BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Ben müsait olunca okuyorum geçen okuduğunuz arkadaşada okudum sen insanların evin içinde değilsin ne yaşadığını nerden biliyorsunda yorum yapabiliyorsun belki burda yazamicam farklı şeyler yaşıyorum bu şekilde yarğılaman hiç hoş değil okumak istemesem buraya yazmam demi açıklama yapmam msjlarada cevap vermem ben gerekeni söyledim şu an müsaitim okuyorum yarın ne olacağını bilemem hayat bu

Valla bizler adetliyken okuduk hep okudugumz kisilerde hic rahatsz olmadılar hatta ben en basindan dile getrdim adetliyken hatim yapilmiyormus die okunan kisiler dahi okunabildigini soylediler..
Sizler peki bzlerin evinde neler yasaniyor biliyormusnz en okuyamicagm zamanlar ayakta yemek yaparken 10 5 20 okuyarak hem arkdslarin hakki gecmesin hem de kimin duasi kabul olur bilinmez belki benm okudugum az da olsa kabul edicek Rabbim o kardesimz icin dusuncesiyle elimizden geleni yapmaliydik kimse kusura bakmasin ama sirasini yollayan birakin okumayi kimse takip etmez oldu
Burda yazilanlarin da bir onemi yok aslinda artik onemli olan vicdanlar sahsen benimki rahat değil cok.. herkese cokca okuyamadim hakkinizi helal edin..

BENDE ÇOK YOĞUN ÇALISIYORUM SADECE SINAV DÖNEMİ OKUYAMADIM 1 HAFTA ONUN DIŞINDA HEM FATURA İŞLEYİP HEM TELEFNLA MUTABAKAT YAPIP OKUDUM KİMSENİN HAKKI GEÇMESİN DİYE AMA KENDİNE OKUNAN ARKADAŞLARIN BİR KAÇI DUASI BİTİNCE KAYBOLDU BENCE

Okumicak olsam yada okumak istemesem buraya hiç girmem kızlar ben adetliyken okunmaz diye biliyorum ama siz okunur diyorsanız okurum ben okunmaz diye bildiğim için okumuyorum kimse kimin ne yaşadığını bilemez söylediğim gibi ama art niyetim olsa buraya hiç yazmam derdimi anlatmam

Bence diye birsey yok arkadasim aynen oyle olduu tabi ki kimin ne sorunu var bilemeyiz birde bu söylenip duruluyor bunu soyleyenler sizlerde kimsenn evini bilemezsiniz burda cok zorluklarla okuyan arkadaslarimz var emin olabilirsinz. ayrica ne hikmetse burda ne zaman kimse kalmadi okunmuyor diye yazilsa sz ne biliosunz insanlar ne yasiyor diye cevaplar verilior yaa kardesim onu yazana kadar helallik isteyip 5 de olsa 10 da olsa oku yaz

En baslarda adetliyken okunabildigini soyledi bazi arkadaşlar benim icime sinmesede okudum oyleyken

Arkadaşım herkes aynı şeyi söylüyor zaten kimse bilemiyor kimseyi benden önce aynı şeyi yazan olmuş belli ki onlardan haberim
yok. okuyamadım içim hiç rahat değildi gerçekten bundan sonra inşAllah aranızdayım

ŞUAN HALA BİLE OKUMAYA ÇALISIYORUM YEMEK YERKEN OKUYORUM EVDE UYUMADAN ÖNCE OKUYORUM YETER Kİ HAK GEÇMESİN DİYE AMA BEİM BİR HAFTAM OLDU ONDA DA MALESEF Kİ SINAVLARIM ÇOK ÖNEMLİ OLDUGU İÇİN OKUYAMADIM..Kİ ONUN DIŞINDA ADET DÖNEMİNDE BİLE OKUDUM HOCALARA SORDI-UM SALAVAT ÇEKİLEBİLİR DENDİ

Liste btti zaten arkadasim simdi ozlem arkadasimza basladik sonra bitiyor insallah
Allah okuyan okumayan butun kardeslerden razi olsun ve bugunlerin hurmetine tez zamanda herks istediklerine kavussun hayrlisiyla insallah

Benim kitaplardan okudum bu dua okunurken abdest alıp kıbleye dönmek gerekiyor ve adetliyken okunmuyor ben öyle okuyorum okurken

Benim kitaplardan okudum bu dua okunurken abdest alıp kıbleye dönmek gerekiyor ve adetliyken okunmuyor ben öyle okuyorum okurken

Adetliyken salatı tefriciye okumak

Bayanlar adetliyken zikir çekebilirler, salavat okuyabilirler ve dua okuyabilirler. Adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur.

Salavat- şerifelerin pek çok olduğu bilinmektedir. Bir rivayete göre 4000, diğer bir rivayete göre ise 12.000 salavat-ı şerife vardır. Ancak bir çok İslam âlimi sıkıntıların giderilmesinde ve ihtiyaçların karşılanmasında en tesirli duanın Salati Tefriciye olduğu konusunda ittifak etmişlerdir.

Diğer adı salatı nariye olan salati tefriciye duasında geçen tefric kelimesinin Arapça'daki anlamı gam, tasa ve sıkıntılardan kurtulma, başarıya ulaşma, zafer anlamlarına gelmektedir. Salat-i tefriciye, yani sıkıntılardan kurtulmak için okunan salavatta, Peygamber Efendimize ve onun Âl ve Ashabına salavat getirilerek onların yüzü suyu hürmetine Cenab-ı Allah'tan dualarımızı kabul etmesi ve ihtiyaçlarımızı karşılayarak sıkıntılarımızı gidermesi istenir. Allahu Teâlâ insanlara ikram ve ihsanda bulunmak istediğinden dua etmemizi ve ondan talep etmemizi ister, bundan dolayı da isteme duygusu vermiştir. Bu duaya sabırla devam edildiğinde Allah er geç mutlaka cevap verecek ve sıkıntıları giderecektir.

Canim cekiliyor da hatim yapilmiyor diye biliyordum neyse okuduk artk Allah kabul etsin insallah
Sende diger hamile kardeslerimde ve bebis bekleyenler hayirlisyla sagliklaa kucagimiza yavrularimizi alalim insallah
Cinsiyeti belli mi bebisinin:)

Canim cekiliyor da hatim yapilmiyor diye biliyordum neyse okuduk artk Allah kabul etsin insallah
Sende diger hamile kardeslerimde ve bebis bekleyenler hayirlisyla sagliklaa kucagimiza yavrularimizi alalim insallah
Cinsiyeti belli mi bebisinin:)

amin canım inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine ve dualarımız kabul olur canım sizde bebklerinize kavuşursunuz sana tavsiyem arı sütü iç çok faydası oluyor bana çok faydası oldu..bebeğimin cinsiyeti tam belli değil doktor erkek olabilir dedi ama haftaya belii olacak inşallah

Canim ben zaten hamileyim yazmıştım ama pek brbrmze ilgili olamadik burada
Allah herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…