- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.741
Aminn canim insallah 11. Haftama grdim:) Allahin izniyle insallah saglikla kavusuruzAAAA canım çok sevindim ne kadarlık hamilesin Allah bağışlasın inşallahhh
Aminn canim insallah 11. Haftama grdim:) Allahin izniyle insallah saglikla kavusuruz
Saglikli olsunda annesi ilk mi senin bebisamin canım inşallah hepimizde kavuşalım :))) benim ayın 15 inde kontrolüm var kısmetse öğreneceğiz
Saglikli olsunda annesi ilk mi senin bebis
Hatta sana sorup ankaradan dr tavsiyesi almistimsmdi ben sukran cakmak a gidiyorum
Yok canim ikinci olcak insallah 4 yasina az kalan tatli bir kizim var elahmdulillah Allah herkese nasip etsin:))) UNUTMUŞUM VALLA YAA :)) BEN İLKİNİ GEÇEN SENE EYLÜL AYINDA KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM SONRA TEKRAR NASİP ETTİ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ :)) BENDE MEDİCAL PARKA GİDİYORUM EN BAŞTA ORAYA BAŞLADIM HALA ORAYA DEVAM EDİYORUM :)) SENİN İLK Mİ
Yok canim ikinci olcak insallah 4 yasina az kalan tatli bir kizim var elahmdulillah Allah herkese nasip etsin
Bende 29 aralikta kurtaj olmustum cnm cok sukur Rabbim nasip etti tabii burdaki dualarin da etkisiyle..
Hay masallah.. Yavrularimz sansli dualarla gelicekler insallah. Birde peygamberimizin sav bir duasi var bende dr giderken cok ediyorum.. Allahim korktugum ve cekindigim seylerin serrinden senn izzet ve kudretine siginirim. Allahs saglikla kavustursun insallah benim hala biraz korkularim var onlarda gecer insallahALLAH BAĞIŞLASIN CANIM İNŞALLAH :)) DUALARIN ÇOK ETKİSİ VAR :)) BEN KALP ATIŞ İÇİN GİDECEĞİM HAFTA TEK BAŞIMA 10 GÜNDE BİTİRDİM TEFRİCİYE : SONRA GİTTİM :)) ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BANA DA NASİP ETTİ :)
Hay masallah.. Yavrularimz sansli dualarla gelicekler insallah. Birde peygamberimizin sav bir duasi var bende dr giderken cok ediyorum.. Allahim korktugum ve cekindigim seylerin serrinden senn izzet ve kudretine siginirim. Allahs saglikla kavustursun insallah benim hala biraz korkularim var onlarda gecer insallah
En iyisi yapiyosun ama korkma 15 hafta olmuss şükür artk atlatmissinBENİMDE VAR CANIM ASLINDA AMA YOKMUŞ GİBİ YAPMAYA ÇALISIYORUM AÇIKÇASI KORKULARI DÜŞÜNMEMEYE ÇALISIYPRUM
Aynen melek1212 arkadaşım bnde 33 haftalık hamileyim bu günlere dualarla geldim Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine...bnmde bi oğlum olacak inşallah teyzeleri
Aynen melek1212 arkadaşım bnde 33 haftalık hamileyim bu günlere dualarla geldim Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine...bnmde bi oğlum olacak inşallah teyzeleri
Amin insallah Allah herkesin gonlune gore versinBebek bekleyen arkadaşlar Rabbim kavuştursun sağ salim inşallah..Kızlar benim de çok korkularım var yaşadıklarımdan dolayı. Yenemiyorum korkularımı bi türlü. Napıcam bilmiyorum dua edin bana da çok lütfen
İnşallah canım sağ salim gelsin bu sefer inşallahAmin insallah Allah herkesin gonlune gore versin
Korkma Allah a sigin dualarla saglikla gelir bebsiin ins cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?