sıradaki kişiye bağışlayınca oluyomuş canım ben de senin isminle niyet ettim şimdi. Cansuydu dimi isminCanım ben akşam senin için okuduydum sonra sayıyı tamamlayıp yazarım dedim yazmamıştım daha özür dilerim ya Allah affeder artık sayın fazla oldu ya
helal olsun cnm olur öyle şeyler sıradaki arkadaşa ekleyelimcanım hakkını helal et okudum sana aslında ama internete girip yazamadım. 300 okumuştum o zaman sıradaki arkadaşa yani C Cnsrhn1907 arkadaşıma ekleyelimmi
Evet canım şimdi fazlasını kendime mi bağışlayayım bendecanım hakkını helal et okudum sana aslında ama internete girip yazamadım. 300 okumuştum o zaman sıradaki arkadaşa yani C Cnsrhn1907 arkadaşıma ekleyelimmi
amin cnm sağolasın inşallah hepimiz
ay cnm sağolasın sen o sayıyı kendine ekle ben biran önce sana başlansın diye çoğunu okumaya çalıştım inşallah tüp bebek yaptıracağın zamana yetişmiştir. güzel hayırlı haberler verirsin bize çifte çifte :)
İnşallah canım çok sağol beni düşündüğün için inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ismimde Cansu bu arada okuyacaklar için söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?