- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.901
toplamda 20 ıldu dimi canım senin
Allah yardımcın olsun canım inş.. Rabbim kolaylastırsın inş...Sanırım doğum vaktim artık geldi kızlar bana dua edin yavrunu sağlıklı binsekilde kucagimaalayim hepinize dua edicem hhakkınızı helal edin
toplamda 20 ıldu dimi canım senin
Slm kızlar bi süredir okuyamiyorum kusura bakmayın yolunda gitmiyor bazı şeyler adetim 10 gün gecikince Dr a gitmistim ama muayene sonrası işimın sıkıntılı olduğunu söyledi ve hsg istedi sonuçlar çıktı göstermeye gittim son kurtajim sonrası Rahimde yapısiklik var daha kotusu enfeksiyona yüzünden sağ tupum hasar görmüş önce histeroskopi sonra Laparoskopi olucam ne kadar ağladım bilemezsiniz Allah kimseye kaldiramayacagi dert vermesin 3 kez kendiligimden gebe kalmisken şimdi Dr um çok olumlu konuşmadı tedavi sonrası tüp bebek olayları deneyecez dedi hala kendime gelemedim bana dua edin lütfen
Canim allah razı olsun umudumu yitirmiyorum Allah var sa umut var benim için ama sağ tüpümün alınacak olması tek tuple kalmak da beni darmadagin etti Rabbim bi hal care verir umarimYine kalırsınız umudunu yitirme lütfen bende 3kez dusuk yaptım son kurtajimda kendi doktorum dışında başka bi dokra yaptırdım mafetti beni toplanmak uzun sürdü adetlerin düzelmesi kanamaların kesilmesi vs kendi doktoruma direk histeroskopi yaptırdım çok sukur hamile kalamam diye düşünürken yine kaldım tabi yine dusurebilirim oda ayrı bisey dualarimdasiniz sizde bana dua edin ama.asla umudunuzu yitirmeyin
Canim allah razı olsun umudumu yitirmiyorum Allah var sa umut var benim için ama sağ tüpümün alınacak olması tek tuple kalmak da beni darmadagin etti Rabbim bi hal care verir umarim
hiç yitirme benim iki arkadasım 1 kuzenım tek tıple hamıle kalıp dogurdu inan bana hıc sorun degılCanim allah razı olsun umudumu yitirmiyorum Allah var sa umut var benim için ama sağ tüpümün alınacak olması tek tuple kalmak da beni darmadagin etti Rabbim bi hal care verir umarim
canım kurtajim sonrası çok enfeksiyon a maruz kalmış ve hasar görmüş tıkalı bile değil yine de histeroskopi ardından Laparoskopi ile bakıcak durumuna içeri girince durumu begenmezsem alırım dedi bu senin gebeliğin i de engeller olanı düşürür dedi hasarlı tüp toksik madde salgılarmis oda embriyoyu bile delermis kalmasi kötü olur dedi ama kahroldum inan kötünün iyisini bile düşünmek teselli etmedi ama daha iyiyim gün geçtikçe alisiyor galiba insan sen gebesin nolur bana dua etcanım çok üzüldüm umudunu kaybetme ama neden tüpün alınacak
Olur mu öyle şey canım herkes okuyabildiği kadar.. Allah razı olsunEvet canım. 20 oldu az oluyor ama.kusura.bakmayin hakkınizı helal edin lütfen
Allah razı olsun kızlar hepinizden yüreğinize ağzınıza sağlık rabbimde gönlünüze göre versin hepinizin
Rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı salih bi evlat nasip etsin sana inşşşşş canım kardeşim ...Allah razı olsun kızlar hepinizden yüreğinize ağzınıza sağlık rabbimde gönlünüze göre versin hepinizin150 okumuştum zaten kalanını bitirim
Amin cnm inşallah rabbim tez zamanda bize anne olma duygusunu yaşatsınRabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı salih bi evlat nasip etsin sana inşşşşş canım kardeşim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?