- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.861
Allah razı olsun kızlar okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlünden gecenin hayırlısı ni nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat lar nasip etsin tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsun inşallahRabbim kabul etsin canim... Tez vakitte güzel haberlerini alırız inşallah
İsmim Kübra cnmSırada bebekim72 arkadaşımız var kızlar...Bebekim72 canım adını yazarsan başlayalım sana
Saolun kızlarBebekim72 canım benimde 70 oldu ben sana toplamı yazarım:)
Merhaba canım evet katılmak isteyenlerin listeye ismini yazıyoruz sırayla herkese okunuyor. Lu andaKızlar listedeki isimler mi okuyor sadece ?bende okumak istiyorum ...şu an mazeretliyim ama bitince bende katılmak istiyorum eğer isterseniz tabi
Tamam canım ...Merhaba canım evet katılmak isteyenlerin listeye ismini yazıyoruz sırayla herkese okunuyor. Lu andaBebekim72 arkadaşa okuyoruz. Herkes okuyabildiği kadar okuyor. Buraya kaç tane okuduğumuzu yazıyoruz. Tabiki sen de katılabilirsin. Bu arada bu salavat olduğu için mazeretliyken de okunabiliyor canım okuyabilirsin yani şu anda da
Amin canım. Hayırlı cumalar sana daHayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin inşallah
Saolun kızlarbende toplamı yazarım okuyorum sürekli
BEN PAZARTESİ BAŞLAYACAĞIM İŞER YOĞUNDU AMA ARKADAŞIN KENDİNİN SAYSI NEDEN YOK ACABA
Kızlar giremedim bu ara 1042 okudumCanım yukardaki gibi yazmış toplamı yazarım demiş ama ses çıkmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?