BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Saglikli olsunda annesi ilk mi senin bebis
Hatta sana sorup ankaradan dr tavsiyesi almistim smdi ben sukran cakmak a gidiyorum

:))) UNUTMUŞUM VALLA YAA :)) BEN İLKİNİ GEÇEN SENE EYLÜL AYINDA KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM SONRA TEKRAR NASİP ETTİ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ :)) BENDE MEDİCAL PARKA GİDİYORUM EN BAŞTA ORAYA BAŞLADIM HALA ORAYA DEVAM EDİYORUM :)) SENİN İLK Mİ

Yok canim ikinci olcak insallah 4 yasina az kalan tatli bir kizim var elahmdulillah Allah herkese nasip etsin
Bende 29 aralikta kurtaj olmustum cnm cok sukur Rabbim nasip etti tabii burdaki dualarin da etkisiyle..

Yok canim ikinci olcak insallah 4 yasina az kalan tatli bir kizim var elahmdulillah Allah herkese nasip etsin
Bende 29 aralikta kurtaj olmustum cnm cok sukur Rabbim nasip etti tabii burdaki dualarin da etkisiyle..

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM İNŞALLAH :)) DUALARIN ÇOK ETKİSİ VAR :)) BEN KALP ATIŞ İÇİN GİDECEĞİM HAFTA TEK BAŞIMA 10 GÜNDE BİTİRDİM TEFRİCİYE : SONRA GİTTİM :)) ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BANA DA NASİP ETTİ :)

Hay masallah.. Yavrularimz sansli dualarla gelicekler insallah. Birde peygamberimizin sav bir duasi var bende dr giderken cok ediyorum.. Allahim korktugum ve cekindigim seylerin serrinden senn izzet ve kudretine siginirim. Allahs saglikla kavustursun insallah benim hala biraz korkularim var onlarda gecer insallah

BENİMDE VAR CANIM ASLINDA AMA YOKMUŞ GİBİ YAPMAYA ÇALISIYORUM AÇIKÇASI KORKULARI DÜŞÜNMEMEYE ÇALISIYPRUM

Aynen melek1212 arkadaşım bnde 33 haftalık hamileyim bu günlere dualarla geldim Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine...bnmde bi oğlum olacak inşallah teyzeleri

Aaaa masallah annesi az kalmis cok sevindim yaa oglusuna saglikla kavus insallah

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM KOLAY BİR DOĞUM GEÇİR İNŞALLAHHH

Bebek bekleyen arkadaşlar Rabbim kavuştursun sağ salim inşallah..Kızlar benim de çok korkularım var yaşadıklarımdan dolayı. Yenemiyorum korkularımı bi türlü. Napıcam bilmiyorum dua edin bana da çok lütfen

Amin insallah Allah herkesin gonlune gore versin
Korkma Allah a sigin dualarla saglikla gelir bebsiin ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…